Áldott, békés, boldog, szeretettel teli, napsütéses húsvéti ünnepeket kívánok
2020. április 12. írta: Csillagtenger

Áldott, békés, boldog, szeretettel teli, napsütéses húsvéti ünnepeket kívánok

A Nap csodálatosan mosolyog, az égen is csoda energiák vannak a hétvégén, tulajdonképpen minden értünk dolgozik. Érdemes is saját világunkra figyelni a külvilági történések helyett és megélni benne a boldogságot, hiszen csak ez számít. Továbbra is figyeljünk a gondolatokra, egyrészt mert Merkúr tegnap átlépett a tavaszponton, ezáltal a kos jelében haladva nagyon impulzív a gondolatok ereje, benne van a kívánt új élet elindításának lehetősége, és az rajtunk múlik, hogyan alakul. Ma, vasárnap hajnalban volt egy Hold-Neptunusz kvadrát a Skorpió-Halak csillagaiban. Itt két lélekenergia kapcsolódott a két lélekbirodalomban, amiben ott vannak a titkok, a lelkünk mélyének igazi valódi vágyai, amikre nem is biztos hogy tudatosak vagyunk. Álom, vagy gondolatok vagy érzések formájában kaphattunk üzeneteket, ez mindenkinek egyéni, érdemes visszagondolni, leírni, tudatosítani, mert felfedezheted benne mindazt ami valóban vágyad, és akkor annak tudsz erőt adni. Főleg, hogy Mars-Vénusz trigon is van, ami ugyan nem lesz egzakt, mert a Mars majdnemhogy gyorsabb most mint Vénusz, de 1-2 fokos orbiszon belül vannak majd egy hétig, a Bika-Bak csillagait összekötve, jelenleg azok fejénél haladva. Ez itt hatalmas teremtőerő, a két termékenybolygó teremtő fényszöggel, a teremtő erőinket szimbolizáló Bika és a küldetésünket szimbolizáló (isteni tűz, a minden tudása) Bak csillagaiban, ami napokig tart. Oh ebben is remek lehetőségek vannak, felfedezhetjük valódi isteni teremtő erőinket és el is tudjuk kezdeni gyakorlatba ültetni. Kezdd el kisebb dolgok megteremtésével, és figyeld, hogy képes vagy rá, majd ha már el is hiszed hogy valóban te teremtesz, csináld nagyban, és teremts egy neked kedves életet.

 

És közben már most gondolkodj azon, mit szeretnél útjára indítani isteni erőkkel megtámogatva, mert hétfő hajnalban a Hold újra eléri a Nyilas íja hegyét, az Al Nasi csillagot, amikor újra kilőheted a nyiladat az isteni magasságok felé. Ez megint a Teremtővel való közvetlen kapcsolatfelvétel lehetősége. És ebben most a Holdcsomópont energiája is benne van, mert Hold a Leszállóval áll együtt. Egyszerre az isteni tudás elmélyítésének és elindításának lehetősége. Vagyis ha van egy valódi vágyad, nemcsak a gondolataid segítségével tudod teremteni, megkapod hozzá a Teremtői erőt is. Tehát egy újabb 21 napos mágia elindítására invitállak, ami húsvét hétfő reggel indul (Húsvét, feltámadás, Nyilas csillagai, micsoda erők). Mivel a Hold még Napkelte előtt éri el az Al Nasi csillagot, így meg kell várni a Napkeltét, vagyis holnap 5:58 perckor érdemes elindítani a mágiát. Napkeltekor gyújts gyertyát, ha tudod kint csinálni, nem kell gyertya, fordulj kelet felé, szólítsd meg a Teremtőt, vagy Artemiszt (Holdistennő), vagy bármelyik magasabb energiát akivel szívesen dolgozol, kérd támogatását és a fény energiája támogatásával indítsd el teremtésed. Magadért, a hazádért, a világért, az életért. Érdemes most nagyot kérni, mert ez a Nap és ez a Hold kapcsolódik egy nappal később, kedd-szerdán a Jupiter-Plútó-Szaturnusz mesterekkel. A szerdai nap kiemelt ima nap lesz megint, érdemes most az elinduló teremtő mágiát és a fény születését összekapcsolni. Ha javasolhatok, olyat indíts most útjára, ami elsősorban téged emel, de közben mégis a fényt, az életet erősíti. Egyszerre tudsz magadért és a világért tenni. Hatalmas erők. Majd további 20 napon át Napfeltekor ismételd meg ugyanezt.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2415607324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu