Feltételek nélküli szeretet ideje – 2019. augusztus 7-szeptember 13.
2019. augusztus 08. írta: Csillagtenger

Feltételek nélküli szeretet ideje – 2019. augusztus 7-szeptember 13.

Miközben a Nap és Vénusz elhaladnak a Rák csillagkép elengedő lábánál, a Nap már belépett az Oroszlán csillagaiba, így két napra összekötik a két csillagképet (augusztus 7-8). Ez az az időszak, amikor olyan múltbeli érzelmek éledhetnek fel, régi kapcsolatok léphetnek életünkbe, aminek eljött az ideje, hogy útjára engedjük. A Nap az Oroszlán fejében bandukolva segít rálátni, megérteni miről szóltak ezek, a Vénusz a Rák elengedő ágánál pedig segíti, hogy a szeretet erejével engedjük el őket. Ma este még lenyugvó Napnál rásegíthetünk azzal, hogy kicsit elcsendesedünk, és tovaengedjük ezeket az érzéseket, hogy fel tudjanak fényesedni és tovább tudjunk lépni, hogy egy szebbet, jobbat tudjunk befogadni életünkbe.

De innentől eljön az Oroszlán hava, a feltételek nélküli boldogság ideje. Mostantól szeptember közepéig az Oroszlán energiája hat ránk legerősebben, ez az az időszak, amikor kiemelkedhetünk a karma kerekéből azzal, ha emeljük gondolataink szintjét, illetve olyan dolgokkal foglalkozunk, amit a szeretet hat át. Mert csak az teremt karmát és húz vissza a fizikai síkba, ami nem szeretetből születik. Legyen az egy gondolat vagy egy tett. Most van itt az ideje, hogy megtanuljuk uralni a belső ösztönerőinket, hogy ne a harag, düh, indulatok irányítsák életünket, hanem végre kezünkbe kaphassuk varázserőinket. Érdemes ebben az időszakban tudatosan figyelni milyen helyzetben leszünk indulatosak, jövünk ki sodrunkból, kapjuk fel a vizet, és ezeket átváltoztatni. Ha most meg tudjuk tanulni uralni önmagunkat, akkor valóban megtanulhatunk feltételek nélkül szeretni, vagyis megtanulhatunk örülni a létezésnek, az életnek magának. És igazán mi kell több?

Mindig abban van a legnagyobb csoda, mikor meg tudod élni a pillanat varázsát, történjen bármi a környezetedben. Ha önmagad érzéseinek, szívének, életének ura és királya vagy, megnyílik a szeretetkapu, és az lesz az életed egyik bástyája, tartóoszlopa. Ezt nem nehéz elérni, meg kell tanulni szeretni mindazt ami van. Kezdve önmagaddal. Feltételek nélkül. Ha bekúszik ebbe bármilyen ’de’ vagy ’ha’, már sérülhetsz. Figyeld hát magad ebben az időszakban, hogy hol szabsz szeretetednek feltételeket, és változtass, töltsd meg fénnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2315001066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu