Mars-Szaturnusz kvadrát, az őszi időszak legerősebb energiája – 2020. augusztus 24.
2020. augusztus 24. írta: Csillagtenger

Mars-Szaturnusz kvadrát, az őszi időszak legerősebb energiája – 2020. augusztus 24.

 

2020. augusztus 24-én hétfőn feláll egy Mars-Szaturnusz kvadrát, ami majd szeptember első hetében csúcsosodik ki azáltal, hogy belelép ebbe az energiába a Vénusz (szeptember 2 és 4).

 

Három Mars-Szaturnusz kvadrát lesz az előttünk álló negyedévben, ebből ez a legerősebb, mert mindkét bolygó direkt mozgásban van és uralmi helyzetben (Mars a kosban, Szaturnusz a bakban). A második kvadrát szeptember 29-én áll majd fel, ekkor a Mars már retrográd, Szaturnusz épp áll az égen, ugyanis ezen a napon fordul majd előre. Ekkor még mindkettő uralmi helyzetben van. A csillagképi háttere ennek a két kapcsolódásnak a Halak-Nyilas/Sas csillagai. A harmadik kvadrát átcsúszik már a következő évre, 2021. január 13-án áll fel, amiben benne lesz Uránusz (Mars-Uránusz együttállás) és Jupiter-Merkúr is akik ekkor Szaturnusszal állnak együtt. Ekkor már zodiákus és csillagképi környezetben is más lesz az energia, a Mars poláris helyzetbe kerül a bikában, a Szaturnusz pedig már a vízöntő jelében lesz, ahol ugyan szintén uralmi, de ez inkább az Uránusz jegye. Aki meg a Marssal áll majd együtt… a csillagképi háttere már a Kos és Bak csillagai lesznek. Erről az energiáról később, de ezt akkor tudjuk igazán jól megélni, ha ezt az első kvadrátot megértjük és jól használjuk ki az erejét, ugyanis az uralmi bolygók nagyon erősek, a kos Mars elindít, a bak Szaturnusz azonnal gyakorlatba ültet, a köztük lévő kvadrát energia segíti ezt, hiszen megvalósító erő. Magasan működtetve. Alacsonyan ugyanis feszíthet. És ha feszültség, harc van benne, akkor mit is ültetünk gyakorlatba, mit erősítünk? A félelmeket, amiben jelenleg élünk.

 

 

 

Ez az augusztus 24-i kvadrát előkészíti a téli napforduló energiáját és mondhatjuk, hogy az előttünk álló őszi időszak legerősebb kapcsolódása, mintegy belöki Jupiter, Szaturnusz és Plútó 2019-2020-as közös munkáját a finishbe. Vagyis fokozatosan kell figyelni a gondolatokra, hogy mit is indítunk el magunkból, hiszen hatalmas most teremtő, megvalósító, gyakorlatba ültető erő. A gondolatokra amúgy is minden pillanatban figyelni kell, de most nagyon hangsúlyosan, főleg, hogy már most él a fényszög, napról napra  szép fokozatosan erősödik, majd hétfőn, augusztus 24-én éri el csúcspontját. Augusztus 23-án vasárnap is már nagyon erős, mert az Angyalban álló Hold beleáll ebbe a Mars-Szaturnusz kapcsolódásba, még erősebbé téve a magas szellemiség üzenetét, amiről ez a energia szól, amit majd a Pollux csillagnál álló Vénusz tesz teljessé szeptember elején.

 

Mit is üzen tehát ez a kvadrát?

 

A már nagyon lassú Mars, aki ezáltal megfontolt, nem rohan, a Felfelé Úszó Halak fonalához érkezik, ezt az energiát hozza ebbe a kapcsolódásba, amiben ott van a Jézusi üzenet, hogy van megváltás, van kiút, van megoldás, van jobb. Szaturnusz még jelenleg retrográd, aki a Sas csillagkép alfa csillagától az Altair csillagtól fordult vissza és jelenleg is a fénynemző Nyilas és felfelé reppenő Sas csillagaiban jár. Azt az üzenetet rejti, hogy a felemelkedés, hogy okosabb vagyok, nem hagyom hogy lerántsanak, a sas-látószög, vagyis a magasabb szemszög, amivel meglátom a megoldást, a rálátó gondolkodás, a nem karmateremtő viselkedés adja meg a lehetőségét annak, hogy kiemelkedj a méltatlan helyzetekből, a polaritásból, az irányítottságból, a szenvedésből és felemelkedj, kiemelkedj és végre elkezd élni azt aki valójában vagy. Vagyis hogy az a megoldás, ha nem mész bele vitákba, nem hagyod magad befolyásolni, hanem okosan lépsz egyet hátra, és megnézed a helyzetet egy másik szemszögből.

 

Mivel Szaturnusz még retrográd, Mars is nagyon lassú, mert készül a fordulásra, itt most nem a lendületen, az elindításon van a lényeg, hanem a megértésen, a tudatosításon, hogy mikor majd Szaturnusz megfordul, mindazt, amit most a tudatalattiban elindítottál, az valósulhasson meg. Eljött tehát az ideje annak, hogy rájöjj és úgy éld az életedet, hogy te vagy a Teremtő, benned van a mag.

 

A Mars-Szaturnusz kvadrát az abszolút teremtés ereje az anyagban, a kézzelfogható világban, használd jól erejét és élvezd az új életet amit ad neked. Kezdd el tehát tudatosan figyelni hogyan oldasz meg helyzeteket, hogyan gondolkodsz, miket mondasz ki, látod-e a megoldást, azt teszed-e ami neked a legjobb, érted-e az erőt ami benned van, ami legyőzhetetlen, vagy még mindig lehet téged befolyásolni, még mindig a ’biztonságra’ törekszel, ami tudod, hogy már nem jó neked, a múlté, de azt választod, mert azt ismered és szenvedsz tovább.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9416174504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu