Mars-Uránusz együttállás – 2021. január 20.
2021. január 19. írta: Csillagtenger

Mars-Uránusz együttállás – 2021. január 20.

Végre eljött a várva várt nap. Elindult már ez az energia több lépcsőben, de most lesz egy igazán nagy kezdőrúgás, feláll végre a Mars-Uránusz együttállás. Két kitörő erő egyesül, mindkettő kivezet minket valamiből, a Mars a belső világból, az Uránusz a szenvedésből. És mindkettő egy lendülettel elindít egy új úton, a Mars a szellemi vezérlet felé, az Uránusz egy szabad világ felé, amiben már nincs korlát.
 
Persze akkor, ha megtettük amit meg kellett, elrendeztünk mindent, ami rendezni való volt. Ez mindenkinek egyéni, de tulajdonképpen ugyanarról szól, elengedni az egot, az irányítottságot, a félelmeket, a saját korlátokat.
 
Mindez a Kos feje csillagképében, annak is szeménél, a Hamal csillagnál, aminek ereje egészen április végéig fennáll, mert Uránusz még akkor is orbiszban marad a csillaggal, de addigra odaér Vénusz, Merkúr és Nap is, és újra aktiválják a csillagot. A Hamal az előretekintő szem, az úgynevezett jövőbe látás energiája, hiszen a Kos feje a jövőbe tekint, ami egy olyan jövő, ami már kiemel a múltból, a régi dolgokból és egy magasabb, új dimenzióba, másik világba vezet. Uránusz eleve maga az égi tudás, Mars pedig az elindulás mellett a tudatosság felé vezető erő, mindkettőben van szellemi energia, miközben egy fej energiában egyesülnek. Érzed ebben az új jövő meglátásának, tervezésének erejét? Már nem is igazán tervezés, mint elindítás történik, hiszen Uránusz már egy éve a Kos fejében járkál Marsra várva, aki most megérkezik, hogy belökje végre.
 
Én látok ebben egy új ’uránuszi’ földi világot, hiszen mindez a bika jelében történik. Az Uránusz mindig valami újat hoz, olyat, ami addig nem volt, ami nem földi, amit addig lehet elképzelni sem tudtál, ami túlmutat a földi világ tankönyvein, ami először meghökketnő, de mindenképpen zseniális. A régi uránuszi már szerintem merkúri, hiszen anélkül nem is tudjuk elképzelni a mindennapokat. Mi ez? A kütyü és internet világa, ami sajnos mára ’ál’világgá nőtte ki magát. A kezdetben való új felé, a világ teljessége felé való nyitás zseniális volt, hiszen olyan határokat léptünk át a telefonnal, majd mobiltelefonnal, majd internettel, aztán a kügyübe zárt világgal, ahol már online bank, tőzsde van, egy gombnyomásra bármit megvehetsz, amit addig talán elképzelni sem tudtunk, de mára ez már amellett, hogy kényelmet, nyitottságot, könnyű tájékozódást ad, mindemellett olyan útra is visz, amiben könnyen bele lehet sétálni csapdákba, álhírekbe, téves információkba. Ez is a maga nemében zsenialitást igényel, tudatosságot, jelenlétet, hogy észrevedd mi a hasznos, mi az áligazság. De most eljött az ideje annak, hogy ezen továbblépjünk, továbbhaladjunk, ugyanis ez az energia kiemel ebből és elindít másfelé. Nyilván marad is, mert a hétköznapok része lett a net, a kütyü, de mostantól más lesz az az új, az a zseniális, az az uránuszi. Kitalálod mi az? Aki kitalálja, az már tudja is, az rátalált arra az útra. És ha rajta vagy, akkor valóban nem hat már rád a polaritás és az azzal járó szenvedés, nem vagy irányítható, megvezethető. És ez akkora de akkora nagy erő.
 
És ez vezet téged az utadon. És mekkora zseniális ez, mert ez vezeti a földi útján járó csillagvándort, hiszen ott van a kvadrát a Bak feje csillagaiban járó bolygókkal, ami ráadásul egész évben fennáll Szaturnusz és Uránusz között. És a Bak fejében arra jössz rá mi a küldetésed, honnan jössz, ami most egyszerre egy nagy lendülettel előre is repít. Tehát ha előre tekintesz, meglátod azt az új irányt, ami felé az Uránusz-Mars együttállás vezet, akkor rájössz arra is ki vagy, honnan jöttél, mi a múltad, megkapod a válaszaidat, és ezzel minden átértékelődik. Egy új minőség születik, aki tudja mi a küldetése, hova tartozik, megfelelően értékeli önmagát, ezzel olyan erőre tesz szert, amivel kitárul a teljes világ, de ez már a láthatón túli világot is jelenti.
 
És aki ezt tudja, az elindul egy olyan úton, ami visszavezet a fényönmagába, de már egy olyan ösvényen, ahol a feladatok, mert azok mindig vannak, hiszen ez a létezés lényege, már valóban játék, kihívás és nem nehézség.
 
Tekints hát előre, az irány előtted van. Nincs is más út. Akkora de akkora jó dolog ez.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger


A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4816396418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu