Újhold mágikus erőkkel – 2021. január 13.
2021. január 12. írta: Csillagtenger

Újhold mágikus erőkkel – 2021. január 13.

2021-es év első Újholdja azzal az erővel köszönt ránk amivel 2020-ból kiléptünk, hiszen a mostani Újhold Plútóval együttállásban történik. Oh micsoda energiák ezek. Ez ugyanis azt jelenti, hogy nemcsak hogy új születés van, hiszen egy Újhold mindig a lélek újjászületése, ez most mágikus, gyógyító, sorsfordító, átminősítő erőkkel felruházva születik újjá. A lélek, aki most megszületik, belső erejére ébred, és képes átminősíteni, átírni mind fizikai, mind lelki-szellemi síkjait. Életünk teljessége születik újjá, olyan képességeket kapunk Plútó által, ami a fizikai világon túlmutat, amiben benne van a minden ereje, egyszerre a múlt és a jövő, hiszen Plútóban ez megvan, ami egy olyan erő, amire a földi világ polaritása nem hat. És ez még mindig a Nyilas csillagkép energiamezejében, annnak íjat ellövő kezénél, ahol a célratartás van. Tehát ezzel az Újholddal rá tudod magad állítani arra a pályára ami a valódi vágyad, ami mindig is a szenvedélyed volt, amit mindig annyira nagyon akartál.
Az Újhold 2021. január 13-án 06:00-kor áll fel az I-es házban, a napkelte 07:34-kor van, ami minden reggel egy hatalmas erő, hiszen ekkor a Nap áttöri a horizontot és felvillan, megszületik a fény, átveszi a sötétségtől a stafétabotot. Ezt most Holddal és Plútóval együtt teszi, és velük együtt ébred a Nyilas csillagkép is, ahol a fény maga születik. Érzed mekkora erő születik ezzel? Ráadásul az I-es ház az én háza, aki vagyok, a fizikai én, aki a fizikai létben tapasztal, a fizikai test. Itt, ebben a házban formálódik ki, születik az új én egy plutonikus erővel belül, aki legyőzhetetlen, akiben ott a mágikus erő, a belső erő, vagyis az univerzum éltető ereje. Ezt az erőt kapod meg holnap, ezzel ébredsz, születsz holnap. A fénynemző csillagképben, ahol maga a fény születik. És ez így mind együtt töri át a horizontot és tör létbe.
Mindez egy olyan évet lezárva, ahol a rendezés megtörtént, kidobtunk mindent ami nem méltó, nem felel meg az égi, isteni tudásnak, intelligenciának. 2021-ben mindezeket a helyére rakod, ami ezzel a hatalmas kezdeti energiával indul, ami elvezet oda, hogy tudatos vagy arra aki valójában vagy, és éled saját magad történetét amit te írtál, amiben nem másnak megfelelve, más által irányítva élsz és működsz. Na, ennek az ereje ébred fel benned.
Már a mai nap (január 12-én) lehet érezni ennek az erejét, hiszen nagyon közel van már a Nap a Plútóhoz, akik együttállása majd január 14-én lesz egzakt, azon a napon amikor a Mars a Kos csillagaiba lép és az Uránusz direktbe fordul. Belökődnek azok az energiák, amik által minden a helyére kerül, és alapozni tudjuk a 2021-es évet.
Beindul. Egy hatalmas nagy erővel. Már igazából tart, mert a Mars már meglépte az elsőt, de most még nagyobb sebességbe kapcsolunk. Érdemes kihasználni ennek erejét és hagyni, hogy ébredjen veled. Javaslom, hogy 2021. január 13-án légy jelen ennek az ébredő erőnek, ahogy áttör a horizonton, és emelkedj vele, engedd, hogy átjárjon, érezd át, hogy benned van minden erő ahhoz, hogy megoldd, megéld, megvalósítsd azt az életet, amiben igazán boldog vagy, aki valójában vagy, a csillagvándor, aki most a földi világban tapasztal.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9416385542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu