Szerelemmel indul a tavasz – 2020. februrár 7.
2020. február 07. írta: Csillagtenger

Szerelemmel indul a tavasz – 2020. februrár 7.

Vénusz, a szerelem istennője hozza meg számunkra idén a tavaszt azáltal, hogy ma, február 7-én 21:02-kor eléri a kos nulla fokát, a Tavaszpontot. Ez azt is jelenti, hogy kilép az Egység birodalmából és átlép a kos jelébe, hogy ott egy kicsit kacérkodjon, szerelmeskedjen, lángra lobbanjon, megélje a NŐT, a tüzes szerelmet, és elindítsa a teremtést, a születést. Nem véletlen szerintem hogy már érezzük a tavasz közeledtét, a gólyák is közel vannak, hamarosan megérkeznek, és ők a tavasz előhírnökei. A következő időszakban ugyanis felpezsdül a teremtés, a szerelem, a kapcsolatok, mert a tüzes Mars uralma alá kerül gyönyörű Vénuszunk, és ő itt élni, táncolni, szerelmeskedni, teremteni akar.

 

De mielőtt belép ide, még egy pillanatra megadja a lehetőségét, hogy megérezzük milyen is az teljes harmóniában lenni. Hiszen a kos nulla, a Tavaszi Napéjegyenlőség pontja, az a pillanat, amikor kozmikus egyensúly van, ezen a ponton az ekvátor (felső világ) és az ekliptika (földi világ) összeér. Ilyenkor egyszerre vagy a két világban, teljes a harmónia. Ez külső és belső harmónia, mintegy megtetőzése az elmúlt kicsit bő egy hétnek, amíg az Egység birodalmában a mennyei szerelmet élhetted meg. Vagyis ma este 9 órakor még egyszer add át magad ennek a csodálatos szerelemélménynek, és ezzel lelkedben indulj neki az új szerelemnek, teremtésnek, tavasznak.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7515463154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu