Holdcsomópontok jel és csillagképi váltása – 2020. június 4.
2020. június 03. írta: Csillagtenger

Holdcsomópontok jel és csillagképi váltása – 2020. június 4.

A Holdcsomópontok jelváltása azért érdekes és izgalmas, mert körülbelül másfél évenként érnek új jegybe, és ilyenkor megváltozik az irány az életünkben, másra helyeződik a figyelem. A rák-bak tengelyéből érkeznek meg az ikrek-nyilas tengelyébe. Érdemes visszagondolni, hogy az elmúlt másfél évben (2018. novembere óta) mennyire tudtál úgy működni, hogy az igazi értékeket az önfejlődésben találtad meg és nem a karrier építésben, és ezáltal megtaláltad-e a belső otthont, az „igazi hazád”. Mert ez tudja meghozni amire a következő másfél évben számíthatsz, hogy rájössz, hogy a mélységek az életbölcsességben rejlenek, az élet és a létezés megértésében, ami által megérted és meg tudod élni, hogy miről szól az élet polaritása, vagyis megértheted, hogy minden érted van.

 

De van ennek egy még magasztosabb olvasata, a csillagképi háttér. Eleve a Nyilas-Ikrek tengelyéből érkeznek a Holdcsomópontok, ami maga is egy csoda, de lehet ezt fokozni, mert A Kígyótartó-Nimród beavatói energiamezejébe lépnek. Egy olyan birodalomba, ami nem a szavak szintje. Vagyis az előző másfél évben elmélyült isteni tudatosság, isteni felismerések, hogy a fény benned és általad születik meg hozta meg a felismerést, hogy minden körforgásban van, vagyis a szeretet éltet és éleszti újjá a halandót, és segít megoldani a nehézségeket. Már ez is egy csoda, és innen lépünk tovább oda, hogy felébred bennünk a beavató mester, vagyis tudatosodik, hogy csakis te tudod végigjárni az utat, tudatára ébredsz valódi tudásodnak, az ősi tudásnak, amit nem a földi iskolákban tanulsz, és így mélyül el gyógyító erőd, hogy a lélek teljessége kell az egészéges élethez mind személyes és világszinten, vagyis ráébredsz arra, hogy valóban képes vagy meggyógyítani életedet és kézbe veszed az irányítást.

 

Mindez pont akkor történik, persze abszolút véletlenül, amikor Jupiter, Szaturnusz és Plútó, a nagyszabású, egész életünket, szellemiségünket megváltoztató energiák mozognak a háttérben. Akik tényleg pont véletlenül a nyilas és bak urai. Mindez azt jelenti, hogy valóban történik a változás, és a kulcs benned van. Mindegy mi van kint, te vagy a mester. Erre ébredhetsz rá az elkövetkező időkben.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr815738774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu