A bőség, teremtés, szerelem ideje – 2019. május 15-június 8.
2019. május 15. írta: Csillagtenger

A bőség, teremtés, szerelem ideje – 2019. május 15-június 8.

A szerelem és termékenység bolygója Vénusz hazaért saját jegyébe a bika zodiákusába, ezzel megadja számunkra a lehetőséget arra, hogy az anyag világában kiteljesedjünk. Míg itt tartózkodik, felerősödnek alkotó, teremtő erőink, ilyenkor könnyebben tudunk létrehozni, átalakítani dolgokat, sokkal jobban tudjuk élvezni az élet örömeit, szépségeit, sőt a szerelem is fellángol, párkapcsolataink, kapcsolataink minősége is javul. Ilyenkor sokkal befogadóbbak vagyunk, kedvesebbek, ezáltal könnyebben árad a szeretet, a szerelem, az a csodálatos erő, ami létrehoz mindent, magát az életet. Nézz ki a világba, a természetbe. Ahogy elhaladsz egy kukorica vagy búza tábla mellett egyre magasabbra, erősebbre nőnek napról-napra, vagy ha kisétálsz a kertedbe láthatod ahogy dagadnak a gyümölcsfákon a gyümölcsök, már pirosodnak az eper szemek. Az erdőben a zöld ezer árnyalata tárul eléd, az elmúlt napok esőinek eredményeként még ráadásul friss és üde is minden, a madarak most költenek, és csodálatos dalukkal egymást harsogják túl. Ilyenkor árad igazán a teremtőerő, a korábban elindult dolgok testet öltenek, megvalósulnak, fejlődnek. Csodálatos időszak ez. Az igazi hedonizmus ideje.

A kapcsolataink is szebbé varázsolódnak ilyenkor, a szerelem is sokkal forróbb, észreveheted, hogy szeretetteljesebben fordulsz párodhoz, a környezetedben lévő emberekhez. Egy mosoly, ölelés csodákra képes ilyenkor. Most él igazán a nő, a női energiák lángolnak, felerősödnek a vágyak, igények a szépre, a szerelemre, a szexualitás is fokozottabb, erősebbek a vágyak, a testiség.  

Ez az az időszak tehát amikor valóban ki tudsz teljesedni mindabban amiben ügyes vagy (az az életterület ahol a Vénusz állt születésed pillanatában), hiszen a bikában Vénusz ereje teljében van, összeadódik a bika termékenysége a Vénusz teremtő erejével. Ilyenkor még inkább érdemes mindenbe belevinni a lelked, szíved, valóban beletenni magad mindabba amit csinálsz. Add meg a módját a dolgoknak, változtasd át a profán, megszokott, rutin dolgaidat élővé, add meg a módját annak ahogy étkezel, vedd elő a szebb ruháidat, sminkeld ki magad, élvezd az ízeket, ajándékozd meg magad, menj szórakozni, társaságba. Áramoltasd a teremtő energiákat.

Vénusz mellett a Nap, Merkúr és Uránusz is a bikában jár, abszolút hangsúly van a termékenységen. A Nap által meg is tudod élni, megcselekedni mindezt, a Merkúr és Uránusz szellemi termékenységet és frissességet ad nekünk, segítve abban, hogy amit kigondolunk azonnal meg is valósul. Figyelni is kell mit mondasz, gondolsz, mert a gondolat teremtő ereje most még erősebb.

Június 1-től ez még egy szintet lép azáltal, hogy a Vénusz a Bika csillagaiba is belép, ekkor már a szellemi üzenet is a teremtésről szól. Sőt, megtetőzi mindezt a június 8-9 hétvégéje, mikor a Plejádok csillagait is eléri a Vénusz. Az lesz ennek a folyamatnak a megkoronázása, az abszolút szerelem ideje.

Addig is azt tanácsolom, hogy éljetek, élvezzétek az életet, az ízeket, szépséget, egymást, vigyetek kacagást, örömöt, boldogságot minden pillanatba. Éljétek meg vágyaitokat, érzéseiteket, álmaitokat, hiszen ez most valóban az anyagba öltés ideje.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2914828302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu