Nimród koronája – 2020. június 16-19.
2020. június 15. írta: Csillagtenger

Nimród koronája – 2020. június 16-19.

„Nagyon erős lesz ez a három nap, érdemes rá odafigyelni. Ha sikerül ráérezni, megértheted, hogy az a valóságos, amiről eddig csak sejtetted, hogy az. Megszülethet most benned erre a bizonyosság.” – ezzel a mondattal zártam le előző írásom. Mintha tudtam volna. Mert ez az elmúlt hétvége (június 11-13.) valóban meghozta a csodát. A szombati Neptunusz-Mars-Hold együttállás kvadrátban a Nappal felvillantotta azt a fátylat. A csodák valósággá váltak. Ami nem is csoda, hiszen Nimród és a Megváltói energiák voltak teremtő kapcsolatban egymással. Ezáltal amit korábban belső világomban láttam, most elém kerültek. Innentől számomra abszolút megvan a bizonyosság, hogy valóban a belső világból teremtjük a külvilágunkat. Ezt eddig is tudtam, de most már ’bizonyítékom’ is van rá. Ezt most azért osztottam meg, hogy bátorítsak mindenkit arra, hogy induljon el a belső világába, és használja saját teremtő erőit, mert tényleg abban van minden. Minden belőlünk indul ki.

 

Szombat (június 13.) kivételesen különleges és erős nap volt. Mindaz, ami belül volt, amire gondoltál, amit elképzeltél, eléd tárult. Mindig így van, de ezen a napon ez kivételesen erős volt. Tedd meg hát magadnak azt a szívességet, hogy végiggondolod azt a napot, minden pillanatát, hogy te magad is megszerezd ezt a bizonyosságot. Ugyanis ez a hét, ami előttünk áll, mindezt megkoronázza. Szó szerint. A Nap, aki te vagy, Nimród, aki a belső mestered (a szakrális, beavatói éned, aki tudja, hogy tudja, hogy több mint földi és mindenható teremtő erővel rendelkezik) koronája fölé ér. Ez az az idő az évben, amikor kiteljesedhetsz saját igazi valódban. Arra az erőre ébredsz rá, amire nincsenek földi szavak. Ugyanis ebben az időszakban Nimród koronájaként ragyog a Nap. Te vagy most saját beavatói éned ’feje’. Rálátsz saját igazi önvalódra. Érzed mit jelent ez? Teljesen nyitva vagy. Az isteni tudatosságra tudatosodhatsz. Amire eddig ráéreztél, egészen a napéjegyenlőség óta eltelt időben megdolgoztál magadon, az most megkoronázódik, valósággá válik. Tiéd lesz. Megkapod saját királyságod, vagyis saját szakrális, isteni teremtő erőid tudatára ébredsz. És ezt követi a napfordulatkor az a vissza nem térő energiákkal érkező Újhold, mikor az új, tudatos én meg is születik. Ez akkora erő, hogy nincsenek rá szavak. Ezzel tudsz igazán teremteni.

 

Nyitva tehát a héten a két felső csakra. A bizonyosság megvan, hogy belülről teremtesz. Ezen a héten, június 16-19. között tehát érdemes vizualizálni, elképzelni és ezt a képet kihelyezni a harmadik szemedre, és kiküldeni az Univerzumnak. Teremtsd meg saját világod, koronázd meg magad. Fénymaximum van, az isteni erők teljességében vannak jelen, hiszen a Nap éves pályája csúcsán jár, most a leghosszabbak a napok. A szertartást délidőben érdemes végezni, amikor napi csúcsán is jár a Nap. Fordulj ekkor a Nap felé és végezz belső utazást, vetítsd ki szíved valódi vágyát a harmadik szemedre, majd add át az Univerzumnak. Az Univerzum utána megteremti, csak hinned kell benne. Figyelj rá, hogy teljes tisztasággal teremts, mert minden teremtődik. Higyj magadban. Anélkül nem megy.

 

A Nap ma, június 15-én lép ki a Bika szarvaiból. A Bika szarvai az antennák a Tejútra, az isteni világ felé. Ma igen erős tehát a kapcsolat a felső világgal, figyeld a sugallatokat, a felsőbb éned ugyanis súg, hogy mi is igazán a lelked mélyének a vágya. Nyisd ki rá a belső füled, belső szemed, hogy meghalld. Innentől kezdve a Nap a Tejúton halad, egészen július 2-áig abszolút kapcsolatban vagyunk a láthatatlan, minden tudással és teremtő erővel rendelkező isteni világgal. Képzelj el egy istent, hogy mire képes. Ha megvan, akkor tudod, hogy mi ez az erő. És tudd, hogy ez benned is ott van. Teremts. Kapcsolódj. Beszélgess velük. És figyeld, ahogy ezt le tudod hozni az anyagi világba. Ezért vagy ugyanis itt, hogy ezt megtapasztald. Hogy ezeket a korlátlan erőket, amivel valóban bármire képes vagy, itt, a korlátok világában is alkalmazni tudod. Nincs előtted akadály, csak amit magad építesz.

 

Ennek a hétnek a nagy-nagy nyereménye, hogy nemcsak rájössz, hogy csodák igenis vannak, hanem hogy hiszel is ezekben.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5515810382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu