Elcsendesedünk….
2021. március 07. írta: Csillagtenger

Elcsendesedünk….

A lélek pihenésre készül. Csendesedik, megáll, töltődik. Neptunusz, a lélek mélyének ura belépett a teljesség birodalmába, ahol teljes béke, nyugalom, az élet maga van. Az élet valódi arca, a szeretet, a szavakon túli, amit csak a lélek, a szív ismer igazán. A tudat csak sejti, de nem teljesen érti, de itt ő is felolvad, eggyé válik vele, hiszen ez egy olyan birodalom. Itt nincs kétség, nincs félelem, nincs szenvedés, itt az abszolút áramlás, teljesség, boldogság van. Amit ismersz. Ott van benned, ez vagy. Az isteni, a teljes, a valódi létező, akit elfelejtettél. Illetve dehogy, hiszen igazából ő vagy te, csak most nem emlékszel rá, vagyis dehogynem, csak nem vagy benne biztos. De ez így van rendjén, hiszen most ezt választottad, hogy ebben a nehéz, sűrű anyagban, ebben a létformában kicsit elbújj, hogy mást is megtapasztalj, azt, amit egyébként, más formában nem tudsz, mert nincs meg hozzá az anyagi lét. De a következő hetekben, ha elcsendesedsz, megtalálod a lelked, a szíved. Magadat. Aki ott vagy belül, aki ott dobban a mellkasodban, aki ott van a napsütésben, a fűszálban, a madárdalban, a gyermek kacajában, a réten legelésző állat szeme pillantásában. Mindenhol ott van, hiszen ő maga az élet. Te magad és minden ami körülvesz.
 
Most, ha elcsendesedsz, megkapod a lehetőségét, hogy észrevedd mindezt. Meglásd, megérezd, hogy ez valóban így van. Te vagy a fény, és a fény általad él és jelenik meg. Ráérezhetsz, hogy a világ, amiben élsz, mennyi sok csodát rejt, mindaz aki vagy (Nap), mindaz amit teremtesz (Vénusz) és mindaz, amit gondolsz, mondasz (Merkúr), miről szól valójában. Honnan táplálkoznak, mi vezérli őket. A mennyei, vagy a félelem.
 
Gondolj bele, azáltal, hogy ’most küldött minket a külvilág pihenésre’, azt jelenti, hogy valójában már a fény irányít. Miért mondom ezt? Ugye tudjuk, hogy a belső teremti a külsőt. Mivel a lélek, az isteni, a benned élő fény most fel akarja tárni magát, ehhez kell a csend, ezáltal megteremtette, hogy a külvilág leálljon, hogy el tudj indulni befelé, és megtaláld ezt az istenit, ezt a mennyeit magadban. Vagyis valóban a fény irányít. Lehet hogy másképp látszik, lehet, hogy van, aki ettől megijedt, hogy mi lesz a munkámmal, az anyagiakkal. Az illúzió tehát az, amit csak a szemeddel látsz. A valódi valóság emögött van. Erre érezhetsz most rá. De gondolj bele, az van kint ami bent. És most, hogy a Nap és Vénusz is és hamarosan Merkúr is megérkezik az Egység birodalmába, ahol Neptunusz már várja őket, most van lehetőségünk arra, hogy az anyagi síkon megteremtsük a mennyeit. Az ég és a föld ér össze. A mindenség bolygója Neptunusz, akiben ott van a teljesség, az abszolútság, a minden, találkozik a földi ént szimbolizáló Nappal, a földi világot teremtő Vénusszal és a földi világban beavatást adó Merkúrral, és találkozójuk által most összeér a két világ és ez egészen március végéig így van. Vannak ennek kiemelt napjai, amikor együtt állnak Neptunusszal (márc 11, 14, 30), ráadásul ebben az időben születik az Újhold (már 13), amiben benne van Vénusz és Neptunusz is, és az ő kettősük a mennyei szerelem ereje. Ezzel születik meg most az új én. Nem is tudom igazán szavakkal kifejezni, valóban valódi tudatodra, tudatos tudatodra ébredhetsz, de csak akkor hallod, érzed, érted meg, ha bent vagy. Ehhez le kell lassulni, és rátalálni arra a benned pulzáló, dobbanó univerzumra önmagadban. És ehhez kell a csend. Tehát valójában tényleg mi most a legjobb neked? Ha otthon vagy. A belső otthonodban. Ezt akkor tudod megtenni, ha nem rohangálsz feleslegesen.
 
Eljött az ideje tehát hogy elcsendesedjünk. Megtaláld magadban igazi önmagad, mert ha rádobban a szíved, a lelked önmagadra, onnantól tudatossá válik a benned lévő univerzális teremtő erő amivel a külvilágod teremted. Azt, amitől félsz hogy elveszítesz, mert nem mehetsz dolgozni. Pedig pont most kapod meg a legnagyobb lehetőségét annak, hogy azzal, hogy rátalálsz a benned lévő univerzumra, ami végtelen, ezt lehozd az anyagi világba, már tudatosan. Érdemes most valóban kihasználni ezt az időszakot, meditálni, bent lenni, lelassulni, figyelni a fényt, az istenit mindenben ami körülvesz, magadban, a családodban, a környezetedben, mert ahogy megnyílsz a belső terednek, a benned dobbanó univerzumnak, magát az univerzumot tudod megteremteni a fizikai világodban. Főleg, hogy március 26-án lesz a mágikus erőket megindító, mozgató Nap-Vénusz együttállás amit majd a március 28-i Telihold tesz teljessé. Már ebben a Nap-Vénusz együttállásban ott van egy kozmikus teremtő erő, amihez mind a Nap és Vénusz Neptunusz által feltöltekezve érkezik, miközben Merkúr pont ekkor ér Neptunusz vonzáskörzetébe, akivel március 30-án egyesül. Minden együtt dolgozik. Érted. És csak rajtad múlik hogyan használod ki.
 
Az előttünk álló hetek teremtő ereje tehát abszolút szavakon túli. Meditálj, használd képzelő erődet, lásd magad előtt amit kívánsz, amit meg akarsz teremteni, töltsd fel érzelemmel, éld át hogy a tied, csendesedj el, zárd ki a külvilágot, túrázz, játsz a gyerekeiddel, zenélj, táncolj, fess, figyeld a napsugár játékát. A lényeg, hogy ne akarj, ne görcsölj, csak élj. És figyeld utána a csodát, ami megvalósul a hétköznapjaidban.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr916452892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu