Az Egyetemes Egység felé előadás a Soter Klubban
2019. szeptember 04. írta: Csillagtenger

Az Egyetemes Egység felé előadás a Soter Klubban

A 2019-es év egy mérföldkő abban a folyamatban, amit ha tudatosan és önmagunkra figyelve élünk meg, elvezet olyan világba ami a kimondhatatlan birodalma, mondhatjuk talán úgy is, hogy az emberi testetöltésben levés csúcsa. Ez az az állapot amikor megélhetjük az Egy erejét az anyagi világban úgy, hogy arra tudatosak is vagyunk. Aki ezt megtapasztalja, olyan hatalmas erő birtokába jut, amit most talán még nem is ért igazán. És pont ez benne a lényeg. Természetesen ide eljutni egy olyan folyamat eredménye, amit nem lehet elsietni, lépésről lépésre tanulható, érthető, és kell hozzá a folyamatos alázat, befelé figyelés, gyakorlás és persze lelassulás. Aki viszont nem ezt az utat választja, rá zűrzavar várhat. Mivel mindez 2021. végén kezdődik, van még némi időnk, ami lehet messzinek tűnik, de valójában nem is olyan sok. Viszont rengeteg munka van előttünk, mert mindez a lélekről szól és nem az értelemről, ezért teljesen más tudatállapot kell a megértéséhez. Ehhez pedig kell az idő.

Ebben szeretnék segítséget nyújtani egy előadássorozat keretén belül.
Az előadások egymásra épülnek, kaptok feladatokat otthoni munkára, de lesznek rövid meditációk, érdekességek, a csillagos égbolt üzenetei, az Új Kor üzenete, elengedések, megértések, tiszítások, amik mind szükségesek ahhoz, hogy megtaláld a belső békédet, harmóniát, hogy ezáltal sebezhetetlennél válj és te alakítsd életed.

Az előadást mindazoknak ajánlom, akik valóban szeretnének tenni azért, hogy változzon életük, vagyis saját forrásukból akarnak meríteni ahelyett, hogy kívül keresik a megoldást. Mert a világ, a korszak ami felé haladunk, erről szól. Akinek ez sikerül, megtalálja önmagában a Megváltót, saját mesterévé válik, ezáltal történjen bármi a külvilágban, nem lesz befolyásolható és vidáman éli életét. Ez az abszolút erő.

Érdekes és izgalmas témákkal várlak benneteket.

Az előadásra érdemes jegyzetfüzettel és tollal készülni.

Belépődíj: 2.500 Ft/fő mely a helyszínen fizetendő megérkezéskor

Regisztráció szükséges a férőhelyek biztosítása érdekében az alábbi email címen: toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com. A regisztrációkor kérlek a teljes nevedet add meg.

Időpont: 2019. szeptember 15. vasárnap 18:00-20:00

További időpontok december végéig: 2019. október 21., 2019. november 10., 2019. december 8. mind  18:00-20:00

Helyszín: Soter Club, VI. kerület Budapest, Dessewffy u. 53.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4015039444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu