Megteremtheted új világodat – 2019. június 16.
2019. június 15. írta: Csillagtenger

Megteremtheted új világodat – 2019. június 16.

A teremtési folyamat következő nagyon fontos állomása vasárnap, június 16-a, amikor a Merkúr lép egzakt oppozícióba a Szaturnusszal (már nagyon közel van a Marshoz is), de közben feláll egy újabb papírsárkány, amibe belép Jupiter a Holddal szorosan kézenfogva is.

Marad tehát a tűz energia, ami a szellemiség, az átalakító erő, és belép két kommunikáció bolygó, a Merkúr és a Jupiter, akik egymás poláris párjai is, vagyis egymás kiegészítői, ezáltal még erősebb a szellemiség ereje. Nagyon erős szellemi, gondolati nap lesz tehát, ami ráadásul beavató is, mert a Merkúr maga a beavatás bolygója, a Jupiter peidg behozza a Kígyótartó energiáit. A nap fő energiamezeje a Merkúr-Szaturnusz oppozíció (és ne feledjük, a Szaturnuszhoz közel áll a Plútó is, a Merkúrhoz a Mars, tehát a két erőbolygó is benne van a képletben). Retrográd mozog három bolygó, tehát még erősebb az égi jelenlét, Merkúr a Pollux csillagnál, vagyis az örök értékeket érteti meg velünk, Szaturnusz Nyilasban a fényt ülteti be számunkra. Hatalmas erők ezek külön-külön is, amik most egyesítik, kiegészítik egymást.

Újabb nap arra, hogy olyan szellemiséggel foglalkozz, amivel eddig nem. Ezen a napon érdemes elkezdeni valamit tanulni, ami nem földi tanítás, vagy elmenni egy szertartásra, olyan eszmecseréket folytatni, ahol kinyílnak kapuk, megértesz dolgokat, amik eddig a láthatatlanban voltak. Menj el egy előadásra, tanfolyamra, szakrális eseményre, ebben az időszakban sok ilyet találni, ahol ilyen erőkkel, tanítással, tudással, érdeklődésű emberekkel találkozhatsz, vagy olvass valami nem evilágit. Bármi, ami ilyesmivel kapcsolatos, kaput nyit. Ne feledjük, az Ikrek egy Napkapu (itt áll a Merkúr), ahová leömlik az isteni tudás a Tejútról, és elindulunk ezen tudással a földi úton. A Merkúr, aki a beavatás bolygója, mert pont ő az aki ismeri a titkot, nyitja most ezt a kaput. Mivel ő a hétköznapi gondolkodás planétája, ezért jó, ha ismerkedsz, tájékozódsz, mert a Nyilas erejével, amit a Szaturnusz ad ehhez, tudsz elindulni azon az úton az új világ felé egy új szellemiséggel feltöltve, ahol jobban megérted a miérteket a földi világban.

Nagyon erős ez a nap, mert a papírsárkányban részt vevő bolygóknak mind van egzakt kapcsolódási pillanata egymással (5 ilyen pillanat, ez rendkívüli erő).

Vagyis kifejezetten figyelj vasárnap arra miket mondasz, mit gondolsz, mert egy új világot teremtesz vele, egy olyat, ami most még nem tudatos, de mégis azonnal beültetődik (Szaturnusz van oppozícióban retrográd mozgásban, de a bak jelében). Figyelj a jelekre is, nagyon erősen lesznek jelen. És mindben lesz valami tanítás. Nagyon fontos, hogy felismerd, kapuk nyílhathak. Ez a nap megadja a lehetőséget arra, hogy egy teljesen más világot teremts magadnak és környezetednek, de csakis rajtad múlik hogyan alakul.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3614894690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu