Átvarázsoló Telihold – 2019. május 18.
2019. május 18. írta: Csillagtenger

Átvarázsoló Telihold – 2019. május 18.

Ma este a Telihold is felvillan, remélhetőleg láthatjuk is, mert eloszalanak végre a felhők. Ez egy nagyon termékeny, átalakító Telihold, hiszen a Nap a Bika csillagaiban jár, épp hogy elhagyta Perzeusz kezét, amiben tartja az Algol csillagot, az átvarázsoló erőt.

Telihold esetén a Nap és a Hold szemben állnak egymással, lelkünk ilyenkor teljesen kitárul, és az erő, amivel most rálátunk, az Algol erejével telített. Az Algol Gorgó medúza szeme, amivel bármit átvarázsol. Mit varázsolunk át tehát igazán mélységeinkben? Lelkünket, érzelmeinket, álmainkat, ösztöneinket, vágyainkat. Hol áll a Hold? A Mérleg csillagkép jövő serpenyőjénél. Azon a ponton, ahol megmérettetik, mennyire isteni minőségeinknek megfelelően éljük életünket, vagyis mennyire a halhatatlan, örök dolgok érdekelnek, hatják át mindennapjainkat. A halhatatlan az örök, vagyis a szeretet maga, hiszen az élet maga egy lehelet által jött létre.

Abszolút átvarázsoló ez a hétvége, Vénusz is épp szintet lép, Merkúr is halad a Bikában az Algol felé. Mi mérettetik, varázsolódik egyszerre tehát? Saját magad, lelked, érzelmeid, és szellemiséged. Azok a dolgok, amik leginkább meghatározzák létezésed. Ezek a bolygók állnak a Föld és a Nap között, vagyis szimbolizálják belső világunkat. Tehát egyszerre hozhatod magad harmóniába, változtathatsz gondolatiságodon és fényesítheted fel magad, ha tudatosan az isteni felé nyitsz. Ez pedig nem más mint a lelked, az érzéseid, a szeretet, az élet maga. Nem a külvilág.

Amit tehát egycsapásra megtanulhatsz ezen a hétvégén, hogy valóban te teremted saját világodat, és nem a külvilág határoz meg. Vagyis Te vagy a Teremtő.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7114833450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu