Nap a Tejúton vándorol – 2019. december 3-2020. január 2.
2019. december 03. írta: Csillagtenger

Nap a Tejúton vándorol – 2019. december 3-2020. január 2.

Nap a Tejútra lép és egy hónapon át az istenek útján jár. Ezen időszak alatt közvetlen kapcsolatba tudunk lépni a felső vezetésünkkel. Érdemes minden nap, mikor a Nap a napi csúcson jár (11:15-11:30 között) szertartást végezni déli irányba, a Nap felé fordulva, gyertyafény mellett. Lehet imádkozni, meditálni, beszélgetni a felsőbb világgal, a lényeg a kapcsolódás. Mivel ebben az időszakban a fény születésének pillanata is benne van (téli napforduló), illetve maga a szeretet ünnepe, Karácsony szent ünnepe, minden elmondott ima hatalmas emelő erővel bír.  

2019. december első hete mindemellett abszolút kiemelt és rendkívüli erővel bír, mert közben Jupiter végig a Nyilas íja hegyénél áll. Az első héten (2019. dec 3-9 között) elmondott ima ereje még nagyobb, ezen a héten a december 2-án elmondott ima akár minden nap ismételhető, amivel rá tudunk erősíteni a fény elindulására egyén és nemzetszinten is.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6815334944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu