A mindent látó szem – Uránusz-Hamal együttállás 2021. március 9.
2021. március 09. írta: Csillagtenger

A mindent látó szem – Uránusz-Hamal együttállás 2021. március 9.

Nagyon erős a lelkiség, a halakság napjainkban, de nem mehetünk el Uránusz mellett sem, aki egész évben nagyon erős a Szaturnusszal alkotott kvadrátja miatt. Ma éri el a Kos csillagkép szemét, a Hamal csillagot. Ma a legerősebb meglátni merre is előre. A Kos ugyanis előre tekint, ő látja a kiutat, ő felfelé tekint, a magasságok, a felső világok felé, vagyis meglátja az isteni dolgokat, mindazt, amivel ki tudsz emelkedni a problémáidból, amiben van egy magasabb szintű, más szemszögű megoldás. Uránusz pedig eleve a kiemelő erő, aki a földi létből indít el bennünket az isteni tudatosság felé, ő maga az égiek ura, a Nagy Uranosz, az ég istene, ő képviseli mindazt, amivel felismered, meghallod a felettes éned hangját. Az ő kettős erejük segít rálátni az életedre, és indít el ezáltal egy másik ösvényen, ami kiemel egy jobb világba.
 
Vagyis a mai nap tökéletes arra, hogy észrevedd életed hol akadt el, és meglásd rá a megoldást. Ehhez a legjobb, ha ’kiszállsz’ a fejedből, tisztán tartod, mert így meg is hallhatod a felettes éned súgását, az ötleteket, sugallatokat, amivel amúgy is folyamatosan bombáz, csak az aggódásod, saját magadon való nyammogás elnyomja. Csinálhasz olyat is, hogy felettes éned felé fordulsz, és felteszed neki a kérdést, merre előre, majd figyelsz a válaszra. De ma mindenképpen érdemes valami újdonságot csinálni, nem a megszokott rutint követni, nyitottnak, szabadnak lenni. Menj, sétálj, fuss, menj a parkba, bármit, csak csinálj valamit amiben szabad vagy, közben légy jelen, ne a gondolataidba merülj el, és figyeld mi történik. Ott van minden körülötted, vedd észre a jeleket, a szem ma mindent lát. És meglátja ezzel a megoldást. Csak emelkedj ki magadból, hagyd el sérelmeidet, félelmeidet, légy nyitott és lásd meg az utat, ami már egy másik dimenzióba visz. Minderre a legtökéletesebb időpont 13:50 környéke, amikor a zeniten vannak éppen.
 
Légy ma kicsit őrült, hagyd a feladatokat, élj, és lásd meg a megoldást, az utat, ami vezet téged.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5716455054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu