Elkezdődik a fény beültetése – Plútó retrográdba fordul – 2019. április 24.
2019. április 23. írta: Csillagtenger

Elkezdődik a fény beültetése – Plútó retrográdba fordul – 2019. április 24.

Igaz ma áll együtt az Uránusz a Nappal (április 23), ezáltal elindul az új élet, az új minőség életünkben, de ez most mégiscsak annak előszele. Az igazi majd 2020. januártól várható. Mostantól (van akinek már elindulhatott, lehettek történései, mert ezek a mozgások, hatások sosem egzakt dolgok) várhatóak helyzetek, események, történések, személyek megjelenése életünkben, akik behozzák az újat, elindítanak új irányba, kinyílhat mindenkiben az igény, vágy valami másra, változhat a látószög, a szellemiség, tulajdonképpen pont az a lényeg, hogy máshogy lássuk és értsük a körülöttünk lévő világot. Hiszen pont ez a cél, kiemelkedni a polaritásból, és felülről nézni az életünkre, csatlakozni a szellemi világokkal és a megérzések, intuíciók által élni, nem aszerint aki amit mond. Mert Uránusz a Nagy Kék Kupola, a végtelen Ég, a végtelen tudás istene ráborul Földanyára (most vegyük úgy, hogy ez a Nap, vagyis te) és langyos eső formájában megtermékenyíti. Ez a tiszta tudás indul el és itatja át életünket. Összekötődik az Ég és a Föld. A Föld amúgy maga egy csoda, minden síkján van élet, a mélyén, a föld alatt, a felszínen, a fák lombjai között, és felette is, vagyis minden szusszanásban, lehelletben, madárdalban, suhogásban, szóban, pillanatban. A szerelem, az élet maga mindenhol megjelenik, csak észre kell venni. A rohanó világban ez az ami nem mindig könnyű és egyszerű, főleg hogy hajlamosak vagyunk bedőlni a félelmeknek, haragnak, dühnek, szorongásnak, szükségnek, ami körbevesz. De megérkezik a nagy égi burok, az isteni tudás, a szerelem ereje hogy feltöltse, megtermékenyítse és felfényesítse életünket a valódi szerelemmel. Ez indul be most és hozza meg a változást mindannyiunk életében. Csak ki kell nyílni rá. Vagyis befelé kell fordulni és észrevenni, meghallani, megélni.

És ehhez hoz segítséget a Plútó és a Szaturnusz, a két karmabolygó, a két határbolygó, azáltal, hogy elindulnak az égi irányba, vagyis retrográdba fordulnak Plútó 24-én, Szaturnusz egy hét múlva, 30-án. A Szaturnusz kinyitja a földi birodalmat az ég felé, a Plútó pedig a végtelenbe tárja ki életünk kapuit. Tehát abszolút kinyílik az ég számunkra. A retrográd mozgás által könnyebben kapcsolódunk a szellemi vezetéshez. És ne feledjük Jupiter is még hátráló mozgásban van a Kígyótartó csillagaiban, aki pedig az Atya maga, a benne lévő isteni tudás. Minden lehetőséget megkapunk ahhoz, hogy meghalljuk az isteni vezérletet és aszerint kezdjünk működni.

A földi világból nézve azonban a retrográd mozgás hozhat nehézségeket, nem megértést, hiszen ez az irány nem a földi logikáról szól. Aki tehát nem lát túl a látható dolgokon, nem érzékeli a valódi életet, és csak a szemének hisz, hagyja magát befolyásolni, annak lehet nehéz egy ilyen időszak, mert megélheti úgy, hogy nehézség nehézség hátán érkezik. Pedig ezek csak tanítások. Főleg, mikor ilyen fajsúlyos bolygók mozognak hátrafelé. És még lábuk közé veszik a Leszálló Holdcsomópontot is, aki karmát is jelöl, vagyis hozza a korábbi dolgok üzeneit. Ami még nem volt megoldva, most ’felszínre’ kerül. Ez a felszín azonban a mélységek birodalma, a nem látható világ, a lelked mélye. Ezáltal még ’nehezebb’ mert nem tudod kézzel fogni, nem tudja a földi tudatod felfogni. Mert a Leszálló Holdcsomópont, a fény üzenetét viszi lefelé a mélységbe. Vagyis most dől el, hogy az istenit be tudod-e ültetni, vagy inkább maradsz a felszínes dolgoknál és választod ugyanazt a szenvedést.

És mindez a Nyilas csillagaiban történik. Ott, ahol a fény születik. Hová máshová rajzolta volna fel mindezt a Teremtő? És ma a Hold is megérkezett a Nyilas csillagaiba, aki tegnap randevúzott egyet Jupiterrel, hozza a gyógyítás tudását, azt a tudást amivel rendezni, gyógyítani tudod életed és 24-én hajnalban belép a Nyilasba, hogy kézzel fogja, kísérje Plútó és Szaturnusz nagyurakat, akik már felkészülten várják, hogy elmélyíthessék azt a tudást, amit születésedtől fogva hozol. Plútó által azt a tudást, ami más bolygóban nem jelenik meg, mert ő mást tud, más úton jár, olyan tudást hoz neked amit csak ő érhet el. Ezt akarja beültetni a mindennapjaidba, amit majd a Szaturnusz megszentesít. Az egész lényege, hogy a lelkedbe ültetődjön, a belső világod fényesedjen fel ami által minden szebb és jobb lesz.

Mindez megjelenhet feladatokban, ha azt a minőséget, amivel érkezel ebbe a fizikai világodba még nem működteted a szellemi vezérletnek megfelelően. Ez azokról a területekről szól, ahonnan születésedkor a két bolygó elindult, hiszen azért álltak arra a területre, mert ott kell a legnagyobbat fejlődnöd. Ezekre fókuszálva tudod könnyen átvészelni az előtted álló évet, amihez a munkát azzal a területtel kapcsolatosan kapsz, ahol most tranzitálnak, tehát a rád váró feladatok is ezzel kapcsolatosak. Abszolút egyéni. A lényeg mindenben és mindenki közeledésében meglátni a tanításokat és megtenni a megfelelő lépéseket, megérteni és megoldani ezeket a helyzeteket, hogy az a fény valóban gyökeret tudjon verni és elindulhasson az új minőség 2020. januárjában. Az igazi feladat az évre az lesz, az adja a megoldást, ha túllépsz egy határon, ami az időhöz kapcsolódik. A Nyilas csillagai által az isteni lényegre való odafigyelés, koncentráció válik igazi feladattá (Szaturnusz) illetve az életünket ennek megfelelően teljesen átalakítani, megfordítani (Plútó).

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5614781488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu