Önlegyőzéssel a beavatásig – Jupiter-Mars szembenállás – 2019. május 5.
2019. május 02. írta: Csillagtenger

Önlegyőzéssel a beavatásig – Jupiter-Mars szembenállás – 2019. május 5.

Vasárnap éjfélkor lesz egzakt a Mars-Jupiter oppozíció, ami a két beavató csillagképet, a Kígyótartó és a Nimród csillagait köti össze, ezáltal az ég teteje összeér a sötétség birodalmával, mert a Mars nagyon közel jár Nimród koronájához, ami az ’ég teteje’, míg a Jupiter nagyon mélyen, a sötétség birodalmában bandukol. Így lehetőséget kapunk egyszerre megélni az isteni magasságokat és az abszolút mélységeket a két bolygó kapcsolódása által amiben a két beavató csillagkép energiája aktiválódik, így egyszerre koronázódunk és nézhetünk szembe sötétségeinkkel és kapjuk kezünkbe gyógyító erőinket.

Mindezt hogyan? Mit tartogat ez a szembenállás? A Mars és a Jupiter erejét kell tudni egyszerre megélni, hiszen a szembenállás egy inspirációs kapcsolat, amikor a két bolygóenergia ki akar egészülni egymással és erejüket egyesíteni. Hogy ez megvalósuljon, együtt kell működniük teljes szimbiózisban. És miről szól ez a két bolygó? Önlegyőzés és a hit ereje. Ha felnézünk az égre, azt láthatjuk, hogy a Mars és a Jupiter között egy hatalmas meteormező kavarog, ami egyébként a Földet védelmezi a világűrből érkező hatások, támadások ellen. Ez a meteormező szimbolizálja félelmeinket, buktatóinkat, akadályainkat, nehézségeinket, amik lehetnek belső indíttatásúak, hogy ’jaj nem vagyok képes’, ’nem tudom, nem értek hozzá, nem merem’, stb, illetve lehetnek a külvilág visszahúzásai, hogy ’nem értesz hozzá, nem vagy elég ügyes, ne csináld’, stb. Ezeket kell tudni legyőzni, merni kell tudni szembenézni velük, mert ez szükséges ahhoz, hogy eljussunk bölcsességünkhöz, hitünkhöz, isteni tudásunkhoz, ami által kezünkbe kapjuk beavatói, isteni erőinket, és ezzel egyúttal hatalmasat lépünk az isteni világok felé. Ez lehet egy nagy csata, ha nem vagy kész belemenni és szembenézni a mumusaiddal, de ha bátor vagy és mersz beleállni saját életedbe akkor hatalmas győzelmet arathatsz. És megkapod az egyik legnagyobb ajándékodat, az önmagadba vetett hitedet, vagyis azt, hogy valóban isteni erőd van, amivel bármire képes vagy. És mindezt a beavató csillagképek erejével megfűszerezve. Mennyire nagyon csodálatos.

Mindehhez nem kell mást tenni, mint valóban merni szembenézni önmagaddal, felismerni mik azok a mumusok, és merni belevágni a dolgokba, a szembejövő lehetőségekbe. Már nincs ideje kifogásoknak, hogy majd legközelebb, majd máskor, hogy majd xy úgyis kisegít. Akarod a változást? A szebb életet? A boldogságot, biztonságot? Akkor állj bele életedbe. Most hatalmas erőt kapsz hozzá fentről. Figyeld mit hoz szembe az élet, azok a kihívásaid. Ez persze megint abszolút egyéni. A legnagyobb feladatokat azon a területen hozhatja neked a sors ahol most a Mars jár.

És ne feledjük, mindezek csak kiegészítői a már folyó Szaturnusz-Plútói munkáknak. Hiszen a cél a teljes átalakulás.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1614799218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu