Vágyaink megvalósulása – Nap-Vénusz együttállás
2019. augusztus 07. írta: Csillagtenger

Vágyaink megvalósulása – Nap-Vénusz együttállás

Folyamatosan tart még az elengedés, ami nagyon fontos, mert az új megszületéséhez el kell tudni engedni mindazt aminek mennie kell, de közben figyelmünket már érdemes az egyre erősödő Nap-Vénusz együttállásra is fordítani. Az ő találkozójuk mindig varázslatos, mágikus pillanat, de idén ez is kivételes. 2019 már csak ilyen…

Mikor a Nap és Vénusz egyesítik erőiket, olyankor a teremtő erők, a valódi szereteterők egyesülnek, és mint tudjuk az élet maga is a szeretet energiájából valósult meg. Ráadásul az oroszlán jelében és csillagképében állnak majd fel, ami maga is a feltételek nélküli szeretet, az örömök, az élet, létezés birodalma. És csak a szeretet életképes, állandó, és segít át mindenen. A Vénusz-Nap együttes hatása szinte egész augusztusban érződik, sőt belejön majd Mars energiája is, tehát ez most megint egy kivételes alkalom arra, hogy megteremts magadnak valamit amit igazán akarsz, de fontos, hogy pontosan legyen meghatározva.

Kezdd el már most átgondolni, és figyelni mi szíved valódi vágya. És figyeld, mennyire változik ez az érzés ahogy telnek a napok, éjszakák. Ha nem változik, akkor a tiéd, de ha megjelenik bármilyen kétely, akkor változtass rajta. A lényeg, hogy megtaláld, ráérezz, hogy majd jövő héten mikor feláll az együttállás megteremthesd magadnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6514999214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu