Telihold a Fényistennő erejével – 2020. október 1.
2020. szeptember 30. írta: Csillagtenger

Telihold a Fényistennő erejével – 2020. október 1.

 

Csodálatos reggel van, pont most áll együtt a dagadó Hold Neptunusz nagyúrral (2020. szeptember 30. 7:00), épp a napkelte után vagyunk nem sokkal, mikor létbe tör az élet, ami maga hatalmas energia. Egy kelő Nappal egyidőben egy Hold-Neptunusz együttállás, ami eleve mindig mágikus pillanat, hiszen a lélek és mélylélek ér össze, vagyis a két világ, és ez a halak jegyében és csillagképében van (igaz Neptunusz azért már visszakúszott a Vízöntőbe is, sőt inkább már ott van), ahol a kimondhatatlan van, és Hold mélyen az ekliptika és ekvátor alatt jár bent a lélek birodalmában. Ez mágia. A legcsodálatosabb fajtája. Ilyenkor tudsz teljesen eggyé válni, úgy, hogy nem is kell meditálnod hozzá, mert ilyenkor Egy vagy mindennel. Így indul a reggel. A gyertyám eleve ég, mert már köszöntöttem a kelő Napot és gondoltam, ennél jobb időpont nem is lehet arra, hogy megírjam, hogy holnap, 2020. október 1-én újra Telihold lesz és ez milyen energiákkal érkezik.

 

Felkészültem hát, leültem a gép elé és megnéztem a csillagos eget, hogy hol is fog kikerekedni ez a Telihold. És megdobbant a szív. Az univerzum szíve. Bennem, és mindenhol. Hiszen ez varázslat. Ki sem tudom fejezni mit éreztem mikor elém tárult. A Nap ugyanis annál a Vindematrix csillagnál áll majd és világítja meg a Visszaúszó Halak fonalánál álló Holdat, ahol 40 évvel ezelőtt elindult az energiaszál. Az, hogy Vindematrix, már eleve egy csoda, de azzal, hogy néhány hete felfedeztem, hogy innen indul minden ahhoz, hogy idén a téli napfordulókor megszülessen a fény, abszolút varázslat, alig találom a szavakat. A Vindematrix erejétől. És most itt lesz Telihold. Tehát nemcsak, hogy benne vagyunk magában a folyamatban, hogy megtörténjen, megéljük a legnagyobb csodát amit fizikai létformában lehet, itt jön hozzá a fény, az iránymutatás, hogy igen, tényleg ez az út. A Telihold mindig mágia. És ez a Telihold most akkor villan fel, abban az energiamezőben, amikor mind Szaturnusz és Plútó is életre kap, mert Szaturnusz szeptember 29-én kedden, Plútó október 4-én vasárnap fordul direktbe fél éves hátrálásuk után. Valóban elindult. Most már tényleg csak rajtunk múlik minden. Ennél több támogatást nem kaphatunk az égiektől.

 

Na de nézzük milyen energiákkal is érkezik ez a Telihold. A Vindematrix csillag a Szűz csillagkép múltat és jövőt összekötő energiaszál, a most pillanata, ami maga a tudatosság, hogy tudom, hogy mindkét világban benne vagyok, nemcsak ösztönből cselekszem (Szűz múlt), hanem tudatos is vagyok rá (Szűz jövő). Ez a bölcsesség villan most fel, ez a tudatosság ereje, benne van a most, a jelen, a minden pillanata, amikor valóban tudatára ébredek fényeredetemnek, hiszen a Vindematrix Izisz energiáját is magában rejti, aki az ókori Egyiptom egyik legjelentősebb istensége, a fény elhozója, hiszen ő Hórusz édesanyja, aki az Élet ura. Az élet misztériuma rejlik hát a Vindematrix csillagban. És innen indul a fény a Visszaúszó Halak csillagában vándorló Holdra, aki eleve Neptunusszal való feltöltekezés után érkezik ide. És ebben a csillagképben jár Mars is (akivel egyébként október 3-án hajnalban áll majd együtt viszi neki tovább ezt az üzenetet, amivel ő tölti a Nyilasban járó nagymestereket, csoda, varázslat). A Visszaúszó Halak az az energiamező, ahol lehetőséged van elrendezni azon energiákat, eseményeket, kapcsolatokat, amikkel még dolgod van, vagyis ez a Telihold valóban arra hozza meg a rávilágítást, ráérzést, hol nem működsz még a fény szerint. Ez most a lelked mélyére hatol, és ott tárul fel, ezáltal ha ráérzel, már attól feltöltődik és fénnyé változik.

 

 

Azt tudom hát javasolni, hogy merj érezni, merj élni, ha van fájó emléked, ölelgesd meg lelkedben, mert megkapod hozzá a fény szeretetét, ami feltölti azt, hiszen Izisz energiája jár most át, ölel át téged. Nem kell mást tenned, mint hagynod, hogy az élet átjárjon teljes szeretetével, ez tudja átírni a fájdalmakat, sérelmeket, hiszen az egyetlen életképes, az a fény, a szeretet.

 

 

Ez az üzenet van ebben a Teliholdban, nem is ragozom tovább, elég a szavakból, most elengedem kezed, nem kell mást tenned, csak add át magad ennek az energiának, ő megteszi a dolgát.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4716221838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu