És lezárul…. – 2021. január 6.
2021. január 05. írta: Csillagtenger

És lezárul…. – 2021. január 6.

Ez a nap is eljött, szerintem innentől már végleg búcsút inthetünk a 2020-as évnek és az általa hozott tanításoknak, próbáknak. Nem figyelem a híreket, de úgy gondolom mostantól egyre kevesebb lesz a félelemkeltés, kevesebb megbetegedésről hallunk majd, lehet már az oltás sem lesz annyira fontos, remélem a maszkot is elhagyhatjuk és feloldják a korlátozásokat, mert innentől már nincs létjogosultsága. Jó volt, kellett, mert így tudtuk elhagyni a komfortzónát, értettünk meg sokmindent, kerültek helyére dolgok. Innentől tényleg jobb világ jön. Elindul az az új. Nyilván a hétköznapok világában lassabban megy minden mint a szellemi síkon, mert az energiáknak ’le kell sűrűsödniük’ az anyagba de innen már látjuk, érezzük a változást, és január 20-án a Mars-Uránusz együttállással meg is nyílik minden. Az ő találkozójuk egy hatalmas indító erő ami egy teljesen más szintre emel. Akkora lendület, energia van benne, nagyon várom már. És ezzel az együttállással beköszöntenek majd 2021. energiái, amivel elindulunk egy új úton, amiben lesznek még feladatok, mert nem árulok zsákbamacskát, nincs vége a tanulásnak, hiszen ezért vagyunk, hogy tanuljunk, tapasztaljunk, de ezek a feladatok már teljesen mások lesznek, más síkon jönnek. A 2021-es év az első lépése annak az útnak, ami elvezet egy igazi csodához, de ahhoz vár ránk még néhány évnyi munka. És kell is, mert olyan feladatok jönnek, amihez teljesen át kell formálni a gondolkodást és a hétköznapokat amihez kell minimum ennyi idő. Ehhez adta az alapot a Jupiter-Szaturnusz-Plútós munkák sora amit az előző két év hozott. Annyira szépen összeáll minden. Utólag mindenki érteni fogja miért kellett mindez, és nem is volt olyan borzasztó.
És tehát lezárul egy korszak és nem is akárhogyan. Megint azok a csodálatosan összehangolt energiák, a Teremtő mosolya…
Ugyanis két termékenységbolygónk, Vénusz és Mars egyszerre mozdul és adja meg nekünk a kezdő lökést mert egyidőben ér el Mars a Felfelé Úszó Halak fonalához, és Vénusz, utolsó mohikánként a Skorpió csillagkép farkához és vele együtt az Oltár csillagképhez. Egyszerre tudjuk meghozni a végső áldozatot, égetünk ki magunkból minden méltatlant és újként támadunk fel (Skorpió farka és Oltár – volt erről szó mikor a Nap és Merkúr ért ide) és merítünk a Jézusi erőből, szellemiségből, tanításokból (Felfelé Úszó Halak) és így születik meg az új élet, új világ. Végső áldozat a máglyán és a ’kereszten’, amiből indul az új, hiszen ezután Vénusz átlép a legmélyebb ponton, a fény születése pontján (téli napforduló), és belép a fénynemzés csillagképébe a Nyilasba, ami által a Nyilas és a Bak csillagkép egyszerre aktív, ami annyira szép, mert ami megszületik bennünk, azonnal meg is értjük és meg is éljük. Mars pedig a Halak lezáró energiájából átlép a Kos kezdeti lendületet adó enerigamezejébe, ami már maga egy szintlépés, és ott vár rá Uránusz, aki eleve kiemelő erő. Egyszerre fényszületés és kiemelkedéssel járó új kezdet. Valóban szintlépés, dimenzióugrás. Annyira de annyira csodálatos, és hatalmas, szavakon túli energiák.
Áldozathozatallal lépünk át az újba. Áldozattal, ami áldássá válik. Nemcsk az Oltár által, a Kos energiájában ez eleve nagyon nagyon benne van, mert az új megérkezéséhez kell az az áldozat, de mindig megjön érte az áldás. Most jött el tehát az ideje annak, hogy valóban elhagyj mindent, feltedd a máglyádra, engedd útjára a szenvedést, a hétköznapok lehúzó gondolatait, félelmeit, mert már nem életképes. Engedd meg magadnak, hogy átadod a fénynek, hogy ezzel tudj kiemelkedni. Akartam javasolni, hogy keresd meg mi az amit feláldoznál ahhoz, hogy megjöjjön az áldás életedben, de szerintem ez az, ne is gondolkodj, hogy feláldozod a szenvedést, a félelmeket, ami fizikai létünk velejárója, de már nem szüksége. Eddig volt, mert kellett, tanultunk általa. De olyan új világba indulunk, ahol már nincs rá szükség, mert más jön. Más, amiben már nincs szenvedés. Megmarad a polaritás, mert fizikai testben vagyunk, de már a szenvedés, a félelem nélkül. Ugye mekkora csoda?
Ezt gondold át, nyisd ki ennek a szíved, lelked, és engedd el, engedd útjára az eddigi szenvedést, köszönd meg neki hogy volt, hogy tanított, de már nincs rá szükséged. Szabadítsd fel magad. Akkora hatalmas érzés. És ezzel lépj szintet. Mars ugyanis ma éjszaka felemel ebből, Vénusz által pedig el tudod égetni. Engedd át hát magad ennek az erőnek, engedd bele magad, csak érezd, és megtörténik, és ezzel átminősülsz és felemelkedsz.
Add meg magadnak.
Csodálatos új születést kívánok. És ezzel lépünk majd tovább 2021-be. Ha szeretnél velem jönni, tervezek egy előadást 2021. energiáiról jövő héten kedden (január 12.), hamarosan kiírom a részleteket.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr816373446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu