Vénusz eléri az Antares csillagot – 2019. november 9-10.
2019. november 09. írta: Csillagtenger

Vénusz eléri az Antares csillagot – 2019. november 9-10.

Vénusz érkezik meg elsőként az Antares csillaghoz, a Skorpió csillagkép szívéhez és ezzel kinyitja a dimenziókaput, a két világunk közötti átjárót. Az Antares adja a lehetőségét annak, hogy egyszerre legyünk jelen a két világban, vagyis hogy az isteni teret öltsön hétköznapjainkban. Ez az, amit a Szaturnusz-Plútó együttállás célba vesz. Érzed ugye milyen lehetőséget rejteget, miért fontos ez a nap? A cél a kijutás, a szintlépés, de ehhez túl kell jutnunk azon, hogy csak az anyagi létezik. Meg kell tudni érteni, hogy az anyag miről szól. Ezen a napon (és lesz még ilyen, mert jön a Nap, Merkúr, sőt majd Mars is) megtanulhatjuk érzékelni, észlelni, ezáltal tudatosítani a láthatatlant, hogy valóban több van mint amit szabad szemmel látunk. Ehhez nem kell mást tenni mint jelen lenni önmagadnak. Mivel most Vénusz ér ide, ezt azzal tudod megtapasztalni, ha az abszolút szeretet erejével működsz a hétvégén, minden hétköznapi tettedbe beleraksz egy plusz mosolyt, mégtöbb lelkiséget, kedvességet, mert ez vezet a Tejútra, haza.

Mert van különbség abban, hogy például megfőzöd az ebédet, vagy belefőzöd az ebédbe a szeretetet, egészséget, bőséget, alkotóerőket, stb és azt tálalod a családnak. Amit lehet csak úgy, hogy gyorsan kapjuk be, és mindenki mehet a dolgára, vagy lehet szépen feldíszített asztalnál egy kellemes beszélgetés mellett. Érzed a különbséget? A hétvégén bármi, amit szívvel, lélekkel csinálsz, nyitja ezt a dimenziókaput, vagyis lehetőséget adsz magadnak, hogy leáramoljon hozzád az isteni, ezzel emeld hétköznapjaid szintjét, illetve ezzel megadd magadnak a kilépés lehetőségét is.

És ehhez még hozzájön egy további segítség, hogy egyidőben szinte varázsütésre meg is értheted tényleg miről szól neked az anyagi világ de csak akkor, ha te magad belerakod azt a pluszt. Akkor megértheted mit jelent bőségben lenni, az valóban miről szól. Arról, hogy minél több van és abból minél nagyobb, vagy arról, hogy az élet milyen csodálatos, mennyi lehetőség van benne, amit én hozhatok létre, hiszen képes vagyok arra, hogy megteremtsem. Mert mindkettőre képes vagy, de vajon melyik a valós és melyik az illúzió? Mi vezet ki, mi vezet haza? Ugyanis nemcsak együtt áll a Vénusz az Antaressel, egyidőben varázsfényszöggel kapcsolatba kerül Uránusszal, aki a Kos csillagaiban, de ha a lélek körét nézzük, a bika jelében halad. Abban a jelben, amit maga Vénusz ural. A bika a földi, anyagi világunk birodalma, a kézzel fogható világunk, amit Vénusz erejével teremtünk. Tehát ez miben segít? Abban is, hogy rájöjj, hogy valóban mi fontos az anyagi világban. Illetve mondhatnám azt is, hogy miért fontos, hogy az anyagi világban élsz. Miért is vagy itt. Uránusz, mint a magasabb szellemiség segít rájönni erre. Annyi kell hozzá, hogy jelen tudj lenni teremtéseidnek a hétvégén. Próbáld ki, hamar rájössz, hogy nagy a különbség ha így vagy úgy cselekszel. Közben a Nap a Mérleg múlt vízében vándorol, mi is a fontos?

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7415294866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu