Nap-Neptunusz együttállás – 2021. március 11.
2021. március 10. írta: Csillagtenger

Nap-Neptunusz együttállás – 2021. március 11.

Nem is tudom ennél van-e szebb. Talán a Vénusz-Neptunusz vagy a Hold-Neptunusz együttállás. És most ezt egyszerre éljük meg. A Nappal március 11-én, Holddal március 13-án, Vénusszal március 14-én áll együtt Neptunusz, vagyis ez az egész így együtt él és lüktet.
Ilyenkor az fizikai én és a mennyei én egyesül. Abszolút eggyé válik, hiszen együttállás van, ami teljes szimbiózis. Most ebben a néhány napban meg tudod élni önmagadat teljességében. Amikor a test és a lélek együtt dobban, az univerzális teremtő erők jelennek meg a hétköznapokban, amikor az élet maga nyilvánul meg és a maga tökéletességében áramlik. Szerintem úgy lehet ezt elképzelni, mintha egy kamera felvételét lassítva néznél, amiben észreveszed mindazt, amit szabad szemmel nem láttál meg. Mint például ahogy a reggeli páracsepp elindul útján, a friss zöld levélről legurul és lassú eséssel eléri Földanyát, aki nagy boldogsággal elnyeli őt. Ahogy a kismadár megérkezik a fészekbe és csupacsőr kis fiókájának nyújtja a reggelinek szánt bogarat, aki még nem lát, de tudja hogy érkezik az étel, ami által túlél, mert ott van benne az ösztön, az élet, és tudja mi a dolga. Mikor Szélapó megborzolja a fák levelét és ők egy csodálatos zeneművet komponálnak, amit csak akkor hallasz meg, ha nyitott rá lelked, mikor a gyermeked kócos hajjal reggel odabújik hozzád és érzed ágymeleg illatát és finom kis lelkét. Ez a néhány nap most megnyitja ezt előtted, hogy észrevedd, hogy ez valóban így van. Itt lesz előtted, amit megláthatsz, ha akarsz. A fizikai lét most megtelik a csodával, az élettel, ami mindig itt van, mindig jelen van, csak nem vesszük észre, de most megmutatja magát, kinyílik a fátyol, a nagy tenger víze szétnyílik és átlátsz a túlvilágba, lelátsz a mélységbe, ahol a nyugalom, a béke, a teljesség van. Ahol nem számít ki mit mond, ki mit tesz, ki mennyivel jobb vagy nem, vagy próbál rettegésben tartani, mert nem veszi észre, hogy ő fél. Ebben a néhány napban nincs fél-elem. Most teljesség van, egész. Most megélheted önmagad teljes csodáját, amihez nem kell más mint hagyni hogy van, hagyni hogy az élet áramoljon.
Használd ki, légy jelen neki, figyeld az élet csodáit, figyeld az életet. Ne azt, amit látsz, hanem ami valójában ott van. Észrevehető ez a világ, mert nagyon vékony az a fátyol. És abban felfedezed magadat. Ha csak egy pillanatra is megvan, már megvan. Gyakorolj, keresd a társaságot, tudom, most azt mondták nem lehet, de ha úton vagy mert menned kell, ha dolgozol, ha emberek vesznek körbe, figyeld őket, figyeld ahogy vannak. Ne ítélj, ne alkoss véleményt, csak figyelj. És ebben a figyelésben vedd észre önmagad. Mert így látod meg igazán ki is vagy és mi a te világod. Ha otthon vagy, akkor a családtagokon, ha egyedül vagy, akkor pedig gondolataid és érzéseid által. Minden benned van, és most kinyílik a kapu, könnyebben megláthatod, megértheted magad. Ha vannak nehézségek, félelmek ezekben a napokban, annyi a dolgod, hogy tudatosítod, leírod, jelen vagy neki, megköszönöd, hogy megmutatta magát, mert ezen tudsz majd továbbindulni. Javaslom kerüld a média minden formáját, azon beszélgetéseket ami félelmet, feszültséget generál. Inkább meditálj, sétálj, fordulj a Nap felé és merülj el sugaraiban, játsz a gyermekeddel, alkoss. A mennyei és a fizikai ér össze most össze, abszolút szerelem, teremtőerők megélésének lehetősége van ezen a hétvégén. Ahogy élsz, amit alkotsz, amit érzel, gondolsz mind-mind univerzális erőkkel átitatott, és ezt mind le tudod hozni a hétköznapjaidba.
Az élet él és élni akar és rajtad keresztül nyilvánul meg. Tehát szeress, alkoss, élj.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr10016457074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu