Szűz csillagkép ereje
2019. szeptember 19. írta: Csillagtenger

Szűz csillagkép ereje

Mai nappal (szeptember 19) Mars is átlép a Szűz csillagaiba, ahol már halad egy ideje Vénusz, Merkúr és maga a Nap is. Vagyis a Szűz energiája hatja át jelenleg mindennapjainkat. És ráadásul ahogy haladnak, kvintil és kvadrát fényszögekkel kapcsolódnak a Kígyótartó csillagaiban álló Jupiterhez és a Nyilas csillagaiban egymáshoz közeledő Szaturnusz-Plútó együttálláshoz, akik a következő időszak abszolút meghatározói lesznek. Ráadásul a Jupiter az Oltár csillagképbe is belép közben, miközben Szaturnusz a Déli Korona csillagaiból visszafordulva közeledik a Plútóhoz, hogy robbanásszerűen indítsák el az új élet lehetőségét. Nagyon más energiák közelednek, egy olyan világ felé tartunk, amiben a szeretet az irányadó. (Erről bővebben a Szaturnusz-Plútó előadáson, részletek az eseményekben.)

Ezek magas szintek, de minden valóság. Arra készülünk, hogy fellibenjen egy fátyol, ami mögött meglátjuk az igazi valóságot.

De ehhez fel kell tudunk adni mindent ami már a múlté, ami még áthatja napjainkat, de beragaszt az anyagba, a földi poláris világba. Érdemes tehát nagyon odafigyelni a hétköznapokra, hol van még rendeznivaló, vagy rágódsz a téged ért vélt vagy valós sérelmeken? Mennyire veszed észre életedben a fejlődést, továbblépést, tudod vagy mered az általad megtanultakat átadni másoknak? Vannak-e még olyan tulajdonságaid, amit észrevettél, hogy már nem segíti fejlődésedet, inkább visszatartanak a szintlépésben? Mennyire gondolkodsz egyáltalán, vannak-e új gondolataid, vagy mindig a profán, megszokott dolgokat követed? Ki mered-e mondani gondolataidat vagy csak a másikat hallgatod?

Ha odafigyelsz ezekre, és tudsz változtatni, nagyon sokat teszel önmagadért.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4915131076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu