Tavaszi napéjegyenlőség – 2021. március 20.
2021. március 19. írta: Csillagtenger

Tavaszi napéjegyenlőség – 2021. március 20.

Eljött az új kezdet ereje, a Nap eléri a tavaszi napéjegyenlőség pontját, aminek pillanata egy születésnap, mikor a fény legyőzi a sötétséget. Tulajdonképpen az új élet születésének energiája, ami a tavasz maga, amikor sarjadni kezd az élet, felébred téli álmából. És ez most tényleg így történt. 2021. március 19-én reggel hófedte világra ébredtünk, alig hittem a szememenk. Majd megérkeztem a tavaszba, hiszen ’teljesen véletlenül’ egy olyan helyszínre kerültem a nap folyamán, bár tényleg nem tudtam, hogy ez a látvány fog várni, ahol a gyümölcsfák már virágoznak. Ez akkora élmény volt számomra, nemcsak azért mert egyik pillantról a másikra a télből a tavaszba érkeztem, hanem a látvány miatt, mert a tavasz, az új élet sarjadása maga egy annyira csodás dolog, élmény. Sütött a Nap, a hóesésből, a ’sötétből’, mert a télről a fénytelenség, az éjszaka jut eszünkbe, egy pillanat alatt a tavaszban, az újban, az életben találtam magam. Ez mindannyiunknak megadatott, hiszen mindenkinek szólt ez, mindenkinek jelen van. Nagyon erős tehát most a születés ereje.
 
És az új, ezzel az erővel 2021. március 20-án el is indul, a Nap ugyanis eléri a kos nulla fokát. Ezzel hivatalosan is elkezdődik a tavasz, a természet pedig már ébred. Ez az egész egyébként egy marsikus energia, mert a kos jelébe lépünk, akinek ura Mars, és Mars a kezdeti erő, energia, az új felé indulás ereje. A háttérben a Visszaúszó Halak energiája ragyog. Ezáltal ugyan elindulunk, de még befelé figyelünk. Majd 2021. április 19-én lesz igazából a szellemi körön a kezdet. A tavasz, az élet elindul.
 
De jelenleg aktuálisan benne vagyunk a ’hullámokban’ ebben a földi világban, ezáltal érezhetjük azt, hogy itt nincs még új, sőt. Pedig de. Pont most indul az, hogy megkapod az erőt ahhoz, hogy kilépj ebből. Mit tudsz tenni ezért? Azt, hogy kihasználod Mars erejét, a benne lévő kezdeti lendületet, ami a Nappal cselekvővé, Vénusz által termékennyé válik, hiszen ők egyszerre érkeznek meg a kezdeti ponthoz és együtt haladnak a kos energiájában. Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy utazz befelé, utazz a saját világodban, tölts minél több időt a saját lelkedben, érzéseidben, saját hétköznapjaiddal foglalkozz, azzal ami a te dolgod, nem azzal amit kívülről mutatnak neked. Főleg, hogy a fizikai síkon a kos által kezdeti de a szellemi síkon még lezáró energia, és a kettő egyszerre történik.
 
Tehát az előttünk álló hónap tökéletes arra, hogy megerősödjünk, tudatosodjunk, megéljük teremtő erőnket, hiszen Mars már a Bika csillagképben van, éppen jelenleg együtt áll az Aldebaran csillaggal, a Bika szemével, de lép be a Nimród csillagaiba. Ő itt az égi világokból merít. És ő van a Nap és a Vénusz hátterében, és a Mars útjában ott a titok, és pont ott jár, amiről a titok szól, ebben fűrdik és ráadásul éppen aktuálisan a Holddal megerősítve, aki most éjszaka együtt áll Marssal itt az Aldebaran csillagnál, tehát a Hold mindezt a kezdeti energiát, a titok erejét megerősíti és beleviszi ebbe az új kezdetbe.
 
Mit kell csinálnod, mit érdemes csinálnod? Szedj vitaminokat, étkezz egészségesen, figyelj oda, hogy végezz testmozgást, erősítsd magad testben, lélekben, szellemileg is, menj ki a természetbe, töltődj, a növekvő, ébredező élettel, ami felfelé tör, kifelé, most ébred, éled, mutatja neked a példát, mintát, hogy mi az irány. Tehát ne a híreket hallgasd, hanem foglalkozz olyan dolgokkal ami építő, elsősorban azt mondanám, hogy a csillagokkal, de minden spirituális, filozofikus dologgal, mindazokkal ami nem földi. És amivel nagyon sokat tudsz tenni magadért, hogy lefekszel időben. Mert a lélek hazamegy éjszaka, hazamegy töltődni, fel a mennyei síkra, ahol a legteljesebb, legtökéletesebb az energia. És tudod, ha a lélek nem egész, mert nem tud töltődni, akkor a testi, fizikai világ is beteg. Vagyis azzal teszed a legtöbbet, ha törődsz magaddal, saját mennyei erődből merítesz. Ennél nincs erősebb erő. És ezzel gyógyítod a fizikai síkod, a hétköznapjaidat, és észre sem veszed, hogy a környezeted beteg.
 
Mars most érkezik a Nimród csillagaiba, a Nap és Vénusz a Megváltót szimbolizáló Halakban halad. Töltődj hát önmagadból, ezáltal nem támad a külvilág. Az oltás, az injekció a Mars alacsony szintje (és mindenki maga döntse el akarja vagy nem akarja, nyilván ebbe senkinek nincs kívülről beleszólása), vagyis azt jelenti, hogy harcolsz belül és a külvilág jön feléd és úgymond ledöf, vagyis harcban vagy. Tehát aki belül le tudja győzni önmagát és a Bika szarvaiban és Nimród íjában, ahol most halad Mars az önlegyőzés, a benned lévő terméketlen energiák legyőzése van. Győzd hát le önmagad azzal, hogy egészségesen élsz, boldog vagy, és egészséges szellemiséggel foglalkozol. Ez a legtöbb amit tehetsz. Így indítsd el az új kört (kos), így induljon el az az új, ezt vidd bele. És ne feledd, Vénusz is itt van, akiben szintén ott at titok, és szintén Mars uralma alatt van, és ő uralja Uránuszt, aki azon dolgozik, hogy emelje a fizikai világod síkját.
 
Elindult a tavasz. Hivatalosan is elindul a tavasz azzal, hogy átlépi a Nap a kos nulla fokát. Ezen a szombati napon, mikor ezáltal az ekliptika és az ekvátor összeér, és ez most vasárnap is tart, mert Nap és Vénusz egyszerre vannak itt a felső világ, a felettes éned és fizikai sík, a fizikai éned együtt rezeg, ilyenkor teljesség van, abszolút teljes egységben vannak. Használd ki. Ebben a két napban meg tudod élni a fizikai síkon is a teljességet, ami maga az élet. Benne van ebben a két napban az abszolút teljesség, érdemes megélni, kihasználni. Hogy ezt erősítsd, fordulj a Nap (2021. március 20. 10:37 déli irány) majd a Vénusz (2021. március 21. 15:16 nyugati irány) felé és légy jelen nekik, érezd magadban erejüket, ezáltal az életet, a növekedést, a születő erőt.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7816471026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu