Uránusz 2019-es mozgásában rejlő lehetőségek
2019. február 15. írta: Csillagtenger

Uránusz 2019-es mozgásában rejlő lehetőségek

A 2019-es év egyik meghatározó lépését az Uránusz hozza el számunkra, elindít bennünket a megváltás felé vezető úton azáltal, hogy elhozza a szellemi emelkedés lehetőségét. Ez azért nagyon különleges és kivételes, mert a csillagképi környezet, ahol ezt teszi, is a szintlépésről, az ördögi körből való kilépésről szól. Így ez a két erő összeadódik, és a bolygó ereje által valóban minőségi változás lehetősége jön el.

Ahol az Uránusz jár, ott forradalmi változás történik az életben, váratlan fordulatokat hoz, hírtelen végetérhet valami, de helyette megszületik egy felszabadultabb, tisztább élet, ami már egy magasabb szintet képvisel, ugyanis az Uránusz kiemel a megszokottból, segíti áttörni a korlátainkat, mindazt, amivel eddig visszafogtuk magunkat. Kreativitást, bolondságot, őrültséget hoz arra az életterületre ahol jár, tehát valóban felfrissít, belevisz egy kis szellemi frissességet, humort, kalandot, őrültséget arra életterületre. Olyan változást hoz el számunkra amit most még nem tudsz elképzelni.

De ami a legfontosabb, hogy egy magasabb életminőséget indít útjára, ami egyénenként változó, mert más-más életterületeken történhet. Mert amit ő most tesz, hogy kihozza és magasabb szintre emeli a benned élő zsenit, amivel születésedtől fogva rendelkezel. Hogy ez miben nyilvánul meg, miben vagy zseni, milyen képességekkel rendelkezel attól függ, melyik házadban állt születésedkor és felette milyen csillagképi háttér ragyogott. Ezt a minőséget emeli most fel, amit azon a életterületen valósít meg, ahol jelenleg tranzitál. Hogy kinek mit hoz magával, abszolút egyéni, erre nem térek ki, mert nem is lehet, annyira sok variációs lehetőség van, ezt egyénileg lehet megnézni. (Akinek erre igénye van, kérjen időpontot, egyesével feltett kérdésekre nem tudok válaszolni.)

Viszont ahhoz szeretnék segítséget nyújtani, hogy életednek melyik területe az, ahol ez a változás megtörténik. Ehhez is ismerned kell saját képletedet, a kos 29-bika 3 foka közötti részt keresd.

Nézzük hát a házakat, hogy miben várhatsz változást az Uránusztól. Mi az az életterület, ahol a zsenialitásod ki tud bontakozni és ezáltal lépsz szintet és emelkedik életed. Ha erre összpontosítasz az év során, hatékonyabbá tudod tenni a változást.

I-es ház: az én változik, válik szabadabbá, sokkal könnyebben fogod tudni áttörni az addigi félelmeidet és meg tudod élni igazi, valódi önmagad. Sokkal játékosabb leszel, meg tud villanni a benned élő zsenialitás, ami nem a világ felé fog megnyílvánulni (fura hajszínek, ruhák, stb), hanem érezhetővé válik ahogy megnyílnak benned a kapuk és új utakra törsz. Meg mered tenni amit eddig nem, illetve innentől nem teszel meg mindent amit eddig úgy gondoltál muszáj megtenned, hogy másoknak jót tegyél. Abszolút felszabadítás történik, de azon a szinten, hogy nem esel át a ló túloldalára, hanem csak elkezded megélni és megvalósítani a benned felvillanó gondolatokat, ötleteket. Egy abszolút szabadabb, tisztább én tud megszületni.

2-es ház: kibontakoztatja azokat a képességeket, lehetőségeket, amiben valóban ügyes vagy, amiket ezek után el tudsz kezdeni működtetni, és így válsz önállóvá, megteremted a stabilitásodat, a fizikai síkon az anyagi jólétet, ami képes lesz mindig megújulni. Az anyagiak terén mindemellett minden megtisztul, felszabadul a terhektől, és innentől mindig is tiszta anyagi helyzetbe kerülsz. Más síkra terelődnek az anyagiak, valamilyen innovatív, új gazdasági lehetőségek nyílhatnak meg számodra.

3-as ház: a mindennapi gondolkodásod változik meg, szabadabban, nyíltabban fogsz beszélni, szavaid választékosabbak, humorosabbak, magasabb szintűek lesznek, észreveszed majd, hogy más szavakat használsz, amivel lehet elsőre meghökkentesz másokat, de így tudsz segíteni nekik is kiemelkedni a mindennapok gondolatiságából. Ha voltak korábban problémáid kiállni tömegek elé és beszélni, itt is áttörés jön. Ahogy eddig gondolkodtál, beszéltél, magasabb szintre emelődik, nyitottabb gondolkodást hoz, amivel jobban megérted életed működését, segít abban is, hogy lazábban tudj megszólalni a környezetedben, sőt akár megtörténhet, hogy megírsz egy könyvet valami új forradalmi témában.

IV-es ház: a családi, otthoni dolgokban hoz változást, a családi kapcsolatok felszabadulnak, megtisztulnak, felhozza a múltból, korábbi életekből hozott képességeidet, tudást, megtisztítja az alapokat, egy más, magasabb szintre emelődik az életed, innentől tisztább, szabadabb életet tudsz élni, ahol észreveszed, hogy nyílnak a kapuk és nem ütközöl többet falakba, ha mégis, hamarabb meg tudod oldani, át tudod törni.

5-ös ház: a kreatív erők mozdulnak meg, a kreativitás változik, beindul a teremtő erőd, amivel olyat tudsz létrehozni, ami eddig nem volt, egyedi, abszolút új, teljesen más irányba tereli életed. A kreativitásnak olyan szintjére tudsz lépni, amiről eddig nem is tudtad hogy létezik. A kreativitás és zsenialitás találkozik, és ezzel tudsz magadnak akár új vállalkozást létrehozni, mert át tudod törni azokat a kereteket, hogy másnak dolgozz.

6-os ház: a teljes rendezés, a karmikus munkák rendezése felgyorsul, abszolút tisztulás jöhet, teljes felszabadulás, ami ezáltal a munka terén hoz változást, felszabadultabban fogsz tudni együttműködni a kollegákkal, főnökökkel, olyan munkahelyet találhatsz magadnak, vagy a jelenlegiben megvalósítod, amiben a szabályoknak megfelelően dolgozol, de mégis megvan a szellemi szabadságod, amivel újítani tudsz munkádon belül és így válsz sikeressé.

VII-es ház: a párkapcsolatban hoz változást, megújítja, más szintre emeli, és onnantól észrevehető lesz, hogy folyamatosan változik, mindig képes megújulni, emelkedik a kapcsolatod szintje, bejön a párkapcsolatba a kaland, az újdonság, az élvezetek, az örömök, az együtt megélt kalandos helyzetek, a kapcsolatban élve is meg tudod tartani szabadságod, ami által meg tudod élni igazi valódi éned, és így válsz boldoggá.

8-as ház: feltárulnak és felszínre kerülnek az igazi titkok, amik a lelked mélyén rejtőznek, ezáltal felszabadulnak mágikus képességeid, ami által meg tudod élni a valódi magasságokat. Lehetőséget hoz az Uránusz, hogy ezentúl más úton járd életed, rájössz arra, hogy mik azok a dolgok, amik kiemelnek a mindennapok forgatából, jobban meg fogod érteni a láthatatlan világ jelzéseit, a metakommunikációt, és innentől nem a félelmek uralják az életed, mert rájössz, megérzed hogy mi van a látható mögött, mi mozgatja a szálakat, és hogy a gondolataiddal teremteni, létrehozni tudsz, meggógyítasz helyzeteket. És rájössz, hogy az erőd belül van és nem a külvilágból kell várnod a segítséget.

9-es ház: abszolút szellemi magasságok várnak rád, elindulsz egy teljesen más szellemiség felé. Ha eddig is foglalkoztál spiritualitással, magasabb szintre emelkedik, ha még nem, akkor elindulsz ebbe az irányba. Rájössz arra mi életed értelme, hogyan függnek össze a dolgok, nem csak a fizikai sík létezik, az csak a kezdet. Nagy utazások várnak rád, ami megtörténhet meditációban, vagy olyan spirituális utak formájában, ahol további csodákat tapasztalhatsz meg, ami által folyamatosan változik szemléletmódod, gondolkodásod, felerősödik a felsőbb világokkal való kapcsolatfelvételi képességed, jobban meghallod a sugallatokat, a felsőbb iránymutatást, amit követve valóban emelkedik az életed.

X-es ház: egy új irányt hoz az életedbe, teljesen megváltoznak a dolgok, forradalmi, hírtelen változással elindul egy új gondolkodásmód, egy új szellemiség, megváltozik az élet maga, kitörsz az addigiakból, ami innentől emelő, előretekintő és folyamatosan fejlődő életet hoz neked. Életed még tisztábbá válik, észreveheted majd, hogy nem jönnek szembe olyan dolgok amik lehúznak, gondolataid is tisztulnak, sokkal könnyebben tudsz a magasabb szintekre, dolgokra koncentrálni, innentől kezdve gyorsabban tudsz dönteni, megfelelően tudsz dönteni, mert magas szellemi vezérlet vezérel. Fordulatok várhatóak az életedben, hírtelen kerülhetsz döntéshelyzetekbe, amelyeket meglépve abszolút új irányba indulsz el.

11-es ház: a teljes megtisztulás vár rád, megtisztulsz minden korábbi korlátodtól, félelmedtől, lehúzó dologtól, hiedelemtől, rossz szokástól, észreveheted, hogy merészebben bele mersz majd menni helyzetekbe, minden olyan dolog amit eddig nem voltál hajlandó kipróbálni, igényed lesz kipróbálni, megtenni. A baráti kapcsolataid letisztulnak, új barátok léphetnek az életébe, akik segítenek utadon, irányt mutatnak. Beaktiválódik egy olyan kreatív erőd, amiről eddig nem is volt tudomásod, ami által olyan dolgokat kezdesz el alkotni, amitől szárnyalsz, mert az alkotás maga ami örömöt okoz, és kinyitja a lelked. Ezzel a szárnyalással tisztább, boldogabb, örömtelibb életet fogsz élni. Egy abszolút megújulás, felfrissülés, megfiatalodás vár rád.

12-es ház: az itt járó Uránusz által megtalálod a benned élő Mindenhatót, úgy értve, hogy eggyé tudsz válni önmagaddal, ezáltal tudsz emelni életeden. Minden félelmed pikk-pakk megszűnik, szembe tudsz nézni minden mumussal, amelyek feloldódva meghozzák számodra az abszolút eggyéválást, ezáltal rezgésszinted is emelkedik. Ez olyan élet lehetőségét hozza el számodra fizikai síkon, ami egy magasabb dimenziónak felel meg. Meg tudsz élni egy olyan tökéletességet, ami a fizikai síkon szinten elképzelhetetlen, mert innentől minden a megfelelő időben történik, kilépsz az időből, megéled az időtlenséget, minden a megfelelő időben, helyen, módon történik az életedben.

Szeretném megjegyezni, hogy ezek a magas megélési lehetőségek, amik akkor valósulnak meg, ha teszel is érte, fejlődsz, kilépsz a korlátaidból, elhagyod a régi normákat. Van vele dolgod, de a jutalom csodás.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8914628496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu