Elkezdődik a szabad teremtés időszaka – 2019. március 6.
2019. március 06. írta: Csillagtenger

Elkezdődik a szabad teremtés időszaka – 2019. március 6.

Az Uránusz belép ma a bika zodiákusába, ezzel más szintre emeli az anyag, a pénz fontosságát. Elhozza azon időket, amikor a pénz felszabadít, szabadságot ad, szabadon áramlik abban a formában, hogy elsődleges célja nem a vagyonszerzés, uralkodás lesz, hanem az élet élvezeteinek megélése. Az anyag, vagyis a fizikai lét elindul egy olyan irányba, ahol valóban szabadok vagyunk, meg tudjuk élni zsenialitásunkat, ki tudunk törni a szenvedés korából az Uránusz ugyanis kiemel azáltal, hogy más gondolkodásmódot ad. A bika zodiákusa mögött már a Kos csillagai ragyognak, a szellemi üzenet mindehhez az új kezdet ami egy magasabb világ felé repít. Ez csodálatos, és egyedülálló lehetőség a mai kor embere számára, mert legközelebb 80 év múlva adódik majd meg hasonló.

Természetesen remélem a világ egészében is beindul ez a változás, de tulajdonképpen a lényeg nem is ez, hanem a saját kezedben lévő lehetőség megragadása. A saját világodat ugyanis te teremted, és minden lehetőséget megkapsz ehhez az élettől. Amit ezzel mondani szeretnék, hogy csakis rajtad múlik, hogyan alakul anyagi világod, azáltal, hogy változtatsz a gondolkodásmódodon. Ha át tudod fordítani a gondolataidat teremtővé, megláthatod annak pozitív eredményét.  

Vagyis kezdd el megélni az Uránusz magas szintjeit. Elsősorban törj ki a megszokásaidból. Lehet ezt például úgy, hogy más és más úton jársz reggel munkába, vagy kipróbálsz olyan ételt, tevékenységet, amit eddig nem voltál hajlandó, változtatsz a rutinodon, megfigyeled, mik azok a dolgok amiben nem vagy rugalmas, és engedsz belőlük. A lényeg, hogy válj szabaddá. Mindaz, amit a mindennapjaidban áramoltatni tudsz, képes vagy változtatni, azzal megadod a felsőbb irányításnak, hogy kész vagy befogadni az újat, és elkezd áramlani feléd a bőség.

Ne higyj nekem, próbáld ki és teremts magadnak egy új valóságot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4914670883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu