Szaturnusz is irányt vált – 2019. április 30.
2019. április 28. írta: Csillagtenger

Szaturnusz is irányt vált – 2019. április 30.

Plútót követve Szaturnusz Nagymester is irányt vált április 30-án és most már hármasban (Szaturnusz-Plútó-Leszálló Holdcsomópont) elkezdik a valódi fénybeültetést számunkra. Elindul hát az igazi belső mestermunka, eljött az isteni felé fordulás ideje. Míg retrográdban haladnak addig tudunk felkészülni azokra a változásokra, amik azután várhatók mikor újra direktbe fordulnak (október vége). A lényeg, hogy a változást te hozd saját életedbe, te kezdeményezd, mert most abban ott van az Univerzum ereje. Ha te kezdeményezel, akkor úgy történik ahogy neked a legjobb. A másik nagyon fontos az az időzítés, hogy akkor lépj, tedd meg a dolgokat mikor eljön az ideje, ne késlekedj, ne halogass, tulajdonképpen ez az igazi mestermunka (Szaturnusz) és merj is radikális változásokat meghozni (Plútó). Ha ezt így csinálod idén, akkor nem lesz nehéz.

Na de mi is változik? Az a képesség, tudás, amit Plútó és Szaturnusz szimbolizálnak a képletedben, hiszen az irányváltás által akitválódik a hozzájuk tartozó beavató erőd. Ezekkel a képességekkel kapcsolatosan várhatsz feladatokat az idén (ez attól függ hol állnak a születési képletedben). És ahogy ezt végzed, a változást azon a területen tudod meghozni, ahol éppen most járnak. Ez abszolút egyéni. Viszont hatalmas fejlődési lehetőséget tartogat. Mi kell hozzá hogy könnyen átvészeld? Sokat segít, ha tudod milyen területekről van szó, ezáltal milyen feladatokat várhatsz. De mindenképpen segít, ha lelassulsz, jelen vagy életednek, koncentrált és türelmes vagy, mert így észreveszed mikor és hol kell változtatni. Nagyon fontos az is, hogy a minőségit helyezd a mennyiségi elé a mindennapokban. Valamint kell a bátorság ahhoz, hogy amikor eljött az ideje, merj is lépni, változtatni, és tudd máshogy megoldani a dolgokat mint korábban tetted. Amire tökéletes ez az év, meghaladni önmagad, saját magad legyőzni, átugrani saját akadályaidat.

Nem árulok zsákbamacskát, ez az év munkás lesz mert feladatok jönnek, de tanulás nélkül nincs előrelépés. Viszont hogy ezt nehézségként, vagy fejlődési lehetőségként éled meg, egyedül a te döntésed.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3614790908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu