Merkúr újra előre indul – 2019. augusztus 1.
2019. augusztus 01. írta: Csillagtenger

Merkúr újra előre indul – 2019. augusztus 1.

Merkúr az elmúlt időszak hátráló mozgása után újra előre fordul, érezhető lesz majd ahogy felgyorsul a gondolkodás, a kommunikáció. Jönnek megint az ötletek, pörög a nyelv, az észjárás, kiváncsibbak, kommunikatívabbak leszünk, hírtelen mindent el akarunk mondani ami eddig bennünk maradt.

De ami igazán érdekes egy fordulatban, hogy megnézzük hol fordult meg, mert míg egy bolygó hátráló mozgásban van, addig felkészít valamire, hogy mikor újra előre indul, elindítsa mindazt. És ez most a mindennapi gondolkodásunk emeléséről szól. De ha összességében nézzük az eget, észrevehetjük, hogy tulajdonképpen szellemiségünk egészének emeléséről van szó, aminek első lépése a Merkúr fordulása, ugyanis Merkúr mellett a másik két kommunikációs bolygónk is fordulat előtt áll. Jupiter 11-én fordul szintén előre, Uránusz pedig 12-én vált hátráló mozgásba.

Miért is lényeges mindez? Minden fordulatban van valami varázslat. A gondolkodásunk teljessége változik, és nem is akármilyen erőkkel töltődik. És mindez hozzásegít bennünket a változások jobb megértéséhez, azon új idők magasabb szintű elkezdéséhez, amit a Szaturnusz-Plútó egész éves munkája hoz nekünk. A Jupiter jelenleg a Kígyótartóban a beavatói tudást gyűjtögeti hogy miután megfordult, azt osztogassa bőséggel, az Uránusz azzal hogy hátrafordul tesz még egy kört a Kos fejében, hogy megerősítse, tudatosítsa mi is valóban az új irány. És milyen érdekes, majd 2020. január 11-én fordul újra előre, hogy belőjje a rakétákat, egy nappal azelőtt, hogy a Nap-Merkúr-Szaturnusz-Plútó együttállás feláll.

Na nézzük a Merkúr mit hoz életünkbe ezzel a fordulással. Ő a Pollux csillagánál fordult előre, ahová a Rák csillagkép megnyíló ágától ment vissza. Onnan, ahol most a Vénusz áll. Ezzel tulajdonképpen összeköti a két csillagképet, hiszen immár harmadszor teszi meg ugyanazat az utat. Azzal, hogy  a Rák megnyíló ágától ment vissza az örök életet szimobilázó Pollux csillaghoz, ezzel abban segít, hogy hétköznapi gondolkodásunk szintjét emeljük. Nem is akármilyen erővel, hanem az örök minőség erejével. Aki tehát elhatározza, hogy igenis hajlandó elhagyni lehúzó, önpusztító gondolatait, az most az öröklét lehetőségét kapja meg mindennapi életében. Nagyon nagy lehetőség ez, mert ne felejtsük, a gondolat képet teremt, vagyis minden kimondott szóval, belül futó monológgal, gondolattal saját életünket teremtjük. Saját életünket. Amiért mi vagyunk egyedül felelősek, rajtunk múlik milyen minőségű, nem a környezeten, külvilágon. Ez kap most hatalmas induló erőket. És mivel a Rák megnyílóhoz tart vissza, ahol most a Vénusz áll, amit most elhatározol, hogy elindítasz életedben, a magas minőséget, vagyis olyan szavakat, mondatokat használsz mostantól, ami az isteninek megfelel, valamint átváltasz teremtő gondolkodásra, az most ráadásul Vénuszt teremtő ereje által valóban elindul és meg is születik életedben.

Csodálatos lehetőség van megint a kezünkben. Érdemes kihasználni.


A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4714990180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu