A teljesség Teliholdja – 2020. március 9.
2020. március 09. írta: Csillagtenger

A teljesség Teliholdja – 2020. március 9.

Ha a tegnapi Nap-Neptunusz együttállásra azt mondtam nehéz szavakkal kifejezni, akkor a mai Teliholdra ez még inkább igaz, hiszen ebbe a teljesség energiába kacsint bele teljes mosolyával Holdanyó. Mindig nagyon erős az ereje a Holdnak mikor kiteljesedik, ilyenkor hatalmas a mágia, az érzelmek sokkal erősebbek, hiszen minden kitárul ami belül van, a láthatatlanra kapunk rálátást. És ebben most benne rezeg Neptunusz nagyúr, aki eleve a lélek mélye, a lélek teljessége, a minden, az Egy energiája. Itt most egyszerre van Nap-Neptunusz együttállás, a létezés teljessége, és Hold-Neptunusz szembenállás, a lélek teljessége. Ezzel telítődik az amúgy is mágikus pillanat (maga a Telihold), tehát most nemcsak ráláthatsz, hanem rá is érezhetsz saját isteni énedre. És mindehhez hozzájön az Egység energiája Neptunusz által, aki már ebben az energiában rezeg. Ez így a teljes, tökéletes harmónia állapota. Oh, hát mi ez ha nem szavakkal kifejezhetetlen érzés, egy-ség, teljes-ség? Az abszolút szerelem állapota. Önmagadba, a létezésbe, az egész-be.

 

Hold az Oroszlán csillagkép farkánál vigyorog, a Nap-Neptunusz együttállás a Vízöntő/Halak összefolyásánál ragyog. A fény (Nap), aki most a teljesség rezgésével telített (Neptunusz mellette) a lélek mélyén lévő tisztaságból indul útjára (Vízöntő-Halak), és világít rá a benned lévő (Hold) nemző erőre (Oroszlán farka), amivel már az utódok számára (ez lehet a gyereked, a szomszédod, az emberiség, vagy akár saját magad) történik a tudás átmenekítése, átörökítése. Ez egy szimbolikus út vége. Amikor lezárul egy szakasz, amiben meglátod, megérzed mindazt ami nem méltó a fényhez. A Vízöntő energiájával a lelked mélyéig kitisztítod, azáltal hogy megérted, és azonnal megteremtesz egy olyan újat, amiben már nincs karma. És ez indul útjára, hiszen a Hold lép is tovább a Szűz múlt lábához.

 

Az a fontos a tegnapi és a mai napban, hogyan éled meg, hol van/volt benne olyan amiben még nincs harmónia, fény, mert azzal van dolgod. Minden probléma azért jön, hogy meg tudd oldani azáltal, hogy megérted miről szól, miért kapod.

 

A Telihold maga 18:48-kor teljesedik ki, de előtte a Hold már szembekerül Neptunusszal 16:56-kor. Tehát ebben a két órában a legerősebb a hatása. A Napnyugta a kettő között lesz 17:36-kor. Aki szeretné magába szívni ezt az energiát, ebben az időszakban javaslom menjen ki valami kevésbé fényszennyezett helyre, ahol belátható a horizont és figyelje meg a lenyugvó Napot majd a túloldalon felbukkanó Holdat. Ha közben csendben vagy, szerintem olyan érzésben, élményben lehet részed, ami abszolút szavakkal kifejezhetetlen. Add meg magadnak ezt a csendet, ezt a teljességet. Éld a napodat ma úgy, hogy minden rendben. Jöjjön bármi, az úgy jó. Tudatosítsd, hogy minden érted van, minden tanítás. Figyelj, ahelyett hogy támadnál. Megtapasztalhatod saját abszolút állapotodat.

 

Kívánom mindenkinek, hogy megtapasztalja ezt a csodát. Áldás van mindenkin. És a létezésen.

 

(A fenti idők Magyarországra értendők, aki nem itthon él, számolnia kell az időeltolódással.)

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6515511778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu