A TUDÁS elmélyülése – 2020. január 6.
2020. január 06. írta: Csillagtenger

A TUDÁS elmélyülése – 2020. január 6.

Nem véletlenül írtam nagybetűvel. Mert valóban a TUDÁS-ról szól, arról a tudásról, amihez nincs hasonló, és ami a magyar ember kiváltsága. És most ezt magadhoz veheted. 2020. január 6-án ugyanis Jupiter a Déli Korona csillagaiban együtt áll a Leszálló Holdcsomóponttal. Január végéig a Déli Koronában sétál Jupiter, vagyis tulajdonképpen egész hónapban érvényes amiről most írok, de ez a nap kifejezetten erős. Miről üzen ez? Eleve mélyen az ekliptika alatt, a mélységek birodalmában vagyunk, a leszálló holdcsomópont maga az elmélyülés energiája, vagyis a fény, az isteni világokban megszületett tudás mélybe vitelének ereje. Tehát itt most valami nagyon elmélyülhet. Annyira mélyen, hogy az örökre veled marad. A Déli Korona, a Magyar Szent Korona a Nyilas csillagkép lágyan ölelő keblén fekszik, mélyen, elrejtve, de mégsem eldugva. Azért van ez így, mert őt nem látni kell, hanem átélni, átérezni erejét. Ő nem mutotagni akarja magát, fitogtatni erejét, hiszen nincs rá szüksége. Ő az az erő aki van, akiben ott a mag tudása, az élet tudása, az az erő ami a létezés kezdetétől van. Ami a fényről, az életről szól, arról, hogy mindig a fény győz. És ez a fény, ez az erő benned van, a létezésedtől kezdve. Most, hogy Jupiter, a tudás bolygója, aki magában hordozza ezt a tudást, hiszen ő Zeusz, az istenek és emberek királya, aki végtelen és hatalmas szellemi és teremtő erővel rendelkezik, mindent tud és mindent lát, és termékenységével adja is tovább ezen tudást, ő aki meglátja benned a kiemelkedés, a szárnyalás lehetőségét, a képességeket, a tehetséget, és legyél akárhol, akárki, akármivel foglalkozó, felemel magához, fel az Olymposzra hogy maga mellé vegyen és tanítson. Azzal, hogy most a Déli Korona csillagaiban sétál, a Korona erejét tudja most megtanítani neked, a mag tudását tudod magadhoz venni általa, amit ha megérzel, megértesz, örökké a tiéd marad, hiszen ezáltal felemelkedsz majd az istenek világába, ahol az öröklét van. Ehhez azonban el kell mélyülnöd, befelé fordulni, hogy ráérezz. Ezt nem tudja senki átadni neked, hiszen ez nem olyan energia és tudás ami megtanítható. Ez van. És ez egy olyan kivételes erő, ami legyőzhetetlenné tesz. Ezen erő birtokában valóban rájössz miről szól az élet, mi a fontos, mi az élet maga, mi éltet, mi él túl. Ez az amit nem tudok elárulni neked, mert erre neked kell rájönnöd. Mivel 2020. egyik meghatározó energiája maga Jupiter ereje és tanítása, ezért ez igen kivételes és vissza nem térő lehetőség.

 

Ehhez nem kell mást tenned, mint befelé fordulni. Lehet egy meditáció, vagy egy ima formájában, ahol megszólítod a Szent Korona erejét, vagy magát Zeuszt, és magadhoz hívod. Merülj el benne, add át magad ezen energiának, tudásnak, engedd, hogy átjárjon, válj eggyé vele. Ennek tökéletes időpontja ma, január 6-a 12:46 perc. De tulajdonképpen a napokban bármikor végezhető, mert ez az együttállás napokig eltart. (És elnézést hogy az utolsó pillanatban írom, de a tranzit naptár szerint január  8-án van ez az együttállás, viszont ha az asztrológiai programokat nézem, ez igazából ma van. És két programmal is leellenőriztem. A holdcsomópontokkal kapcsolatosan lehetnek ilyen elcsúszások.)

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9215395504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu