Csodaenergiák, csodanapok – 2020. október 17-20.
2020. október 17. írta: Csillagtenger

Csodaenergiák, csodanapok – 2020. október 17-20.

Annyira sok és csodálatos hatás ér bennünket folyamatosan és egyfolytában, egyik a másikat követve, nehéz is megfogni miről írjak. Megpróbálom hát elmesélni az előttünk álló napok energiáit.
Még szinte fel sem ocsúdtunk ebből a gyönyörű Angyali és univerzális kapukat nyitó Újholdból, folyamatosan jönnek a szebbnél szebb üzenetek az égi világból. Hold már elhagyta a Napot és közeledik Merkúrhoz, aki éppen szemben sétál, a Hold tehát a Nappal való találkozója után a másik személyiségbolygóval is lejt egy táncot. Mindhárman bent vannak az Angyali dimenzióban, ezért abszolút érezhetjük angyaltestvéreink közelségét mind a tettekben, érzésekben, gondolatokban, érdemes is kommunikálni velük, hívni őket. A mai nap (2020. október 17.) erre igazán nagyon kiváló, főleg az esti órákban érdemes feléjük fordulni, sőt egy kéréssel lefeküdni, mert az egzakt együttállás éjfél előtt lesz néhány perccel, így akár álom formájában is kaphatunk üzenetet. Ebben a Merkúr-Hold együttállásban egyébként Uránusz ereje is benne van, a Hold vele áll szemben mielőtt belépne Merkúr mellé, tehát összehozza ezzel a már készülődő második Merkúr-Uránusz szembenállást. És hogy ebben mi rejlik? Hold-Merkúr az Angyalban, ahol a teremtői tudat tudatos, retrográd mozgásban haladó Merkúr, aki által a hétköznapi figyelmünk is az égi világ fele terelődik, Hold, aki a szellemi és fizikai én között közlekedve szállítja az információt a felettes éntől, és Uránusz, aki maga az Égi tudás, általa érkeznek meg az isteni sugallatok, üzenetek. Mit jelent ez? Nyitva az égi birodalom, a felső világ, a koronacsakra, ömlik le a tudás, érkeznek a felső világ üzenetei, illetve nagyon könnyen lehet most kapcsolódni a felettes énhez, a szellemi vezérlethez, lehet kérni iránymutatást, bizonyos kérdésekre válaszokat. Ne feledd, mind a Nap-Hold-Merkúr az Angyali dimenzióban van, és még fel is áll a Hold-Merkúr-Uránusz között egy kapcsolat. Abszolút tiszta, fedhetetlen, felemelő, kiemelő gondolatok érkeznek, segítenek abban is hogy te magad meglásd a pozitívumokat, felismerd a megoldásokat mindarra a helyzetre amiben benne vagy. Ma este ismét érdemes az Angyalok, a Felső vezetés felé fordulni, beszélgetni velük. De egyébként egész nap, sőt október 20-ig egyfolytában, mert akkor lesz egzakt a Merkúr-Uránusz együttállás, de addig is erősödőben van. Ha nem is megoldásokra keresel választ, akkor is érdemes figyelni, hogy milyen ötletek, gondolatok, bevillanások érkeznek, mert Uránusz a Kos feje csillagaiban van, ahol már előretekint. Még hátrál, várja a Marsot, hogy elindítsák az új időket (2021. január 20.), igaz még ő is Mars is munkában van, de azért már a feladatok mellett kezdenek az új irány körvonalai felvillanni. Ezekre most kaphatsz iránymutatást. Érdemes így is érzékelni ezeket a napokat.
2020. október 18. vasárnap ismét egy nagyon erős napja lesz annak a nagy égi háromszögnek, Merkúr Plútóval és a Nap Szaturnusszal kapcsolódik az Angyal csillagaiból a Nyilas felé. Minden, amit szívvel, szeretettel csinálsz, mondasz, segíti a mesterek munkáját, hogy valóban letisztuljon rólad minden felesleges, megtaláld belső erőidet, rájöjj végre, hogy nálad van a megoldás mindenre, nem tudja senki és semmi sem elrontani, sem megcsinálni amire te képes vagy. Ezt tanuljuk, ehhez kaptuk folyamatosan a leckéket, feladatokat ebben az elmúlt két évben, ami már a csúcshoz közeledik. Most az Angyalok támogatásával tudod ezt talán végre megérteni, hisz súgnak, próbálják a szemed felnyitni. De rajtad múlik hogy meghallod-e, meg akarod-e hallani, vagy még mindig kint keresed a válaszokat, megoldásokat.
És ezen a csodás erőkkel átitatott vasárnapon, amikor még mindig igen hangsúlyos az Angyali jelenlét, feláll a Vénusz-Neptunusz opozíció. Ez pedig a mennyei szerelem földi világban való megnyilvánulása. Angyalok, és az élet teljességének szeretete egyszerre egy időben. Az élet csodája dobban meg a szívekben ezen a vasárnapon. És én ezt úgy gondolom az tudja igazán megélni, aki nem a testiségben keresi, hanem a lelkében, az életben, abban a csodában amiben részesülünk. Mert most az univerzális és a földi szív egyszerre dobban. Ennek is volt egy felvezetője, emlékszel rá? Mikor a Vénusz a Regulus csillaggal állt együtt, amikor a földi szeretet energiája érződött, járt át mindent az anyagi világban. Akkor ott, (október 2-3.) ráérezhettél már erre a csodára, ami most kiteljesül a Teremtő szeretetével. Megérezheted ezen a napon, valóban milyen érzés az, amikor minden és mindenki úgy csodálatos ahogyan van. Mert lehet külsőleg másnak látszunk, de mindenkiben ez az univerzális szív dobban. Érdemes arra figyelned ezen a napon, hogy képes vagy-e arra, hogy mindent és mindenkit elfogadsz úgy, ahogy van. Mert ha ezt eléred, akkor 2021. márciustól, mikor a Neptunusz belép a mennyei egység birodalmába, ezt viszed magaddal. Ez az igazi csoda. Ha még nem megy, arra figyelj hol nem megy, mert még van lehetőség mindezt letisztítani, átírni. De igazából ez a nap a szavakkal kifejezhetetlen szerelemben levés állapotába visz be. Engedd meg magadnak. Ezt szerintem úgy lehet elérni, hogy nem meg akarod élni, csak megéled. Mint ahogy a természet, a Földanya éli a maga csodájában.
2020. október 19-én lesz a nagy égi háromszög utolsó napja, de nem akármilyen napja, innentől szép lassan eltávolodnak egymástól a bolygók. Ezen a napon a Mars kerül kvadrátba a Jupiterrel, ezzel a Teremtő (Mars Halakban) és a Főpap (a Minden tudása Jupiter a Nyilasban) kerül teremtő kapcsolatba egymással. Nem is tudom ezt hogyan öntsem szavakba. Ezen a napon nagyon erős lesz a tudatosság, a felső vezérlet. Ekkor, ha még eddig nem, végleg megértheted életed értelmét, amit te tudsz mit jelent. De magának a létezésnek az értelmét is. Ez valami akkora nagy csoda és lehetőség, tulajdonképpen már itt lehullhat a szemellenző, a fátyol, megvilágosodhatsz. Még azért Plútónak lesz egy tánca Jupiterrel november 12-én, ez a hétfői nap akár felvezető is lehet arra a napra, mert megértheted hol nem érted még és mit nem értesz még, hogy majd Plútó letisztítsa. De már most, hétfőn is akár megtörténhet a csoda, minden a helyére kerül. De ez a nap nagyon erős arra is, hogy rájöjj isteni eredetedre, jó nap az imára akár saját vagy nemzeted, vagy maga világ, létezés számára, hogy áradjon a szeretet, a béke, a jóság. Ha szeretél kiráradni, adni a szereteted, hogy jobbá tedd ezzel a világot, javaslom fordulj a kelő Nap felé keleti irányba (ha szobában csinálod, gyújts gyertyát) és mondd el imádat saját szavaiddal. (Azért ezt az időpontot javaslom, mert ekkor a kelő Nap után néhány perccel lesz egzakt a Jupiter-Mars kvadrát, de ők a horizont alatt lesznek, tehát az ébredő Nap ereje tudja ezt leginkább felhozni, és árasztani.)
2020. október 20-án hajnalban pedig elérkezünk az egzakt Merkúr-Uránusz szembenálláshoz, ekkor érdemes nagyon odafigyelni mind a tudatos és nemtudatos kommunikációd terén, hogy legyen tiszta, emelő, pozitív, mert ez az ami segíti emelkedésedet, hogy kiemelkedj saját problémáidból, nehézségeidből. Érdemes egyébként tudatosan olyan mondatokat, gondolatokat futtatni ezen a napon (és addig is egyfolytában, mert már mától érződik ez a szembenállás a Hold által), amiben valamilyen megoldás van. Tehát ha valami nehézséged is van, úgy gondolj rá, úgy beszélj róla, hogy már meg van oldva, és minden úgy alakul ahogy neked a legjobb. Az égi segítséget pedig megkapod hozzá.
Hatalmas energiák, rengeteg segítséget kapunk, használjuk ki. Senki nem tudja helyetted megoldani, az erő és tudás benned van, használd. Csodás, teremtő, szerelmetes napokat kívánok mindenkinek.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8916243320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu