A mély érzelmek megélésének időszaka indul el – 2019. február 19.
2019. február 19. írta: Csillagtenger

A mély érzelmek megélésének időszaka indul el – 2019. február 19.

A Nap is belép ma a halak zodiákusába, innentől egy hónapon át a belső világon van a hangsúly. Ez az az idő alatt most valahogy olyan lesz, mintha a tengerben élnél, ahol sok titkos és rejtett dolog van, rejtélyek és furcsa szépségek. Ez az időszak tehát a lágyságé, a zenéé, a költészeté, az álmodozásé. Most nem az agyaláson van a hangsúly, hanem a lélek muzsikájának felcsendítésén. Különleges, értékes, misztikus időszak kezdődik.

De ez azt is jelenti, hogy érzéseink is mélyek, megfoghatatlanok, most az működik jobban ha a saját világodra figyelsz, befelé fordulsz, magad vagy, visszatérsz saját társaságodhoz, mert ott találod meg a boldogságot, az igazi szeretetet. Tökéletes időszak saját érzéseid valódi felfedezéséhez, az önmagadba tett kirándulás ideje jött el. Tulajdonképpen ha megfelelően figyelsz, megismerheted igazi valódat. Akinek lehetősége van, a legjobb időszak egy kicsit elvonulni, csendben lenni, távol kerülni a külvilág zajától, hogy valóban meg tudd hallani saját lelked ritmusát és átgondold, értékeld, lezárd a mögötted hagyott időszakot.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr814635770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu