Varázshétvége – 2020. május 21-24.
2020. május 20. írta: Csillagtenger

Varázshétvége – 2020. május 21-24.

Említettem egy korábbi írásban, hogy a május 22-e péntek igen kiemelt nap lesz. De ha jobban megnézzük, igazából már csütörtöktől kezdve vasárnap végéig az egész hétvége egy varázslat. A Nap a Plejádok isteni teremtő birodalmában vándorol, így jelenleg életünk központi energiája a teremtés, a szerelemmel alkotás. Itt születik majd meg az Újhold is. Merkúr és Vénusz az Auriga, Nimród és Bika csillagaiban jár, és mindannyian kapcsolódnak az Egység birodalmában haladó, a következő éveinket igen hangsúlyosan meghatározó Neptunusz nagyúrral. Ezáltal Nimród beavató ereje és a Megváltó egyszerre van jelen életünkben a hétvégén. Ráadásul teremtő, kvadrát és kvintil fényszögekkel. Igazából ez olyan energia, amit szavakkal igen nehéz kifejezni megfelelően, kérnék is mindenkit, hogy a szívével olvasson tovább.

 

 

Szépen lépésenként foglalom össze az előttünk álló hétvégét, megpróbálva érzékeltetni a benne lévő folyamatot. Ezért kicsit hosszú írás lesz, de talán érdemes végigolvasni mert igen meghatározó ez a hétvége a jövőnket nézve.

 

Csütörtök hajnaltól kezdve belépünk a varázslatba, Nimród és a Megváltó együttes erőterébe, ami egészen vasárnapig tart. Nimród a nagy vadász, az égi vezér, a benned élő beavató mester, aki által megkapod a beavatást, vagyis isteni erőid tudatára ébredsz. A Megváltó energiája pedig a hazatalálás szimbóluma, az egység megélése, az Unio Mystica energiája, amiben benne van a tudás, hogy rendelkezel isteni tudattal. Ez a szavakkal megfoghatatlan minősége, itt már az érzések beszélnek. Az érzések, amik túlnőnek a fizikai világ határain.

 

Nimród energiájában a Vénusz és Merkúr, két földi bolygó, a Megváltói energiában, vagy hívhatjuk a Mennyei Egység birodalmának, Neptunusz, aki maga az Egység, az Univerzális energia, ő minden de nem földi. Köztük áll fel egy teremtő kvadrát kapcsolat. Vénusz és Neptunusz kvadrát kapcsolata egész májusban él, majd újra aktiválódik júliusban. Ez igen kivételes lehetőség számunkra, Vénusz hátráló mozgása miatt alakul így. Ezen időszak alatt háromszor lesz egzakt ez a kvadrát, ebből most jön el a második, május 21-én hajnalban, 1:02 perckor, amihez most Merkúr is kapcsolódik. A Vénusz-Merkúr egzakt együttállás május 22-én 10:41-kor lesz, majd jön Merkúr-Neptunusz egzakt kvadrátja május 22-én 17:42-kor. Ezáltal ez a teremtő fényszög másfél napig abszolút aktív. Ezalatt kell nagyon figyelni a vénuszi és merkúri energiákra, mert mint földi bolygók, őket tudjuk tudatosabban megélni, és ezt ültetjük bele a neptunuszi teremtésbe, vagyis lelked mélyébe. Amire kiemelten érdemes figyelni, az a  szeretet, megvizsgálni mit csinálsz rutinból, hogy működik az anyagi világod, megtalálod-e a csodát az életedben, illetve milyen gondolatok futnak a fejedben, min gondolkodsz, mit mondasz ki, érted-e a téged ért hatások mindkét oldalát, megérted-e a feléd érkező jeleket. Vénusz már hátráló mozgásban érkezik a találkozóba míg Merkúr szemből érkezik. Tulajdonképpen a Capella csillagnál találkoznak (itt fordult Vénusz de még mindig itt mocorog, alig haladt előre fordulása óta), ami az isteni átjáró kulcsa. Vagyis Merkúr megérkezésével megkaphatod most a megértést ahhoz, hogy az életedben mi nem működik még az isteni szinteknek megfelően, vagyis mi az amit nem lélekből teremtesz, mi az amiben elbízod magad, hogy ’oh, én ezt tutira tudom’, ezáltal elzárod magadat a továbbfejlődés lehetőségétől. Mi az amit csinálsz, de nem szívesen csinálod, hanem mert muszáj, mert ez jutott. Ezeket megértve, és megváltoztatva tudod életedet elindítani egy olyan irányba, amiben ott a bőség, az áramlás, az univerzum abszolút támogató ereje.

 

Ezekhez ad most teremtő erőt Neptunusz. Ha a hétvégén végig ’meditatív állapotban’ tudsz lenni, vagyis meg tudod élni, hogy belül vagy, nem foglalkozol a külvilággal, árasztod az abszolút szeretetet önmagad, életed és mások felé, akkor meg tudod teremteni az istenit az anyagi világban. És mivel Vénusz uralja a bika jelében dolgozó Uránuszt, ez alapot adhat az anyagi világod más szinten való megéléséhez, amiben már nem a halmozás, az anyagi dolgok kézzel foghatósága lesz a lényeg, hanem az, hogy egyáltalán az anyagban élve megélheted tudatosan, hogy teremtő vagy, aki a korlátok világában korlátlanul teremt.

 

És a hétvége másik csodája, a Nap-Hold kvintil kapcsolódása Neptunuszhoz a Plejádok csillagaiból. Tehát Nimród mellett az istenek szerelmi fészke is kapcsolatba kerül a Megváltói, Teremtői energiával, ráadásul egy mágikus fényszöggel. Mi ez ha nem a csoda maga? A Hold megérkezik a Plejádokból már lassan kilépni készülő, de még annak energiájában fürdő Naphoz május 22-én pénteken és felvillan az Újhold 19:38-kor. Ez egy születés maga, ahol a lélek isteniként tudatosodva születik újjá. Megszületik, hogy innentől valóban tudatosan használja végtelen, univerzális teremtő erejét. És ezt azonnal be is aktiválja, hiszen előbb a Hold, május 22-én 20:51-kor, majd a Nap május 23-án 11:17-kor kapcsolódik Neptunusz nagyúrhoz az Egység energiájában. A kvintil az a varázsfényszög, amikor a teremtésünkben nincs benne a polaritás energiája mint a kvadrát esetében, tehát csak a magas szintet tudom vele megvalósítani. Istenek szerelmi fészke és a Megváltói energia. Érzed ennek a teremtésnek az erejét? Nem kell más hozzá, hogy ez aktiválódjon, mint a szeretet. A szeretettel cselekvés. Egész szombat folyamán.

 

Aztán vasárnap, ahogy a Hold tovább halad, együtt áll majd Vénusszal hajnalban 5:15-kor, és kvadrátba kerül Neptunusszal 7:34-kor. Itt előbb a földi, majd a mennyei szerelem bolygójával érintkezik és energetizálja őket, majd halad tovább, találkozik Merkúrral 13:09-kor.

 

Vagyis csütörtöktől kezdve a szerelem abszolút élményét élhetjük meg a Plejádok, kvintil, Mennyei szerelem erejének kapcsolódása által. És ezt nem feltétlen ember-ember között, bár úgy is lehet, hanem a létezésben, az élet által. Megélheted a legcsodálatosabb érzést, hogy szabad vagy, Egy vagy, univerzális vagy, isteni vagy. Nem kell más, mint nyisd ki a szíved, vedd észre a csodát, lásd meg az örömöket, a szépséget, fókuszálj a szépre, a jóra, a kellemes élményekre, ha gondolod gondolj vissza életed kellemes élményeire, nézegesd kedvenc fényképeidet, simogasd meg kedvenc állatod, gondolj a szép időkre, hallgasd kedvenc dalodat, tölts időt számodra kedves emberekkel és beszélgessetek, kacagjatok, vagy menj ki a természetbe, és add át magad varázsának, annak a milliónyi friss zöldnek, a vidám madárdalnak.

 

Teremtsd meg új jövődet, amiben áramlás és szeretet van. Van ennél fontosabb? Ehhez érdemes magad távol tartani minden lehúzótól.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6315709746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu