A szerelem új szintjei – 2019. május 18.
2019. május 18. írta: Csillagtenger

A szerelem új szintjei – 2019. május 18.

Érzed magadban a csodát? Érzed ahogy lüktet, áramlik benned az élet? Minden sokkal színesebb, élettel telibb, csodálatosabb? Érzed ahogy nyílik a lelked, a szíved, áramlik benne a szerelem? A harmónia, a szépség hat át mindent, szólnak hozzád a fák, a virágok, a szél lágyan borzolja hajad, Nap kedvesen simogatja meg bőröd, szívedben felcsendül a muzsika, az élet dala. Öröm, nevetés, móka, kacagás minden? Bármi amit csinálsz átvarázsolódik, minden sikerül amihez hozzákezdesz? Kedvesed mosolya szíved mélyéig hatol, ölelésébe teljesen beleolvadsz.

Ne csodáld. Vénusz elérte ma a Kos csillagait és találkozik Uránusz nagyúrral aki vár már rá egy ideje, hogy táncoljon vele egyet, és magasabbra emelje, elindítsa egy új úton, hogy életünkben ezáltal a szerelem maga magasabb szintjre emelkedjen. Eljött hát a szerelem, az érzelmek új síkja. Az élet maga emelkedik, változik, minden sokkal csodálatosabb, szebb, harmónikusabb lesz. Ha hagyod. Ha át tudod adni magad a csodáknak, a benned lévő szeretetnek, a boldogságnak, szépségnek. Csinálj ma olyan dolgokat amit igazán örömből csinálsz. Kapcsolódj, menj társaságba. Vagy menj ki az erdőbe és add át magad a létezésnek, a csendnek. Hangolódj, emelkedj. Meglátod, hogy elhozza a változást.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2414833396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu