Kitörés lehetősége – 2019. június 14.
2019. június 13. írta: Csillagtenger

Kitörés lehetősége – 2019. június 14.

Újabb fejezetéhez érkeztünk a nyári csodálatos energiáknak, ami holnap (14-én) indul és majd 19-én tetőzik, miközben 17-én ránk virrad egy csodálatos Telihold is. Mindez még a napforduló előtti időszak, amikor a Nap még emelkedőben van, tehát hatalmas ereje van.

Több csoda vár ránk ezekben a napokban, de ami a legfontosabb, a magyarság szempontjából igen kiemelt időszak, hiszen az Ikrek és Nyilas csillagai lesznek végig összekötve, amibe a Nimród ereje is belép a Nap által. Mondhatjuk azt is, hogy ezek a nemzet napjai, amit ha egyénenként minél magasabb szinten élünk meg, sokat teszünk azért, hogy életünk jobbá alakuljon, ráadásul a nemzet sorsán is változtathatunk (nyilván megvan ennek a kifutási ideje, mint mindennel ami a láthatatlanban teremtődik, de hatalmas segítséget kapunk az égiektől).

14-én kezdődik ez a folyamat egy Mars-Szaturnusz szembenállással, ami az Ikrek-Nyilas csillagait köti össze. Mindezt úgy, hogy a nagymester Szaturnusz (és Plútó, a radikális átalakító, sorsfordító erő) áll a Nyilas csillagaiban. A Nyilas Magyarország csillagképe, hiszen az ország ASC-e áll a csillagképben, amivel szemben található az Ikrek. Az Ikrek csillagai Hunor és Magor szellemiségét őrzi, és ki nem ismerné eredet mondánkat a csodaszarvassal. Már ennyit elmondva is érezhető a hatalmas erő ami a kezünkbe ’pottyan’.

Ráadásul ezzel a szembenállással feláll egy nagy papírsárkány az égen, mert trigon/szextil fényszögekkel kapcsolódik a Hold-Neptunusz trigon (már megint a Hold-Neptunusz mint a pünkösdi nagy kvadrátban, csak most már nem oppozícióként). A papírsárkányt úgy lehet elképzelni mint két egymáson fekvő háromszöget, de a trigon és szextil fényszögekben is megjelenik a hármasság. A hármas, ami a 4-en (anyag) alapul, felfelé törekszik, átalakít. Vagyis nagyon erős szellemi energia jelenik meg, ami az ég felé tör, kiemel és átalakít. Amivel tehát elindulsz most, az átalakul egy teljesen mássá.

És ki van ebben a kapcsolatban? Hát a Mars, aki maga az elindító erő. Ő a kezdet lendülete, aki elkezd ugyan, de nem biztos hogy végigvisz. És kivel kapcsolódik? Szaturnusszal, aki pedig pont a konkretizálás energiája, tehát az ő oppozíciójukban benne van, hogy ami elindul, előtör, az végig is megy, beül az anyagba. Szaturnusz mivel éppen kozmikus irányban halad a Nyilas csillagaiban, de bak zodiákusában, azt tanítja nekünk mit kell tenni a hétköznapokban ahhoz, hogy megszülessen bennünk a fény. A Mars ennek ad most kezdeti erőt, aki az Ikrek Pollux csillagaiban áll, ami az örök minőség ereje, ami kiemel a körforgásból, a halandóságból, vagyis halhatatlanná tesz.

Holnap, 14-én tehát olyan dolgokkal kell foglalkozni, amivel ki tudsz törni egy zárt rendszerből, a saját régi szokásaidból, amivel meg tudod haladni önmagad. Érdemes átgondolni mik voltak az előző napokban, ami úgy érzed meggátolt, miben voltál akadályozva, mert ott lehet benne az üzenet, hol kell lépni egyet, hol kell elindulni. De minden újat, amivel szintet tudsz lépni érdemes elindítani holnap.

A Hold a Mérleg közepéből figyeli ezt az folyamatot, ott, ahol Anubis mérlegel, vagyis csak az fog tudni igazán létbetörni és megvalósulni, ami megfelel mind a fizikai és isteni síkoknak, illetve ami valóban tiszta, hiszen a Neptunusz a Vízöntő jövő csillagainál áll. Figyelj hát erre is, és úgy kezdj bele dolgokba.

(Súgok: Merkúr még csak közeledik a Marshoz, de már érződik az ereje, vigyázz közben a gondolataidra, szavaidra, mert az is teremtődik erősen.)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8914892748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu