Világos gondolkodás – Nap-Merkúr együttállás 2019. január 30.
2019. január 29. írta: Csillagtenger

Világos gondolkodás – Nap-Merkúr együttállás 2019. január 30.

Szeretnél fejlődni, előre lépni, javítani életeden, szeretnél nagyobb biztonságban élni? Szeretnéd, hogy 2020. januárjában egy valóban új, csodás élet induljon számodra? Ennek egy módja van, hogy merj változni, akard a változást és tegyél is érte. Aki csak várja, hogy csoda történik, vele úgymond megáll az idő, elkezd sodródni és a sors alakítja életét, ami nem biztos hogy olyan eredményt hoz, amit szeretne. Minden változik körülöttünk, minden mozgásban van, aki haladni akar, annak képessé kell válnia arra, hogy változtasson. Fizikálisan, lelkileg, szellemileg is. Ha eljutottál oda, hogy a szándék megszületett, hogy változtatsz az életeden, már megtetted a legnagyobb lépést, mert kitörtni a megszokottból, elhagyni a komfortzónát a legnehezebb. A következő lépés, hogy el is indulsz és teszel önmagadért, változol.

2019. erről a változásról szól, aminek megint egy fontos dátumához jutottunk, azáltal, hogy holnap, január 30-án együttállásba kerül a Nap és a Merkúr a Vízöntő-Bak csillagkép összefolyásánál. Ez a stáció a múlton való továbblépésről, a múlt rendezéséről, a megbocsátásról szól. Ebben az időszakban el tudunk kezdeni egy szebb jövőt megalapozni, azáltal hogy rendezzük a múltat, a sérelmeket. Tehát tökéletes időszak arra, hogy elkezd a változást.

A Merkúr a kommunikáció bolygója, aki által megismered önmagad, hogyan gondolkodsz, azáltal, hogy megfigyeled miket mondasz és gondolsz önmagadról és a környzetedről. Ő ebbe az együttállásba a Mérleg csillagkép jövő lábától érkezik, (itt fordult utoljára direktbe, innen hozza a lendületet) tehát azt az üzenetet hozza, mennyire a halhatatlan dolgok vezérelnek, mennyire a szeretet nyelvén gondolkodsz, kommunikálsz, a szavak amiket használsz mennyire felelnek meg az isteni minőségeknek. A Nap a cselekvés bolygója, általa tudod megcselekedni mindazt, ami segít eljutni a teljesség állapotába, és a feltételek nélküli szeretet erejével éled életed. A Merkúr alsó együttállásba kerül a Nappal, tehát a gondolataid, szavaid, mondataid adják az alapot a cselekvésnek. Azzal, hogy a Nap van felül, abszolút ráláthatsz önmagadra, mintha ki tudnál lépni és kívülről szemlélnéd önmagad, hogy milyen szavakat használsz, ez megfelel-e az isteninek. Ráláthatsz arra, miben kell változtatnod gondolatiságodban, hogy előre juthass. Az így, önmagadban való változás segít abban is, hogy rendezni tudd a múltad, mert jobban megérted a történések mögötti valódi szándékot, és könnyebb is a megbocsátás, a rendezés.

Érdemes erre hangsúlyt fektetni, figyeld a következő napokban  (már lehet, hogy el is indult) téged érő hatásokat, eseményeket, embereket, mert ezek valószínűleg olyan múltból visszatérő helyzetek, amiket most megértve, felfényesítve, szeretettel megtöltve, megbocsátva tovább tudsz lépni. Valóban javaslom, hogy figyeljetek oda, és rendezgessetek, változtassatok, emeljetek szellemiségeteken, mert a következő Nap-Merkúr együttállás a Plejádokban lesz, ami az abszolút teremtés helye. Ami most kitisztul és majd a Vízöntő jövő vizében bőséggel megtelik (a Merkúr itt is tesz majd egy kört, tehát ezzel a lendülettel érkezik majd a Plejádokba) az teremtődik májusban. És ki ne szeretne egy olyan életet, ahol a szeretet ereje irányít, ami az istenihez méltó? De ehhez kell a tisztulás, múlt rendezése, a változásra való szándék és akarás.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8314595914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu