Irányt mutató Újhold – 2020. február 23.
2020. február 23. írta: Csillagtenger

Irányt mutató Újhold – 2020. február 23.

A folyamatok összességét nézve egy új irány felé haladunk ami egy másik dimenzióba vezet (amit az írásaimban napról napra próbálok érzékeltetni), aminek eléréséhez az előttünk álló egy hónap megint nagyon meghatározó lesz. Megkapjuk ugyanis az irányt. Azt az irányt, amit ha megtalálsz, soha többé nem lesz szükséged külső iránymutatásra. A fény már megszületett, elindult a téli Napfordulóval, de most az iránytűt is megkapod ahhoz, hogy a megfelelő útra lépj, vagy megbizonyosodj, hogy azon haladsz. Merkúr 17-i megfordulásával (lásd a ’Belső iránytű megfordulása’ írásomat) már elkezdődött, de ma az Újhold energiájával ez meg is születik benned, ami majd valószínűleg március 21-én (Napéjegyenlőség idején mikor a fény győz a sötétség felett – milyen véletlen megint) tudatosodik, amikor a már előre haladó Merkúr, aki azért fordult vissza, hogy ide visszamenjen, találkozik az éppen érkező Holddal, aki közben egy teljes kört megtett, hogy ugyanazon a ponton, ahol ma felvillan az Újhold, találkozzanak, hogy találkozójuk erejével meg is értsd mindezt és el is indulj most már ezen az úton.

 

Megint a három személyiségbolygónk. Nap aki te vagy, ő a fény, az élet maga, Hold aki közvetít a két világ között, és ő az éjszakában a fényhozó, és Merkúr, aki által mindkét világban jelen vagy, ő az aki ismeri a titkot, általa érted meg az életed. Ők, akik a test-lélek-szellem képviselői életedben, aki te magad vagy. Na és hol találkoznak? A Vízöntő csillagkép Sadalmelik csillagánál, aki az iránytű. Ő a sátorosok, vagyis a földi vándorok útmutató csillaga. A földi vándor te magad vagy, aki haladsz az isteni utadon jelenleg a polaritás világában tapasztalva. Itt, ezen a ponton születik meg az Újhold, és ezen a ponton lesz egy hónap múlva a Hold-Merkúr találkozás is. Vagyis ami ma megszületik, az a belső vezércsillagod. Akire ha rátalálsz, soha többet senki le nem téríthet az utadról. És kapsz ehhez még egy ajándékot. Hiszen ugyanezen a ponton van a világunk negyedik tartóoszlopa, a Fomalhaut csillag, a Déli Hal csillagkép alfa csillaga. Ő pedig az isteni szimbóluma, a bőség energiája. Az isteni tudod, hogy végtelen, csak árad, és áramlik, és ad és terjed, ez az isteni szeretetet ereje, ami mindent létrehoz és működtet. Ez az energia életed egyik pillére. Ez is megszilárdul ma az Újhold születésével. Az Újholddal mindig megszületik valami új, hiszen a Nap egy pillanatra kitakarja a Holdat, ekkor meghal a régi, hogy aztán azonnal újjá szülessen az új. Most a belső iránytű és a bőség energiája éled fel. Ráérezhetsz arra, hogy valóban mi a fontos számodra, mit követsz, kit követsz, az jó-e neked vagy hallgatsz végre arra a belső hangra, a saját felső vezetésedre, aki jót akar neked, segít, irányít. És rájöhetsz mire alapozod az életedet, mi számodra a bőség. Mert amit kiadsz magadból, azt kapod vissza. Most megértheted egy kis befelé fordulással, hogy az valójában micsoda, és milyen eredményt hoz, ami nem más mint az amiben élsz.

 

És ezt most nagyon könnyű felismerni, mert milyen energiákkal teli nap van ma pont? Milyen véletlen ez is. Amikor lehetőségünk van megtapasztalni a két világban levést (lásd másik írásomat ’Mágikus idő’ címen), amikor egyszerre él a halak minőség, a mennyei egység birodalma, és egyszerre él a bak minőség, aki pedig mindennek a mennyei, isteninek a földi létben való megtapasztalási lehetősége. Nem is beszélek tovább, átadlak saját magad belső világának, hogy megéld, megértsd mindezt. És várlak a vándorúton, haladjunk együtt tovább ezen a csodálatos túrán, ami a földi lét, földi élet csodáinak valódi megtapasztalási útja, ahol rengeteg csoda van, móka, kacagás. Itt-ott próbatételek jöhetnek szembe, de ezek is kellenek, hogy fejlődni tudj. Ha így nézel rá életedre, így bandukolsz az úton, máris más világban találod magad, a szeretet, mosoly és napfény világában. Amihez most az iránytűt is megkapod.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6215487654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu