Neptunusz direktbe fordul – 2020. november 29.
2020. november 29. írta: Csillagtenger

Neptunusz direktbe fordul – 2020. november 29.

Advent első vasárnapján Neptunusz is földi pályára áll, ezzel már csak Uránusz van hátráló mozgásban, aki egészen 2021. januárig így halad, ő még várakozik, hogy tényleg minden rendeződjön, a fény megszülessen, mert mikor megfordul, onnantól minden más lesz. Új szintre lépünk, nem is akármilyenre.
 
Neptunusz viszont most visszafordul hátráló mozgásából, és ezt megint egy abszolút tökéletes időpontban. Azt hiszed káosz van kint, de közben annyira gyönyörűen alalul az az isteni színdarab. Advent első vasárnapján, a fény eljövetele ünnepének első napján. Innen valóban befelé megyünk. Már eleve nagyon mélyen vagyunk, haladunk a legmélyebb ponthoz, a kis lámpással haladunk lelkünk bugyraiban (Nap a Skorpió csillagaiban), és a mélylélek ura Posszeidon ’felszínre hozza magát’, feltárja amit rejteget. Ami nem más, mint az Antaresi kapu. A hétfőn felálló Telihold energiája is ebben csúcsosodik ki. Mekkora hatalmas, kimondhatatlan dolgok történnek. Mit láthatsz meg hát? Mindazt ami eddig a láhatatlanban volt. De hogy mi ez? Erre a válasz benned van. Azt, ami a nyáron történt. Ahogy a 2020. május-augusztus közötti időszakot átélted. Ami akkor történt. És ezek nem a felszínen keresendő dolgok. Ezek nagyon is a mélyben, a kimondhatatlanban.
 
Neptunusz ugyanis ezzel a fordulásával valami olyat indít el, amit nem tudok szavakkal kifejezni, de ami most feljön, az abszolút meghatározó a jövőd szempontjából. És itt van egy hatalmas titok. Erről beszéltem már nemegyszer. Ez a titok egyre jobban feltárja magát, és egy olyat rejteget, amit nincs értelme még most elmondani, mert még nem értenénk meg. Ez a következő néhány év munkája. De már érződik. És ennek az évnek a háttérenergiája volt a hatalmas Jupiter-Plútós energiák mögött. Ami már maga nem földi, de amit Neptunusz rejteget azon is túlmutat.
 
De nézzük mire érdemes figyelni, ugyanis egy bolygó mozgásában mindig az a nagyon lényeges, hol fordult meg. Ha a látható világ síkján, az asztrológia szemszögéből vizsgálódunk, nem látunk ebben semmi különöset, mert a halak jegyében sétálgat Neptunusz. De ha feltekintünk az égre, és értelmezzük az ott látottakat, megdobban a szív, és egy pillanatra minden megáll. Ez hasonló lehet ahhoz, amikor a gyermeked kimondta az első szót, ’anya’ és te elolvadtál, mikor a szerelmed odasúgta, hogy szeret és végigfutott rajtad az az érzés, mikor kijöttél az államvizsgáról egy dícsérettel, pedig attól féltél nem mész át, és te a szívedre ölelted volna a világot, mikor a hazaérsz és a kutyád úgy köszönt, hogy majd feldönt örömében, és te csak hagyod, hogy szeressen. Tökéletesség. Nincs is erre jobb szó. Mikor a szív az univerzum dobbanására dobban, mikor eggyé válsz vele, önmagaddal. Keresd ezt az érzést. Ott volt a nyáron. És öleld magadhoz. Benne lehet bármiben, hiszen isten mindenben ott van.
 
Szeretet. Abból is a legtisztább, legmagasztosabb, legmagasabb szintű.
 
Nem is tudok mást mondani, ezt igazán elmondani nem is lehet. Csak az érzi, aki bent keresi.
 
Neptunusz első adventi vasárnapon való előrefordulása az adventi koszorú erejét is felerősíti, abszolút segíti a fény megszületését. Ezért nagyon fontos, hogy a négy gyertyát egymással 90 fokos szögben rakd a koszorúdra, és középen kösd össze a négy gyertyát, annak közepére tegyél csipkebogyót. Az az isteni erő szimbóluma. Amikor majd megvillan a negyedik gyertya, azzal az isteni fény, tudatosság is fellobban. Aki szeretné ezt még fokozni, érdemes a négy Tejútoszlop színeinek megfelelő gyertyákat használni, vörös, fehér, kék és sárga. Ez csak erősíti a hatást, nyitja az isteni kapukat. Aki kihasználja az egyre rövidülő napos órák abszolút erejét, és valóban befelé fordítja figyelmét, és egy-egy gyertyagyújtáskor behívja annak az energiának Angyalát, meg tudja szeretetükkel, erejükkel tölteni szívét, otthonát. A vörös gyertya Antares, a sárga Capella, a fehér Sirius és a kék Vega. Ebben a sorrendben ajánlom idén meggyújtani a gyertyákat. De ez csak egy ajánlat, a sorrend tulajdonképpen mindegy. Egy fontos van, a vörös legyen az első.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6016306034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu