Teremtő mágiák Karácsony idején
2019. december 23. írta: Csillagtenger

Teremtő mágiák Karácsony idején

Több lehetőségünk is van teremtő mágia elindítására a karácsonyi ünnepek alatt, ez is jelzi, hogy mennyire erős energiák működnek most. Érdemes kihasználni teremtő erejüket, hiszen az Al Nasi csillag fénye is benne van, ami által közvetlenül tudjuk felvenni a kapcsolatot az isteni világgal. Érdemes átgondolni melyik bolygó erejével dolgoznál legszívesebben, de akár az összes együtt is végezhető.

 

Az első a Nap energiájával dolgozik, ami 2019. december 24-én indul napfelkeltekor és további 20 napig folytatandó szintén Napfelkelte idején keleti irányba fordulva. A szertartás kezdetekor mondj el egy imát, ami szívből jön, vagy hangolódj rá Apollon istenre. Mivel a Nap erejével dolgozol, önmagaddal kapcsolatosan érdemes teremteni, egészséget, vagy hogy valamilyen képességed kiteljesedjen, önbizalomad feléledjen és erősödjön, megismerd valódi fény önmagad, önmagad lelki-szellemi énjére ráébredj, stb. De csak olyan tulajdonságok, képességek teremthetők, amik a fényről szólnak, olyanok, mint például legyen nagyobb házam, nyerjem meg a lottót, ezek nem. Mindig arra gondolj, hogy az anyagi dolgokat nem fogod tudni továbbvinni, csak azt amit lélekben-szellemben megfejlődtél. Ehhez ad hatalmas segítséget ez a mágia.

 

A második teremtő mágia a Hold erejével dolgozik, ennek kezdő ideje 2019. december 26. 07:40 perc és további 20 napig folytatandó szintén napfelkeltekor keleti irányba. Ennek a mágiának az ereje hatalmas, hiszen a kezdetekor Újhold is van, vagyis benne van a Nap ereje is. Újholdkor eleve a lélek is újjá születik, amihez most hozzá adódik Al Nasi csillag energiája. Az így elindított teremtés kimondhatatlan erejű. Mivel a Hold ereje van benne, Artemisz istennőre hangolódj, és valamilyen lelki dolgot teremts.

 

A harmadik teremtő mágia Merkúr erejével dolgozik, ezért Hermész istenre hangolódj. A kezdő időpont 2019. december 30. 07:10 szintén keleti irányba, majd a következő 20 napban naponta 2-2 perccel később szintén kelet felé (ekkor ébred Merkúr). Ezzel a mágiával a gondolatiságod, szellemiséged terén teremthetsz, hogy ki tudj mondani dolgokat, legyen bátorságod kiállni kommunikálni, jobban megértsd a mögöttes dolgokat, stb.

 

Csodálatos fényteremtést kívánok.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1315363838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu