Fókusz a belső világon – bolygók retrográd mozgásban
2019. június 25. írta: Csillagtenger

Fókusz a belső világon – bolygók retrográd mozgásban

Nyár van, szabadság, napsütés, jókedv, boldogság, és ez így csodálatos, élvezzük is a jóidőt, pihenjünk, töltődjünk. De közben érdemes figyelni arra is, hogy az életünkben minőségi változást hozó bolygók jelenleg retrográd mozgásban vannak (4-en az ötből, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz és a Plútó), ezáltal az ő jelenlegi munkájuk most nem tudatos, mégis nagyon nagyon fontos, sőt, még akár mondható az is, hogy a sorsfordítás kulcsa éppen abban van, mennyire figyelünk oda az általuk ilyenkor szállított jelekre. Főleg azért, mert ezek most nem tudatosak, nehezebben vehetők észre, mégis, az igazi tudás, igazi tanítás azokban van. Vagyis pont arra tökéletes ez az időszak, hogy a mindennapok vidámságában, a fizikai létezés kézzel fogható gyönyörei között meghalljuk lelkünk súgását. Mert pont erre haladunk, hogy megtanuljunk szellemi vezérletünk által élni, ezáltal vegyük át életünk irányítását. A 2019-es év éppen ebben mérföldkő. Az előttünk álló nyár épp ezért lehet kihívás, hiszen a mindennapok varázslata könnyen elcsábíthat, de pont ebben van a lehetőség egy nagy lépésre előre. Viszont tökéletes ez az időszak arra is (főleg július 3-ig, míg a Nap még a Tejúton halad), hogy kapcsolódjunk a felsőbb vezetésünkhöz, hiszen a retrográd mozgásban lévő bolygó pont hogy a magasabb világokkal kommunikál, ezért ebben segítenek nagyot, sokkal könnyebb most teremteni.

 

Ez így lesz egészen októberig, 4 bolygó halad hátrafelé, augusztusban lesz egy csere, mikor a Jupiter újra előre fordul, de az Uránusz fordul hátra. Majd októbertől lazul ez a hatás, amikor a Szaturnusz és Plútó is előre fordul. Tehát igazi teremtő nyarunk lesz, aminek gyümölcsét január után aratjuk le, de a minél jobb kimenetelért tudatosan kell működtetni energiáinkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3114911044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu