Minden vagy – 2019. szeptember 7.
2019. szeptember 07. írta: Csillagtenger

Minden vagy – 2019. szeptember 7.

Ma a szavaknak, gondolatoknak csodálatos teremtő ereje van, belső békét, harmóniát tudsz általuk teremteni, hiszen a Merkúr ma áll szemben a Neptunusszal. A mai napi interakcióidon keresztül megértheted, hogy mennyire a szeretet nyelvén kommunikálsz, milyen a kapcsolatod saját belső világoddal, vagy mennyire az egos tudat, a megfelelni vágyás irányít. A Neptunusz ugyanis azt az állapotot, létformát képviseli, amikor áramolsz, amikor egyben vagy, amikor mindent akkor teszel amikor annak ideje van, nem akkor amikor kell. Általa ki tudsz lépni a tér-időből, és ki tudsz teljesedni önmagad csodás teljességében. Általa érzed meg azt az érzést amikor tudod hogy minden vagy, hiába vagy bekorlátozva az anyag sűrűségébe. A Merkúr pedig a beavatás bolygója, ő tudatában van az isteni tervnek, az isteni erőnek, átalala meg tudod érteni a test és a szellem együttesét. Ez a két bolygó akar ma kiegészülni egymással. Ha áramlásban vagy, és megvan a belső békéd, akkor ma egy csodálatos nap vár rád. Ha belekerülsz esetleges konfliktusokba, meg nem értésekbe, azok segítenek abban, hogy rájöjj hol kell még dolgoznod magadon. Figyeld ma magad, gondolataidat, hiszen tudod, hogy minden belőled indul ki, ezért a környezeted reakciói a belőled kiinduló energiára adott válaszok. És csodálatos tanítások vannak bennük. Ma megértheted ezeket, hogy mikor majd a Mars kerül szembenállásba, ezeket le is tudd győzni.

És még egy csodálatos lehetőség mára, a Hold ugyanis eléri a Nyilas csillagkép íja hegyét, ahonnan a fény elindul útjára. Ma délután 13-15 óra között, ha lecsendesedsz kicsit, megérezheted ahogy megszületik benned a fény. Ekkor, ha kelet felé fordulsz, mert akkor kel ráadásul a Hold, vagyis épp létbe tör, új életet indít, megszülethet benned valami. Ha van olyan dolog, amit nagyon szeretnél, szívednek nagyon kedves vágya, akkor hangolódj rá, képzeld el, és érezd ahogy születik, nő benned. A többit majd intézi az Univerzum.

Legyen csodálatos napotok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7315049718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu