Hétvége csillagüzenetei – Mars fordulása és Újhold – 2020. november 14-15.
2020. november 13. írta: Csillagtenger

Hétvége csillagüzenetei – Mars fordulása és Újhold – 2020. november 14-15.

Jupiter-Plútó együttállással (2020. november 12.) szinte egyidőben Mars direktbe fordul 2020. november 14-én a hajnali órákban. Ezzel valóban beindulnak a változások. Nem véletelen a jelenlegi impulzív energia szerte a világban. De ez a változás egy abszolút új irányba visz és mindez teljesen egyéni. Jupiter szépen lassan távolodik Plútótól, ezzel is lépünk egyet az új korszak felé, amiben útjára indul egy más szellemiség, gondolatiság, ahol az egonak nincs helye. Ez egy olyan világ, amikor már tudatosan éled az isteni tervet, a szellemi vezetőd által írt programot. Egy boldog életet, ahol nem a szenvedés az alap, hanem minden a te irányításod által történik függetlenül attól mi van körülötted. Úgy élsz a látható világban, hogy nem hat rád, ha nem akarod, mert felette rezegsz, felülről látod és értelmezed. Látod, tudod, hogy történnek a dolgok, mert történnek, de te már nem vagy benne. Illetve benne vagy, de egy másik síkján, mert egy új sík, dimenzió nyílik, és oda emelkedsz fel.
Ez indult el, illetve efelé léptünk egy hatalmasat Jupiter-Plútó együttes munkájával, amihez Mars megfordulásával hozza a kezdeti lendületet. Mostantól ezt kezdjük élni. Kell hozzá némi idő míg ez tudatos lesz, mert az anyagban mindenhez kell idő, hiszen ez itt egy sűrű létforma, mindennek manifesztálódnia kell, főleg a nagyobb volumenű dolgoknak. Ezt fogjuk megtanulni az elkövetkező 5 évben. Az első lépés megvan, Jupiter-Plútó együttes munkájával megértettük. Aki tud olvasni ezen sorok mögött, már tudja miről beszélek. Ezt követik majd a következő fontos lépések, mikor Jupiter Szaturnusszal találkozik a téli napforduló idején, hogy akkor ott, a fény születése pillanatával elkezdődjön gyakorlatba ületetődni. És mindezt követik a 2021-es események, amikben ott vannak a további csodák.
Mars megfordulása nagy kezdő löketet ad ennek. A hétköznapok síkján indulnak be általa a folyamatok, erőre kapunk. A Visszaúszó Halak csillagképben fordult meg, volt már a Halak lezáró pontján, ahol befejezünk egy kört, egy korszakot, de akkor megtorpant, és visszafordult, mert még akkor nem volt ott az ideje, hogy továbblépjen, és elindítsa az újat. Ez történik majd 2021. januárban. De visszament, egyrészt, hogy megvárja míg Jupiter felkészül, másrészt volt még dolga a rendezés terén. Ő a Halak csillagaiban a belső rendezést, míg a Nap, Merkúr, Vénusz a Szűz energiájában a külső rendezést segítették. Ezen karmikus munkáknak mostanra vége, és a rendezés általi új energiák indulnak most be. Jupiter is végzett, valóban elindul a változás. Érezheted mostantól, hogy megváltozik az életed, mindazon dolgok, amiket az ősz folyamán elrendeztél, most erőre kapnak és elindul az az új minőség. Lehet úgy érzed ez nem így van, mert micsoda káosz van kint, sőt, talán most érünk el a csúcsára. Igen, ez is történik, de csak annak, aki a látható világ szintjén érzékel, akiben ott van a félelem, a kétség, a szenvedés,. Viszont annak, aki már felülről, az isteni nézőpontból szemlél, annak mindez olyan, mintha egy filmet nézne. A Halak csillagaiban, a Megváltói energiamezejében kapott erőre a Mars. Aki tehát rendezte dolgait az ősz folyamán, annak ez a belső erő indul most el, rá a látható világ lehúzó ereje már nincs hatással.
És ezt koronázza meg a hétvége talán legszebb üzenete, az Újhold. Az Újhold mindig egy születés. És megint a legtökéletesebb időben, a legtökéletesebb helyen történik, a Jupiter-Plútó és Mars mozgásával egyidőben, a Mérleg csillagkép jövő serpenyőjében. Ez a serpenyő az isteni rész. Az Újhold 2020. november 15-én vasárnap 6:07 perckor születik az én házában (napi tranzitban az I-es ház). Ami ezzel az Újholddal megszületik hát, az az isteni énedre való tudatosság. Pont az, amin az ősz folyamán az összes bolygó dolgozott az Angyal, Halak, Nyilas csillagaiban. A fény, az isteni születik meg. Egyénileg. Az Újhold születése pillanatában még a horizont alatt vannak, ezért ha szeretnéd ezt az erőt felszínre hozni, érdemes megvárni a Napkeltét, ami Holdkelte is lesz egyben, és mikor egyszerre áttörik a horizontot, mert ekkor még teljesen együtt állnak, akkor fordulj kelet felé (ez 6:54 perckor van) és meditálj rá erre az energiára. Nem kell semmi extra dolog, csak légy jelen neki, engedd, hogy átjárjon. Az isteni énedre tudatosodsz ekkor. Ezt még fűszerezheted azzal, hogy megnézed, a születési képletedben ez melyik házadban történik (mérleg 23 foka), mert azon az életterületen van számodra személyes üzenete, ott azon a területen el is indíthatsz valamit. Hatalmas induló erő van benne.
Ezen energiák együttes mozgásával valóban új szintek, új életminőség indul el. Felgyorsulnak az események, és most már valóban nem az számít mi van kint. A világban zajló események csak akkor érnek el téged, ha van még vele dolgod. De már igazán minden elrendeződött, jelenleg a helyretétel zajlik. Ez már a megoldási fázis, ez így tökéletes, helyükre rendeződnek a dolgok.
A dimenzióugrás megtörtént, innentől valóban a belső erő és a szellemi iránymutatás az új ’normális’.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7516284948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu