Az eddigi életünk átírásának lehetősége – 2020. április 14-15.
2020. április 13. írta: Csillagtenger

Az eddigi életünk átírásának lehetősége – 2020. április 14-15.

A következő két napban csodálatos lehetőséget kapunk arra, hogy az előttünk álló életet megtervezzük, és lépéseket is tegyünk afelé amit élni szeretnénk, hogy mikor a jelenlegi állapot újra normalizálódik, abba az irányba induljunk el, ami számunkra a legkedvezőbb. Ugyanis mi teremtjük saját életünket. Leszületésünk előtti tervet is saját magunk készítettük az alapján ami éppen a következő lépés a sorsfejlődésünk útján. Mindig kapunk hozzá támogatást, iránymutatást segítőinktől, de az útját mindig mindenki maga tervezi. Így van ez a fizikai síkon is, az anyag világában. Folyamatosan fejlődünk, az élet egy állandó tanulás. Viszont megtörténhet, hogy letérünk az útról. Ekkor van az, hogy megállítanak. Lehet ez abban a formában, hogy elhagy a párod, kirúgnak, súlyosabb esetben egy baleset, vagy most világszinten a vírus. Mindez azért van, hogy észrevedd végre a jeleket, amiket kisebb jelzésekben eddig is folyamatosan kaptál felső vezetésdtől, hogy nem a megfelelő úton jársz, csak elmentél mellettük. Ezért ha másképp nem megy, közbe kell lépjenek segítőid, hogy rátereljenek az utadra. Ez néha fájhat, de mindenképpen érted történik. Ez van most világszinten. Az, hogy ennek így kellett történnie, azért van, mert nagyon nem figyeltünk, elindultunk szerintem egy nagyon önző, és önpusztító irányba, ami semmiképp sem megfelelő, mert nem a szeretet vezérli. De most lehetőségünk van ezen változtatni, visszatalálni igazi önvalónkhoz. De mivel ilyen szintre jutottunk, ez csakis egy drasztikus változás formájában történhet, ami a gyökérig hatol, rendszer és szellemi szinten is. Nagyon sokminden megváltozik, még azt is megkockáztatom kimondani, hogy semmi sem lesz olyan mint volt a vírus előtt. Legalábbis azoknak, akik nem az útjukon jártak. Hogy ez kit érint? Akit fájdalmasan érint ez az állapot ilyen vagy olyan formában. Akitől most elvettek valamit, aki úgy érzi minden ellene van, nem látja a kiutat, minden összedőlni látszik. Azért állított meg az élet, hogy észrevedd, tudj magadba nézni őszintén, megvizsgáld a helyzetedet, és ráébredj a valós irányra. Hidd el, hogy a legjobb történik veled. Abszolút rendszerszinten íródnak most át a dolgok, valóban új alapokat rakunk le, amiben ott egy hatalmas szintlépés lehetősége, de ehhez ki kell tisztítani a régit. Ez egy egyszeri és nagy lépés. Ilyen ritkán adatik meg ebben a formában. Kiváltság ez.

 

És a következő két nap hatalmas segítség, érdemes kihasználni energiáit. 2020. április 14-én, kedden Nap-Plútó, majd április 15-én szerdán Nap-Jupiter kvadrát lesz, úgy hogy közben a Jupiter-Plútó között elhalad a Hold, együttáll velük. Nemcsak a Nap, hanem a Hold is újra összehozza a két mestert. Ez csodálatos lehetőség és erő. A Nap a fizikai énedet, a Hold a lelkiségedet is szimbolizálja, tehát itt most lelkileg és az anyag síkján is tudsz változást előidézni. Valóban az a fontos, hogy gondold át hol tartasz, mi az ami a fénynek megfelel, és min érdemes változtatnod ahhoz, hogy elindulj a valódi utadon. Ami nemcsak a fizikai síkot foglalja magában, hanem az életet magát. Az én olvasatomban ez arról szól, hogy áradsz, adsz. Azt, amiben a legjobb vagy. Azért vagy itt, hogy mindazt a tudást, amid van, azt áramoltasd. Mert abban te vagy a legjobb. A másiktól megkapod azt amiben ő a legjobb, a harmadiktól meg azt amiben ő. És így van meg a körforgás, amiben minden mindent kiegészít és tökéletessé tesz. Nem az, hogy legyőzöm a másikat, hanem pont hogy azzal segítem amivel tudom. Őszintén, szívből. Vagyis szerintem nem az a lényeg, hogy mid van az anyagi világban, és abból mennyi, és azért halmozz fel dolgokat, és juss el helyekre, mert az menő. Mindened megvan, ha belegondolsz, nincs másra szükséged, mint ami igazán boldoggá tesz, kielégít. Most, hogy otthon vagy, ezt jobban észre is veheted. És ha rájöttél mi ez, ebben a két napban lépéseket is tudsz tenni afelé, hogy ezt megvalósítsd, racionalizáld. Ugyanis a kvadrát energiájával az anyagba tudsz ültetni dolgokat.

 

Jupiter erejével már az ima is elindítja a folyamatot, ha rájössz mit szeretnél valójában, és elmondod, kimondod. Ezzel ki tudod egészíteni a hétfőn (április 13.) elindított 21 napos teremtő mágiát. De még jobb, ha lépéseket is teszel az új életed felé. Legyen az bármilyen apró lépés, de indítsd el. Rajzold le, írd le, mondd ki, tedd meg. A Napfelkelte idejét javaslom az imához, de a délelőtti órákban a legmegfelelőbb elindítani mindazt amit szeretnél.

 

Teremts magadnak egy csodás világot, amiben nemcsak te, hanem mindenki boldog. De kezdd magaddal.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2415610700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu