Varázs hétvége – 2019. január 5-6
2019. január 04. írta: Csillagtenger

Varázs hétvége – 2019. január 5-6

(Ez most egy hosszabb írás lesz, mert annyi minden történik egy hétvége alatt, hogy nem lehet két mondatban leírni.)

Január első hétvégéje sok-sok csodás lehetőséget rejteget számunkra, amik belépőt adnak a 2019-es energiák magas megéléséhez, érdemes tudatosan kihasználni a hétvége adta erőket.

A folyamat már január 4-én pénteken este elkezdődik, azáltal, hogy a Hold belép a Nyilas csillagaiba és eléri a csillagkép íja hegyét, ahol a fény az útjára indul. Ez az az pont az égen, ami a hazafelé vezető irányt mutatja, azzal, hogy rámutat galaxysunk kellős közepére, arra a pontra ahonnan jöttünk és ahová tartunk. Ez az Antares csillag. Mivel ez az esti órákban történik, a Hold pedig a lélek szimbólumaként az álmainkat is elhozza azzal, hogy éjjel kilép a fizikai testből és utazásra indul az asztrál világban, és kapcsolódik a Felettes Énnel. Érdemes tehát péntek este lefekvés előtt lecsendesedni, akár meditálni, hogy a figyelem elinduljon befelé. Ez nagyon fontos lesz január 4-ről 5-re virradó éjszaka, mert a hajnali órákban a Merkúr is eléri a Nyilas íja hegyét. Ő pedig a beavatás bolygója, általa megérthetjük isteni küldetésünket, főleg, hogy a Nyilas íjánál a lényeg pont az isteni világok felé való fordulás, elindulás. A Merkúr a jelek princípiuma is, aki segít megérteni a láthatatlan világ jeleit is. Tehát ráerősít a Hold energiáira. Azzal, hogy a Merkúr és a  Hold együttesen érkezik erre a pontra, és mindezt az éjszaka folyamán, nagyon fontos üzeneteket kaphatunk, melyet a Merkúr által, aki a mindennapi gondolkodás bolygója is, meg is érthetünk. Fontos tehát, hogy tisztán hajtsuk álomra a fejünket, ne a tévé, vagy számítógép elől felállva, és vigyünk magunkkal tollat-papírt az ágy mellé, hogy akár álomból ébredve az éjszaka közepén, akár reggel, azonnal le tudjuk írni az esetlegesen kapott üzeneteket.

Még hajnalban, 5-én szombaton, a Mars és a Plútó kerül továbbá egy kvintil kapcsolatba egymással. Ez a varázserők ébredése. A Mars a kos jelében jár, ami az elinduló erő, a Plútó a bakban, ami a gyakorlatba tétel helye. Vagyis hatalmas erőket kapunk ahhoz, hogy elinduljon valami, ami azonnal radikális, akár sorsunkat megfordító változást hozhat életünkbe. Mivel ez éjszaka, álomban történik, vagyis a lélekben, az asztrál síkon, egyrészt megerősíti a Hold és a Merkúr munkáját és üzenetét, másrészt nagyon tiszta, mert ekkor az ego alszik, nem tudja felülírni ami történik, és ami a lélekben megtörténik, valóban le tud jönni a mindennapokba. Tehát hatalmas ereje van az álmainknak ezen az éjszakán. A szellemi üzenet pedig a Minden Egy elérése, vagyis félelmeink teljes feladása, hiszen a Mars csillagképi üzenete a Halak csillagai, a Plútóé a Nyilas, tehát a fény indulhat el lélek legmélyén ami majd utat tör a mindennapokban is.

5-én napközben a Nap elhagyva a Déli Korona csillagait, belép a Sas csillagképbe. Ez itt a szárnyalás ideje, a Sas az a hely az égen, ahol fel tudunk emelkedni egy magasabb világba. Ő ugyanis az újjászülető, felröppenő lélek fényjele. Ez az energia akkor aktiválódik, ha olyan dolgokat teszel, amiben örömöd leled, amiben ki tudsz teljesedni, amiben szárnyalni tudsz. Egészen január 24-ig a Sas csillagaiban jár a Nap, ez alatt az idő alatt érdemes odafigyelni erre. Ez is előkészít arra, hogy magasan tudd megélni 2019 energiáit, hiszen a Sas is egyik főszereplője az idei évnek. A lényeg, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amivel nem teremtesz karmát, vagyis nincs benne visszahúzó, lefojtó erő. Aki tudja mindez melyik életterületén történik, és annak megfelelő dolgokra koncentrál, még inkább tudja emelni saját életét, hiszen a Nap a központi csillag, aki te magad vagy.

5-én szombaton 17:37-kor aztán a Nap eléri a Vega csillagot is  (ez a Lant csillagkép a Sas felett), aki a szférák zenéje. Felcsendül hát benned a magasabb világok dallama. Ez az a pillanat, amikor rá tudsz hangolódni a finom energiákra, a csillagok zenéjére, rezgésére. +/- 1 óra időtartamban érdemes kicsit elcsendesedni, és ráhangolódni ezekre az energiákra, engedni, hogy sejtjeidet átjárja ez a magas rezgés, mert mindez segít abban, hogy könnyebben kapcsolódj a Felettes Énedhez, a felsőbb világokhoz. Érdemes ebben a néhány órában esetleg zenét hallgatni (ajánlom például Mozart zenéjét, akit hívhatunk a Zene Angyalának), mert segíti a hangolódást. A csillagok zenéjét nem a fizikai hallásoddal hallhatod meg, hanem a lelki füleiddel, amihez kell a befelé fordulás, révülés. Amit elkezdesz a délutáni órákban, ismét az éjszakában fog kiteljesedni, mert 6-a hajnalban a Hold is eléri a Vegát, tehát lelked is telítődik ezzel a zenével, rezgéssel, az Újhold tehát ezzel az enerigával töltekezik. Újhold idején mindig valami megszületik, ami utána növekedni kezd. Ez megint éjjel, álomban történik, vagyis szombat este is ajánlott tisztán, ezzel az energiával hangolva lefeküdni, hogy éjjel megtörténhessen a csoda. A szférák üzenhetnek ugyanis álmunkban a lelkünkön keresztül, és az ego megint aludni fog, nem tudja felülírni. Itt is érdemes készülni papírral és tollal, hogy az érkező üzeneteket le tudjuk írni. Fontos még megemlíteni, hogy érdemes megnézni kinek melyik életterületén alakul ki majd az Újhold, és szombat estig még felkészülni arra, hogy mi lehet az, amivel lélekben meg tudsz újulni, milyen új dolgokat tudsz elindítani, hogy annak adj energiát ezzel az elinduló erővel.

Még mindig 5-e, este a Hold (mielőtt eléri majd éjjel a Vegát), találkozik a Szaturnusszal még a Déli Korona csillagaiban. Itt a Hold abban segít, hogy ráérezhess mi az igazán életképes az életedben, mire kell, mire érdemes koncentrálnod, esetleg miben korlátozod magad atéren, hogy megszülessen benned a szakrális, isteni erő. A Hold a fény születésének üzenetét hozza el a Szaturnuszhoz, és mutatja meg mi a minőségi az életedben. Érdemes erre odafigyelni, mert a Szaturnusz is kiemelt szerepet játszik 2019-ben, és ahhoz, hogy magasan tudd megélni, oda kell figyelni arra mi nem életképes, mert azokat el kell hagyni. Aztán halad majd tovább a Hold (és miután elhagyta a Vegát), tehát már növő stációban, találkozik majd a Plútóval, amivel azonnal meg is hozza a radikális változás lehetőségét. Tehát rögtön elveheti mindazt, ami nem életképes. De mindez nagyon jó, mert amit a Plútó elvesz, ahelyett egy magasabb minőséget ad ajándékba. Figyelni kell tehát mi születik meg, mert itt a lélek radikális változáson megy keresztül, teljesen átminősülhet, ami szintén kell ahhoz, hogy jól tudd megélni 2019 energiáit.

6-án vasárnap 15:51-kor lesz továbbá egy Merkúr-Neptunusz kvintil kapcsolódás is. Ez megint egy varázsfényszög, ami jövő teremtő. Új, mágikus jövő építhető, ami szintén belépő 2019-re, sőt a 2020-21-es évekre. Ez kicsit még most a távolba visz, de elkezdődik már most. A Merkúr az Al Nasi, a Nyilas fényteremtő erejét hozza ebbe a találkozóba, a Neptunusz, a mélylélek pedig a Vízöntő jövő csillagaiban a tiszta, minden félelem nélküli jövőt építi számunkra. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, figyelni kell a belső sugallatokra, a megérzésekre, a lélek jelzéseire, rezgéseire, és annak megfelelően cselekedni. Ez igazán a jövő üzenete, a lélek hangját tudni meghallani. Ez a hétvége erre egy főpróba. Itt is segít a meditáció, a révülés, az elcsendesülés.

És a hétvége zárásaként, 6-án vasárnap este az Uránusz direktbe fordul. Most már végleg, utólag. Tett már ilyet 2018-ban, de még egyszer visszajött, hogy segítse a teljes megtisztulást, és az ezáltali szintemelkedést. Ugyanis a Felfelé Úszó Halak fonalánál fordul, azon a ponton, ahol ki tudunk emelkedni a karma kerekéből, az ördögi körből, szintet tudunk lépni. A Felfelé Úszó Halak ugyanis a kör lezárása, utána indul az új kör a Kos csillagaival. Az Uránusz maga a kiemelkedés, a felfelé törekvés, a szellemi szintemelkedés. Általa egy magasabb szellemi szintre emelkedhetünk, ki a földi gondolatiságból. Segít abban, hogy a hátunk mögött hagyjunk minden olyan gondolkodást, ami lehúz, ami félelmet kelt. Ő a Megváltás felé vezető út első lépése azáltal, hogy emelek szellemiségem szintjén. És ő ahová emelkedik, az a Casseiopeia csillagai, a Csodaszarvas agancsa, aki megmutatta az ikreknek, Castornak és Polluxnak a hazafelé vezető utat. Ez a két energia kapcsolódik azáltal, hogy az Uránusz direktbe fordul a Felfelé Úszó Halaknál. Eljött tehát a lehetősége annak, hogy szintet lépjünk, és elinduljunk hazafelé, a fényhazába. De ehhez az kell, hogy merd letörni saját korlátaidat, változtass életeden, megtedd mindazt amire eddig azt mondtad, hogy nem vagy hajlandó, valamint eljött az ideje, hogy hallgassa a sugallataidra, és indulj el irányukba, legyen az bármilyen őrült ötlet. Igazából minél őrültebb, annál biztosabb hogy Felsőbb Éned sugallata. Az a fontos, hogy ne hagyd, hogy az ego felülírja. És nagyon fontos, hogy merj kockáztatni, belevágni dolgokba. Az Uránusz a benned élő zseni, és hogy miben vagy zseni, attól függ, melyik életterületeden állt születésedkor. Ha ezt a zsenialitást most előveszed, és elkezded működtetni, azzal segíted magad a szintemelkedésben. Az Uránusz ugyanis legközelebb 80 év múlva ér el erre a pontra, tehát ebben az életünkben még egy ilyen lehetőség nem jön el, most kell élni vele. 2019. áprilisában éri majd el elsőzör a Kos csillagait, amivel elindulna az új kör, de ekkor még nem lép be, még egyszer visszafordul majd (bár a Halakig már nem jön vissza), hogy adjon még további időt arra, hogy ledöntsük korlátainkat, és kiaknázzuk a bennünk élő zsenit. 2020. januárjában lép be végleg a Kosba, addig kapunk haladékot arra, hogy magas szinten tudjuk elindítani az új kört életünkben, de onnantól már nincs cicó, ott végleg elkezdődik az új. Ki hogy vizsgázott, azután dől el. De azzal, hogy megfordul, ez most elkezdődik, mostantól élesben megy.

Ez a hétvége tehát nagyon aktív, de mégis befelé fordulós, hatalmas lépés ahhoz, hogy az előttünk álló éveket magasan tudjuk megélni és emelkedni tudjunk. Ez már itt a tettek ideje, eljött a pillanat, hogy már nem csak beszélni kell a dolgokról, hanem valóban cselekedni. Ez a hétvége erre ad belépőt. Éljetek hát vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr414533414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu