Vénusz-Neptunusz együttállás – 2019. április 10.
2019. április 10. írta: Csillagtenger

Vénusz-Neptunusz együttállás – 2019. április 10.

Vénusz hercegnő misztikus útján elérkezik végül Neptunusz nagyúrhoz, hogy perdüljön vele egyet, töltekezzen mélységében, ráhangolódjon arra a valódi misztikára, ami benne rejlik, hogy továbbhaladva ezt vihesse magával. Ez pedig a legcsodálatosabb csend, béke, nyugalom.

Olyan lehet ez, mint amikor az erdőt járod, már késő van, a Nap nyugovóra tért, átlépett a másik világba, hogy ránk borítsa a sötétségben rejlő erőt. Szakad az eső, nem hallasz mást, csak a vízcseppek lágy hangját ahogy a fák leveleit érik, akik egy nagy levegővétellel magukba szívják a rég várt égi áldást, szinte hallod ahogy mosolyognak. Hallhatod még a körülvevő csendet, a csodálatos nyugalmat, az igazi mély misztikát, amit az erdő mélye rejt. Minden a legcsodálatosabb tökéletességében zajlik, történik, éledezik az éjszakai élet, miközben te csak bandukolsz az esőkabátodba burkolva, a fejlámpád fényében látod, ahogy sapkád sültjéről lecsepegő esőcseppek játszadoznak, a szívedben érzed a levegő bársonyosságát, az eső illatát, sétálsz, de közben mégis táncol a lelked. Egyre vizesebb vagy, de nem számít, csak haladsz a saját tempódban, senki sem siettet, viszont a rád boruló csendben nő benned a varázslat, hogy a részese lehetsz mindennek. És rájössz, hogy valóban boldog vagy, mindened megvan amire szükséged van. Mert szerelmes vagy. Szerelmes a létezésbe, a szívedben élő csodára, amit a természet testesít meg ebben a pillanatban. A természet, ami a maga nemességében a legnagyobb csoda, az élet maga.

És ezzel az élménnyel, boldogsággal folytatod tovább utad. Így feltöltekezve rájössz, hogy semmi, de semmi nem érhet, hiszen veled van a legcsodálatosabb élmény, a szerelem. Mint ahogy Vénusz hercegnő is tovalibben majd Neptunusz mosolyával töltekezve, hogy ezután ezt mélyítse el magában. Elkezdődik hát a valódi mennyei szerelem időszaka.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6214752303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu