A finom puha szeretet éjszakája – 2019. július 31.
2019. július 31. írta: Csillagtenger

A finom puha szeretet éjszakája – 2019. július 31.

Ebben a pillanatban (július 31-e este 22:30-kor) a Hold együtt áll a Vénusszal a Rák csillagkép megnyíló ágánál, majd a Hold tovább halad, hogy hajnalban a Nappal táncoljon már a Rák Jászol részében. Csodálatos éjszaka és hajnal elé nézünk, ami az igazi, valós, minden sallangtól mentes szerelemnek nyit utat, és teljesíti ki hajnalra. Ez az éjszaka a valódi szeretet éjszakája, ami elsősorban önmagad szeretetéről szól. A Hold mint lélek szimbólum, megmutatja most számunkra mennyire tudunk érezni, szeretni igazán, tisztán, mint ahogy egy anya szereti gyermekét. De ez arról is szól, hogy minek nyílik meg a lelked éjszaka,. Ugyanis minden éjjel ’meghalunk’ azáltal, hogy elalvás után, mikor a fizikai testünk pihenni tér, lelkünk elindul éjszakai útjára, hazamegy, hogy töltődjön isteni részünkből, majd az ott összegyűjtött üzenettel, szeretettel, erővel tér vissza és kelti újra életre az itthagyott fizikai részünket, hogy folytathassuk utunkat, tanuljunk, tapasztaljuk tovább a földi világban. Az éjszakai és reggeli álmaid ezáltal nagyon beszédesek lehetnek, hogy hogyan is állsz lelkileg, mennyire vagy szeretettel teli, vagy hol vannak megoldani való dolgok.

Ma éjjel mindez azért lesz kivételes és csodálatos, mert közben Újhold is van, amikor a lélek maga is meghal egy pillanatra, hogy megújult erővel éledhessen újjá. Tehát most teljes újjászületés történik, hogy egy más minőségben indulhassunk utunkon tovább.

Vagyis ma lefekvés előtt próbáljon meg mindenki kicsit elcsendesedni, megbékélni, ha volt a napban valamilyen zavaró, azt átgondolni, lezárni, elrendezni, hogy minél simább, puhább lélekkel induljon el éjszakai vándorútján.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2714989460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu