Hold a Nimródban – az előző napok koronázása – 2019. február 14.
2019. február 14. írta: Csillagtenger

Hold a Nimródban – az előző napok koronázása – 2019. február 14.

A Hold elérte Nimród csillagait, éjszaka el is halad a koronacsillag felett és fellép a Tejútra. Ez a nyári napforduló ideje, amikor a fény, az isteni erő teljességében vesz minket körbe és hatja át mindennapjainkat. Ekkor koronázódunk meg. Most éjszaka mindezt lelkünkben élhetjük meg, álomban. Az Uránusz-Mars együttállás még mindig a Felfelé Úszó Halakban van, aki felett ott van Casseiopeia, a Csodaszarvas agancsa, a Hold a Nimródban, aki felett pedig az Auriga csillagkép ragyog, aki a Csodaszarvas lába. A szarvas két csillagképe is érintett. Hát mi történik? Jön le az információ, kapjuk az iránymutatást mind szellemileg, mind lelkileg. És ez egy növő Hold, amikor abszolút be is tudunk fogadni. Csodálatos időket élünk.

Tisztán feküdjetek le ha lehet, TV, internet, FB hatása nélkül, hogy megnyílhasson éjszaka a csatorna, és megkapjátok ezeket az üzeneteket, ugyanis a Felsőbb Én beszélget hozzánk. Kapjuk a hazafelé vezető úthoz az iránymutatást. Az előző napok koronázódnak meg most éjszaka.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2014627738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu