Megszületés pillanatai – 2019. november 28.
2019. november 27. írta: Csillagtenger

Megszületés pillanatai – 2019. november 28.

Vénuszt követve november 28-án csütörtökön a Hold is eléri a bak zodiákus jelét ezáltal a Nyilas csillagkép íja hegyét. Az érzelmek után a lelkiség is újjászületik, elindul a fény felé, vissza a fényhazába. Hold néhány napja még együtt állt a Nappal a Skorpió ollójánál (ami pont akkor volt, mikor Vénusz ért a napfordulati pontra ahol most a Hold jár éppen), hogy az akkor felismert félelmeket letéve most elindítsa számunkra a félelem nélküli új életet. Nagyon felgyorsult a változás. Elég régóta tart az elengedés, átminősülés, belső munka, ami még továbbra is így van, hiszen a Nap még csak most lépett be a Skorpió csillagaiba, épp halad a legmélyebb pont felé, egyre sötétebb van, már reggel is későn világosodik, de közben érzelmileg, lelkileg már megtörténik a fény felé indulás. Együtt hat a kettő. Csodálatos advent előtt állunk, egyszerre tudunk bent lenni, befelé figyelni, és örömködni lélekben, a szívben.

De a téli napfordulat pontja egy mágikus hely is az égen, amit érdemes kihasználni. Nem kell mást csinálni, mint leírni egy papírra mindazt, amit szeretnél, hogy elinduljon a fény felé, megvalósuljon, majd 21 napon keresztül fel kell olvasni hangosan kimondva. El lehet mondani előtte egy imát, majd a végén megköszönni. Az Al Nasi csillagon keresztül (Nyilas íja hegye) ugyanis az univerzummal magával tudjuk felvenni a kapcsolatot, hatalmas teremtő erő van benne. Akkor érdemes elkezdeni, mikor a bolygó megérkezik a Nyilas csillagkép íja hegyéhez, ez most a Hold esetében 2019. november 28. 15:00 óra nyugati irányba fordulva, mert ekkor már majdnem lenyugvóban a Hold. Gyertyát mindenképp gyújtani kell. És innentől kezdve 21 napon át megismételni, hangosan kimondani ugyanazt. A legjobb idő erre reggel a felkelés után.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5215328254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu