Megvilágosodás felé – 2019. június 10.
2019. június 09. írta: Csillagtenger

Megvilágosodás felé – 2019. június 10.

A hétvégi, az anyag világában teremtő enerigák a hétfői szellemi erőben csúcsosodnak ki, hiszen feláll egy teremtő kvadrát az égen amiben kialakul két oppozíció és az őket alkotó bolygók közötti teremtő fényszögek, amiben olyan üzenet rejlik, ami által egy más szellemi síkra lehet fellépni. Annyira erős ez az együttállás, hogy mind a négy bolygó, akik részt vesznek ebben a felállásban egzakt kapcsolódásban lesznek egy időre. Ez nagyon erős hatás. A kvadrát pedig a racionalizálás teremtés fényszöge, amikor az anyagba ültetünk dolgokat, ami lehetővé teszi, hogy a megérkező szellemi erőket beültessük a földi világunkba. Ezt az tudja megérteni, aki a szívével, lelkével olvas tovább. Ezzel az energiával ugyanis egy olyan erő indul el, ami más szellemiséget ígér és kíván.

Miről is szól ez?

Az egyik oppozicíó a Nap-Jupiter szembenállása a Nimród-Kígyótartó csillagaiban. A Nap-Jupiter kapcsolódása eleve a bölcsességről szól, mivel a Nap te magad vagy, a Jupiter pedig A TUDÁS bolygója (igen, így nagybetűvel), vagyis elsősorban saját magad bölcsességére, szellemiségére ébredhetsz rá, amivel megértheted saját életed értelmét. És ez nem másról szól, mint a beavatói minőségekről, az őstudásról, azok kézbe fogásáról és működtetéséről. Ez hatalmas lehetőség, hiszen ha ezt megérted, érted az élet értelmét, mindent tudsz. Ez abszolút szellemi energia. A másik oppozíció viszont a lelkiségről szól, amiben a lélek felszíne Hold és lélek mélye Neptunusz kerül egymással kapcsolatba, vagyis a lélek egészéről van szó. Ők az Oroszlán és Vízöntő csillagait kötik ösze, ahol a sorsuralás általi szabadság jelenik meg, vagyis megjelenik annak lehetősége, hogy egy teljesen tiszta, szabad jövő felé indulhatunk. Vagyis az az üzenet bontakozik ki benne, hogy ha uralod sorsod, múltad, életed, azzal tudsz továbblépni az új jövő felé.

Érzed ezt az erőt? Szellemi és lelki energiák racionalizálódnak a mindennapokban. Ráadásul nem akármilyen energiák.

Analógiában ugyanis mindkét szembenállásban benne az az üzenet, hogy a múlton való továbblépés (értheted úgy is, hogy karmikus dolgok, vagy maga anyag világa, a fizikai érzékszervekkel látható világ) által jutsz el egy új jövőbe, kapod meg a magasabb szellemiséget, beavatói minőségeidet, egy olyan tudatosságot, ami által megértheted életed apró morzsái hogyan hatnak egymásra, hogyan függnek össze, de akár azt is hogy ezen életed miről szól, vagy ha továbbmegyek azt is, hogyan is működik a testetöltések sorozata, hova haladunk. Tulajdonképpen megvilágosodhatsz. És ami ebben a legerősebb, hogy ez Pünkösdkor történik. Ehhez nem is kell több magyarázat.

 

Mivel a Nap-Jupiter szembenállás ebben a főszereplő, és a Jupiter jelenleg kozmikus irányban halad, ha meg is jön a felébredés, megértés, még nem tudatos szinten, de mindenképpen elkezdődik, és mikor eljön majd az ideje, felszínre is fog kerülni.

 

Hogy ez azonban el is tudjon indulni, egyszerre kell tudnod működtetni ezt a négy bolygót hétfőn. Vagyis hassa át a napodat az öröm, szeretet, érezd, hogy a dolgok igazából rólad szólnak, téged teljesítenek ki, de közben légy kedves, figyelmes másokkal, valamint légy teljesen őszinte, becsületes, igazságos mindenkihez, de elsősorban önmagaddal, valamint figyelj arra, hogy a külvilágban történt dolgokra hol a válasz belül. Imádkozz, meditálj, törekedj rá, hogy belül légy. Úgy éld meg az örömöket, hogy közben belülre figyelsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7414884802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu