2021. március 17-i energiák és egyéb csodák
2021. március 17. írta: Csillagtenger

2021. március 17-i energiák és egyéb csodák

A mai napon a Hold együtt áll Uránusszal, ezáltal erősebbé teszi, úgymond beaktiválja az Uránusz-Szaturnusz között álló kvadrátot. Vagyis ma igencsak érdemes mindkét nagyúrra nagyobb figyelmet fordítani, hiszen Hold által érzékenyebbé válsz minőségükre. Volt már és lesz is még sok szó erről a kvadrátról, ami a 2021-es év igen meghatározó enerigája. Mindkettőjük munkája külön-külön is nagyon fontos, de azzal, hogy összeadják erejüket, varázsolni lehet velük.
Vagyis ma kifejezetten ajánlom megélni a ’vízöntőséget’, hiszen ők ketten, Szaturnusz és Uránusz a vízöntő állatövi jegyének urai. Vagyis egyszerre légy koncentrált, aki jelen van a cselekedeteinek és közben légy úttörő és csinálj valami új dolgot. Indulj el a megszokott úton akárhova is vezet ma az utad, de közben mégis tégy bele valami csavart, egy utcával előbb fordulj be, vagy egy megállóval előbb szállj le és sétálj, vagy máshol parkolj. Végezd el a megszokott gyakorlataidat, feladataidat, de más sorrendben, más időben, akár fordítottan. A lényeg, hogy egyszerre légy a hagyományaid ura és közben mégis forradalmár. És figyeld hogy érzed benne magad, mennyire jó az, hogy vannak szokásaid, de mégsen tartanak fogva, vagyis mennyire szabad vagy.
Egyébként ez a hét abszolút emelő. Mind a 10 bolygónk az ekliptika azon ’ágán’ jár, ami az emelkedés ereje. A téli és nyári napfordulati pont között. Még Hold is, aki csak vasárnap lép át a fénymaximum pontján. Milyen csodás erők ezek. Az összes bolygó, a benned lévő energiák, most támogatnak abban, hogy legyen bármi is amit csinálni szeretnél, azzal kiemelkedj, megtaláld a megoldást, valami jobbat hozzon számodra. Vagyis nyugodtan kezdj bele új dolgokba, lásd ahogy alakul, változik, erősödik, fejlődik, dagad, mert ez hozza meg számodra a bőséget. És ez most ezen energiákkal sokkal könnyebb. Az új elindításában is ott az emelkedés, aki tehát ezen a héten kezd valamibe, biztosított annak sikere. Természetesen figyelj oda minek adsz energiát, mert akármi is az, mind erősödőben, fejlődőben van. Tehát továbbra sem ajánlom a médiát, azon beszélgetéseket, amikben bármi fájdalom, szenvedés van. Keresd a fényt, a boldogságot, kacagj, ezekbe fektesd minden figyelmed, erőd.
És kezdj már most el gondolkodni azon, hogy mit szeretnél az új körtől, új időszaktól. Ugyanis a Nap, és Vénusz szinte egyszerre érik el szombaton és vasárnap a kos nulla fokát, a tavaszi napéjegyenlőség pontját, ahol a fény győz a sötétség felett. Ez a születés pillanata. Elindul egy új éra, új kör. Mivel két bolygó teszi szinte egyidőben, ebben hatalmas erő van most, és Vénuszban ott a titok. Na de milyen is legyen az az új? Már most kezdj el gondolkodni rajta, hogy mikor eljön a pillanat, kész legyél elindítani. Készülj már most. Akár úgy is, hogy ha például valami lelki dologban szeretnél valami változást, akkor valami vízparton köszöntsd majd a szombati napfelkeltét, és már most elkezdheted a tervezést, hogy ez hol legyen, mikor indulj stb. A lehetőségek, variációk száma végtelen, de már most kezdj el gondolkodni és felkészülni, hogy benne tudj lenni a pillanatban mindhárom síkon, fizikailag, lelkileg és szellemileg is.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8916467442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu